71

Pomo6t !

преди 11 години

Tazi jena ima nujda ot POMO6T , a ne ot huli i upreci ! Dano da ima sili i se savzeme i preodolee vsi4ko prejivjano do sega!

70

Анонимен

преди 11 години

Дадоха я по телевизията онзи ден с трите й прекрасни дечица две момичета и едно момче! Опитваха се пред камерата да я подкрепят, горките! Не ми излизат от главата, какво ли правят сега тричките, чакат новини от болницата...! Ами ако? Какво ще правят без нея?Днес почна Калоянчев, също съседка, която обичах, но тази жена и трите дечица не ми излизат от главата...!

69

DO IVAN PAVLOV

преди 11 години

KOGATO E ZA TAZI SMAZNA OT JIVOTA UCHTELKA I TO PRI TOVA DOBUR U4ITEL, MNOGO KATO TEB TUPANARI SA GOTOVI DA Q NATIKAT V ADA. NO AKO TOVA BE MUTRESA, ZAOBIKOLENA OT GARDOVE I NAGLI BOGATI PRIQTELI, TI GLUPAKO 6TE6E DA PODVIVA6 OPA6KA I SE PODMILKAV6! GNUS ME E OT TASKIVA "PRAVEDNI" KATO TEB KOITO S LEKA RUKA DAVAT PRUSUDI.TUPATA DIREKTRORKA SEGA DA MU MISLI, IZVIKALA;POLICIQ!?! A TAZI JENA E IMALA NUJDA OT PODKREPA, PRIQTELSKA RUKA, OT 4OVE4NOST!! *** SI TI IVAN PAVLOV I BIH TI RAZBIL MUTRATA.

68

Анонимен

преди 11 години

Това заглавие не е удачно при тези обстоятелства. Даже и вярно не е.Когато са я уволнили, вече не е била пияна, предполагам

67

Анонимен

преди 11 години

Отново заради медии един живот виси на косъм,можеше всичко да се размине тихо и кротко,все пак на всеки се случва,какво толкова е станало,че се е опитала да развесели децата,а и те твърдо я подкрепят,нали не е извадила оръжие да стреля по тях, а е танцувала,моля се за живота на тази жена.

66

Гацо

преди 11 години

Недоразумението министър Игнатов може да подаде с чиста съвест оставка като преди това разпореди тези които са я уволнили да получат същото наказание ! Това освен че е аморално е и граничещо с криминално деяние след като се знае социялното и положение да я оставиш без средства за препитание трябва да си съвсем наясно че жената може да посегне на живота си особено след като вече е посягала ТА ТЯ е на 48 г КОЙ ЩЕ Я ВЗЕМЕ НА РАБОТА СЛЕД ТАЗИ РЕКЛАМА ОСОБЕНО

65

Даола

преди 11 години

Тази жена има големи проблеми и тя може би е пила малко, но е взела и лекарства и затова резултатът е бил толкова очебиен. Тя е била за лекар, а не за уволнение. Има такива моменти в живота и трябва да се помага, а не да се наказва. И ще стават все повече в нашия израждащ се и безперспективен живот.

64

Анонимен

преди 11 години

Ако някоя нафиркана мутра блъсне нормален човек, ще пишат, че е употребил алкохол, обаче за беззащитната учителка трябва да се каже пияна. Щото после не може да дойде да нарита *** по медиите.

63

Анонимен

преди 11 години

три деца не са съвместми с една учителска заплата.И цялата държава е така. Пари има само за кри.м.иналн.ите типове.

62

веселин николов

преди 11 години

*** беше единственния който се осмели да изкаже възмущението си............ВАЗОВНещастници-свестните у нас считат за луди

61

Анонимен

преди 11 години

предлагам директорката която извика полиция и направи от мухата слон ,да бъде уволнена ,да започнем подписка срещу директорката .В ТАЗ ДЪРЖАВА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА МОРАЛНА ОТГОВОРНОСТ -ЖУРНАЛИСТИТЕ РАЗДУХАЛИ СЛУЧАЯ И ДИРЕКТОРКАТА КОЯТО ОБИКОЛИ МЕДИИТЕ СЪЩО...

60

До Ани

преди 11 години

Българина е *** и елементарен, той не може да разбере,че всеки урок учителя го готви в къщи,ще го разбере, наближава времето само на платеното образование.В по-голяма част на Европа труда на учителя е втора категория, вземат месечно средно три средни заплати за страната.Скоро в България ще дойде време когато млад човек няма да се хване да е учител.В тази държава се цени труда на бармана, полицая,бодигарда,елементарно мислене.

59

...

преди 11 години

до номер 63 по-голям провал на обществото от теб няма - БЕЗДУШЕН ЧОВЕК

58

Анонимен

преди 11 години

А ще разберем ли причините докарали жената до това състояние или само ще отбелязвате сухата статистика?

57

Анонимен

преди 11 години

Самотна майка на 3 деца! Управляващите трябва да са доволни! Семейството трябва да бъде разбито окончателно, за да манипулират стадото както им е кеф!

56

Анонимен

преди 11 години

Журналистите намерили кого да критикуват.Една учителка и майка на 3 деца,ча чак съда занимавали.Тази жена сама се грижи за децата си.Само това само по себе си в тия трудни времена си е геройство.

55

Анонимен

преди 11 години

До Ани Като смяташ толкоз добре, що не дойдеш ти в училище, а, *** ***?

54

жалка страна

преди 11 години

вестници излизат с лоша заглавна страница, така гледат да бъде интересен вестника,многоот журналистите пишат по поръчка /плащане на ръка/, голяма част от вестниците ни са далеч от проблемите на обикновеният човек, те се занимават с чалгаджийки,Биг брадърии т.н.Истински описват нещата пенсионерските вестници и "Ретро".Ето "Стандарт" на първа стр. на 11.12. писа :"Урок на едно шише водка".

53

!!!

преди 11 години

Медиите просто "пропуснаха", че това е един нормален човек, незакърнял морално в дебелоочието си. Не трябваше да се включват, вкл. и "Всяка неделя".На тази жена много и се е събрало.

52

Pimp C

преди 11 години

Да тежи на медиите....и главните им редактори.