8

Анонимен

преди 11 години

Най-добре е Боце да прати милиционерите да арестуват опозицията и да ги замени със следващите от листата на ГЕРБ!За какво му е опозиция на Боце?! Тато му е предавал други уроци, в тях опозицията се споменава само когато има смъртни и други присъди, интернирания и лагери!Иначе Боце е европеец, голям гражданин, демократ....и развива България към ... Ех, шараните никога няма да свършат, дори на Никулден!

7

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 2 а от милиционерокомунистите от ГЕРБ само диктатура и шантаж може да се очаква

6

Гласоподавател

преди 11 години

За първи път в последните четири години се усеща, че живеем в дори само на думи парламентарна република, а не еднолична, тоталитарна диктатура. бойко така и не разбра, че именно възможността да има инакомислещи крепи демокрацията в една страна. Това, че се е обградил с манипулатори /дянков и цв.цв., които си разпределили орг. престъпност - единиь ДДС, другия контрабанда на цигари, горива и наркотици/ не означавва, че българина живее както тте му казват. Сега се опитват с този ИК да ни принудят .

5

321

преди 11 години

Номер 4,щотото Станишев,Костов,Доган и т.н. са цвете за мирисане .....

4

Анонимен

преди 11 години

Браво само така бой по тиквите

3

Анонимен

преди 11 години

Кирил Маричков: Разчитаме ли на лъжемесии като Бойко Борисов и ГЕРБ, няма да се оправим!

2

Анонимен

преди 11 години

Всички са ми противни ама тия от Герб трябва незабавно да бъдат СМЪКНАТИ от властта и да им бъде потърсена сметка,ако искаме да имаме доверие на политици и съдебна система-ТОВА Е ПЪТЯТ!

1

НЕ ЗНАЕХ

преди 11 години

ОХООО ,АМА ТО И ОПОЗИЦИЯ ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ!!!