82

Гладна

преди 11 години

Мммммммм ще ми се да олижа оная зелена слузеста никотонова храчка на тротоара и да подъвча оня фас до нея

81

и ние също

преди 11 години

И още четири гласа от нас.

80

Todor Pashov

преди 11 години

Gerb shte zagubi edin glas v moe lice ako otmeni zakona ! Kakvo e tova malko natisk i podava ako e taka aide...

79

Нико

преди 11 години

Електронната цигара е отрова.Течността съдържа антифриз и употребата на електронна цигара може да навреди много повече от тютюнопушенето

78

овчи

преди 11 години

Леле много диваци....Нали с евросъюза искахме свободен пазар,а не рестрикции и изземване на родителски функции?!Всеки бизнес е ориентиран към определена таргет група и самият пазар ще наложи наличието на заведения с пълна забрана за тютюнопушене!Този порок отдавна е забранен в зградите с обществено значение,но още не съм чул някоя кръчма да има такъв статут!!!!!....т.е като знаете че в мойта къща се пуши никой не Ви задължава да ми гостувате.

77

Пълна забрана

преди 11 години

Пълна забрана, криминализиране на пушенето, камери по улиците и всеки заснет пушач (нарушител), глоба от 100лв. при първоначално провинение.

76

Анонимен

преди 11 години

Все пак, можете да си стоите вкъщи! Да не ви пречат цигарите! На мен не ми пречат, ако има добра вентилация, а аз не пуша! Наркотиците за проблем, не цигарите! (Тревата е готина)!

75

ined

преди 11 години

Все ми е тая дали никотиноманите могат или не могат да пушат в кръчмите, аз искам да се забрани пушенето на обществени места включително и на открито - например на автобусните спирки.

74

да умрат от рак

преди 11 години

Ще се пуши ли отново в заведенията?Да, защото пожарникарят иска още повече българки и българи да умрат от рак на белите дробове!

73

Krok

преди 11 години

По нагли и нахални същества от пушачите няма!!! Според мен закона трябва да се промени и във всяко заведение да има по една газова камера, където пушенето е разрешено.

72

Анонимен

преди 11 години

Ок, нега да направят отново зали за пушачи. Но да има изисквания - да няма повече от 10% разлика в квадратурата на двете зали. 55:45 в полза на пушачите. Не като преди, да оставят две маси за непушачи в някой килер. И ако помещението е под определени квадрати да е задължително за НЕПУШАЧИ. Просто като има закон трябва да има и здрав правилник за прилагането му.

71

Обикновен Човек

преди 11 години

Ако ГЕРБ се отрекат от забраната, ще загубят много повече гласове отколкото си мислят. Едно хубаво неща да направят и да се отметнат под натиска на 100 кръчмари.

70

маслото

преди 11 години

аз чакам с нетърпение да отменят забраната за пушене и да ги заплюя и да се откажа един път завинаги от тая скапана държава

69

Анонимен

преди 11 години

Наглите пушачи искат да им се разреши да тровят останалите хора! За какви се вземат,не е лесно да си толкова безочлив и нахален,че да казваш аз искам да си пуша вътре,защото ме мързи да изляза отвън и не ми пука,че с пушека ти те тровя!!!

68

...

преди 11 години

Не мога да повярвам, онзи безсрамник от асоциацията на хотелиери и ресторантьори, който препрати директно писмото от Бритиш Ам. Тобако уж от името на асоциацията, при това без да изтрие хисторито днес сутринта беше при Бареков в ТВ7. След такава изцепка трябва да се скриеш в дън земя, не да се показваш по още телевизии.Иначе е ясно - пушенето няма отношение към оборотите на заведенията. Просто се защитават корпоративни интереси. Сега малките заведения ще го отнесат. Но поне и ГЕРБ ще го отнесе.

67

Varbanov

преди 11 години

До 78: И аз съм като теб. Пушач, но за пълна забрана. Проблема е, че един референдум няма никакъв шанс, защото дори и непушачите обичат да миришат на цигари и да ги тровят. Докато слагате минуси, излизам да пуша.

66

До 80

преди 11 години

Да обясня за неграмотните: черният дроб се уврежда от алкохола а не от цигарите. Все пак за да коментираш нещо трябва да си прочел някоя книга за да не ставаш за смях.

65

Гнафт

преди 11 години

Старата система беше добре - салон за пушачи и вентилация.Сега тези които искат да дръпнат един фас трябва да зъзнат пред заведението и рискуват да хванат настинка

64

Анонимен

преди 11 години

Валери, да ти е честит новия и по-голям черен дроб и се надявам да не изкараш дълго.

63

NEO

преди 11 години

А така!Решихте всички проблеми в Бе-гетои остана само един проблем цигарите.Значи в бедна Б-я е важно да се пуши,пие и музиката на макс.1 сте:D