88

socialist 1944

преди 11 години

Все си мислех че Цветанов и Плевнелиев са от една партия.....

87

akud do 96

преди 11 години

инженер на съдебната корупционна система в съдебната власт, знаех си

86

Бойко Борисов

преди 11 години

И магаре да бяхме издигнали, пак щеше да стане Президент...Плевнята жена му не го уважава, та Цецо ли?

85

Dano

преди 11 години

Не харесвам гербавите, но Цветанов в случая е прав. По отношение на правораздаването сме абсурдистан. Едва ли има такова чудо в нормалния човешки свят, рецидивисти с по 10 и повече висящи дела да са на свобода. Чудно ми е, как са ни приели и още ни търпят в ЕС. Единствено с пряк вот за съдии има шанс нещо да се промени, иначе дереджето ще е винаги на това ниво.

84

Анонимен

преди 11 години

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви, че длъжността на президента в България е само протоколна.г-н Цветанов признанието Ви означава ли , че Р.Плевнелиев е само кукла на конци

83

uzunski

преди 11 години

ГАДНО е когато битов престъпник говори за битови престъления ! Заради този на снимката ще гласувам против ГЕРБ !

82

Анонимен

преди 11 години

КАТО ГО ВИДЯ ТОЯ МАЗЕН ,НАГЪЛ,КРАДЛИВ ,*** МИ СЕ ПОВРЪЩА.

81

Анонимен

преди 11 години

Ковачева подлива вода на Попова.Цветанов се дъвче с Плевнелиев.Как ли президентството ще отвърна на удара.Да се надяваме достойно.

80

Анонимен

преди 11 години

Като видя тоя зная,че самосвала с ПРОСТОТИИ е минал!

79

911

преди 11 години

До Анонименонождащия, чака половин година и ще видим вие какво ще пикаете.. чалгар жалък.

78

Анонимен

преди 11 години

За съжаление нямаме последователна държавна политика. Всичко, което се говори и върши е хаотично без грам далновидност. Колкото и да се перчим, че страната ни икономически и политически е стабилна, това си го знаем, че не е така и се чудя къде отидоха умните и способни българи на които да поверим държавното кормило?

77

Анонимен

преди 11 години

Още от детството си помня един знаменит изpаз - *** като милиционеp! E, това е Цветанов, но все пак и от него има един по-*** - Веско Потния!

76

акуд до 85

преди 11 години

ти също си много прав АБСОЛЮТНО ТРЯБВА ДА ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО и не забравяй, че и ВИЕ адвокатите сте също граждани нищо повече.......

75

Анонимен

преди 11 години

Сега какво ще стане с Нагушева избрана от ГЕРБ и предложена от тяхното чираче Кабата за член на КС ? Та тя толкова е корумпирана, но ... според ГЕРБ в България корупция няма.

74

кик

преди 11 години

До Анонименкое е умното в казването на тоя? това, че не прави разлика между избран от народа и назначен на пост заради добри лизателни способности? аз не съм забравил как цв казваше, че безусловно подкрепя боко, за мен, каза цв, борисов е над всичко (разбирайте конституция и пр)..

73

Анонимен

преди 11 години

Защо тоя сайт се чуди как да пусне нелицеприятна снимка за политиците ето в случая тая. Първанов, Станишев също им се пускат снимки които не приличат на нищо. Мисля че е нарочно. Толкова ли не можете нормална прилична снемка да пуснете?!?!

72

Анонимен

преди 11 години

Тоя дали найстина не го е яд, че Плевнелиев направиха президент а не не го??Що така изведнъж тръгна да припява??

71

lyka

преди 11 години

6 meseca tapa mytra kradliva i ste ayt

70

Диляна

преди 11 години

Как не го е срам г-н Цветанов да говори за битовата престъпност по селата и да изтъква, колко голям принос имали неговите полицайчета за разкриването и!Напротив той знае много добре, какво направи директора на ОДП-Враца - Росен Иванов и си затвори очите. Безобразие, вън на такива " капацитети" Напротив те лично насърчават престъпниците! Същият директор всячески прави възможното да прикрие действията на служителите от РУП-Роман Цанов и Маричков, които пък от своя страна влезнаха в селската битова

69

revlio

преди 11 години

-Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита данъчният.- От скрина- отговаря Цветанов.- А там кой ги слага - продължава данъчният.- Баба ми ги слага - отговаря Цветанов.- А на нея кой и ги дава?...Аз и ги давам казва Цветанов-Добре , а вие от къде ги имате ? пита данъчният-От скрина ...