54

Анонимен

преди 11 години

Явно му се е искало няколко години на една клатикурска работица със сериозна заплатка и сега го е яд.

53

Анонимен

преди 11 години

Последния от СДС да затвори вратата.

52

БСП член

преди 11 години

Направихме каквото можахме за прехода. Хората са доволни от нас и пак ще ни изберат.

51

Анонимен

преди 11 години

Пpез 2000 г на Poженския събоp П. Стоянов се отказа от СДС и каза, че ще е независим кандидат за пpезидент. Това го помним добpе!Сега пpосто е жалък човечец!

50

:)

преди 11 години

опа злепоставих без да съм се запознал

49

старец

преди 11 години

Агент Виктор се развихря по поръчка на ББ.

48

Jan

преди 11 години

Негативната реакция не е от БСП,а от 2.5 милиони Демократи,които не гласуват вече за сините,заради такива като тебе-председател-президент,г-н Стоянов

47

Анонимен

преди 11 години

Герберският *** П.Стоянов (Виктор) и "факторът" (в очите на Тодор Славков?!!!) Кошлуков пяха в ранни зори арията на клеветата. Хубаво е ,че няма кой да им вярва освен оскотели *** и други недоразумения!Те и двамата не могат да си отговорят на един и същ въпрос - Защо Костов е още в политиката? А той е много *** - защото е политик, а не ***!

46

обикновен работник

преди 11 години

до 50 не давам пет пари за умните ти изказвания, останало виж по доло. до 49 говори си не ми пречиш, червените идват на власт

45

Иван

преди 11 години

до обикновен работник: Никога повече няма да вземеш 50 лв надник ако и от гроба да гласуваш за БСП - няма ги вече баламите англичани да купуват строени недостроени апартаменти .А и измислените строителни фирми вече ги няма.Така че хабиш си гласа.

44

до 47

преди 11 години

ти си толкова обикновен работник колкото аз съм марсианец,айде ела ги разправяй тия на *** ми

43

АЗ

преди 11 години

Не симпатизирам на Петър Стоянов, за едно нещо е прав - докато Иван Костов и неговото ДСБ е на политическата сцена НИКОГА няма да има силна и единна десница!Колкото до договорката на СДС с ГЕРБ: ами че имало такава имало е факт е това и няма защо да лъжат и да отричат. Договорки между политическите сили у нас е имало ВИНАГИ, ИМА И СЕГА, ЩЕ ИМА И В БЪДЕЩЕ! Защо ли?- защото има едно ключово правило в политическата игра и то е:В политиката няма вечни приятели и врагове, има вечни интереси!

42

обикновен работник

преди 11 години

знам едно при тройната коалиция вземах 50 лв надник в строителството, а сега ги вземам за 2-3 дни, ако въобще ги взема. затова си гласувам за червените до дупка и това е.

41

Гербер

преди 11 години

Продажници,Предатели гербераси!

40

Анонимен

преди 11 години

Ако сега е открил Америка...А нима другите са чистосърдечни, или има значение кои лицемери по-ни допадат?

39

ЦИГАНИН

преди 11 години

ОТ СИНЯТА ИДЕЯ ,СИНИ ОСТАНАХА САМО УСТНИТЕ НА КОСТОВ!!!

38

Анонимен

преди 11 години

АМА ВИЕ НАИСТИНА ЛИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМАТЕ ДЪРЖАВА И ПОЛИТИЦИ КОИТО ВИ УПРАВЛЯВАТ? МОГО СТЕ НАИВНИ БЕ РАЯТА. ТО БИВА ЧОВЕК ДА Е *** И *** АМА ВИЕ СТРОШИХТЕ ГЛУПОМЕРА БЕ РАЯТА. ДОГОДИНА ПАК СИ ИЗБЕРЕТЕ НЯКОИ ОТ ТИЯ ДЕТО СИ ГИ ИЗБИРАТЕ 23 ГОДИНИ И ХАЛКАТА ЩЕ ВИ СТАНЕ КАТО НА СЛОН. НЕ САМО ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА ПРЕНОЗ И ПРЕВОЗ НА ТОКА АМИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗАТОВА ЧЕ ДИШАТЕ. ТОЗИ НА СНИМКАТА ВИ НАПРАВИ НА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ***. И НЕ САМО ТОЙ ВСИЧКИ КОИТО ВИ СИ ИЗРЕДИХА ПРЕЗ ТЕЗИ 23 ГОДИНИ.

37

Анонимен

преди 11 години

дсб е партия,която се спонсорира от нагушилите се политици-мутри на прехода от бандитската приватизация

36

тома неверни

преди 11 години

Истината е,че тези двамата -кажи си Иване и кажи си Петъо,се скараха за една разгонена к..ва.Сега се подвизава с друга фамилия.Мннного шпаги наведе тази :дама:.И за да ни е пълен арсенала-сега си имаме мутра за главен министър

35

възмутен

преди 11 години

Как не го е срам да говори, като той е от първите разсипници на СДС. Когато беше президент и се скараха с Костов! Оттам почна падението на СДС - заради тяхната вражда. И сега има очи да критикува. Като е толкова почтен и чист - защо се съгласи да го номинират за конституционен съдя. Да беше отказал, да не се забърква в тези каши. Но толкова обича славата този човек, че не можа да откаже!А сега има наглостта коментари да прави!