47

Анонимен

преди 11 години

ОК ЗАКОНА ДОБЪР ИЛИ ЛОШ СИ Е ЗАКОН !А ЛЕКАР И ПРОЧИЕ УБИЯТ ЧОВЕК НЯКОИ ПОРАДИ НЕБРЕЖНОСТ И ПРОЧИЕ ЗАКОНА КАК ГО ТАЛКУВА ?ИЛИ ПАК ВСИЧКИ ЗАКОНИ СА СРЕЩУ ПАЦИЕНТА И ПОТРЕБИТЕЛЯТ

46

АК-74

преди 11 години

За убийство дават 4 години така че......., ако това е целта Ваньо Шарков успя - молодец.

45

Анонимен

преди 11 години

Много привилегировани групи станаха в това общество деее! Всъшност защо всички закони в България защитават престъпниците!

44

до 46

преди 11 години

а теб кога ще видя да се хванеш за палците и хубаво да се разтвориш?

43

Анонимен

преди 11 години

И каква е гаранцията че сега доктора дето му плащам заплатата няма да я кара съвсем през пръсти мисля да мина към здравно неосигурените.

42

Анонимен

преди 11 години

Интересна простотия! Значи ако близък на починал убие в гнева си лекар, то може да получи по-ниска присъда, защото е в състояние на афект! Всъщност кога ще има отделни текстове за стругарите, земеделците, учителите и т.н.!

41

bolka

преди 11 години

Не вярвам да проработи ефективно, като зная правосъдната ни система колко мудно и избирателно работи от една страна и защитата, с която се ползват най-многобройните нарушители - ***. Така че, нищо, да прибавят още един закон, за да се отчита дейност, но се оказва малко излишен и няма да се прилага на практика. Е, ще има някой тук-таме осъден, колкото да не е без хич, дето се казва.

40

SS

преди 11 години

До АнонименА както се е случвало да си заведеш жената да ражда и ти я върнат починала от неграмотнос па се и защитават един друг, или детето ти е болно и никой не му обръща внимание щото немаш пари за дарение, а те пак се защитават взаимно тогава кво да се прави не е оправдано да чакаш развитие сабо бой.

39

Ivan Grozni

преди 11 години

Че то и сега има затвро за педофилия, изнасилвания,убийство, нансяне на тжки телесни повреди, но отва не пречи на вечно-социално-слабите-и-дикримирани да си правят тези неща бензаказно.. поне не се излагайте нали... пак щес е чудят после съдиите как да чупят пръсти да пуснат ***...

38

Анонимен

преди 11 години

Добре де, ама някои си заслужават боя, сега остават само нощни смени и още нещо.

37

Анонимен

преди 11 години

Закон ,за побой ,или нападение с/ъ----БЪЛГАРИН-----НЯМА !НЯМА И ДА ИМА ....в Бе-гетото!

36

ще те мачка валяка

преди 11 години

За пътен инцидент над доктор колко е присъдата питам ?

35

Анонимен

преди 11 години

няма по-справедлив закон от "око за око, зъб за зъб"

34

Somebody

преди 11 години

А а с колко ще се наказва лекар, предизвикал смърт по непредпазливост при изпълнение на служебни задължения?

33

Анонимен

преди 11 години

След ---ПОБОЙ ,от *** ,накой "биха" се оплакали ----лекарите ,след като *** са РАБОТНИЦИ ,-----------------на Бг-СЪДЕБНА СИСТЕМА !

32

пак аз

преди 11 години

А какво да ги правим лекарите, когато при повикване на спешна помощ след нападение на ротвайлер над група деца и има нахапан младеж, попречил на кучето да нахапе децата и полицай спасил младежа от пастта на кучето и дошлата с линейката докторица не слиза даже от линейката ами вика "Е че к'во толкова е станало, що не дойдохте до бърза помощ пеша"?Въпроса ми е риторичен. Не отговаряйте моля ... съветите ви за бой над тази докторица вече са подсъдни - 15 години. Е няма такава държава.

31

циганин

преди 11 години

Дреме ми на фара като не мога да набия доктора сега ще изнасиля жена му в краен случай бой на доктор 15 год изнасилване я ме фанат я не и ще лежа 2 години макс при добро поведение след 6 месеца съм на свобода ха ха ха.

30

Анонимен

преди 11 години

НИЩО И ---ПОЛОВИНА !Каквито и закони да се приемат ,..ЗА *** ЗАКОНИ ---НеМА!Побоищата са от ---Бг-***!А ЧЕСТИТО ,А МЕРСИ ,.....................поживем ,увидем !САМО в Бг!

29

Анонимен

преди 11 години

Значи- преди няколко дни осъдиха онзи 17 годишен ***- убиец на 13 годишно момче на 4 години затвор. А за бой на лекар- 15 години. Значи нещо малоумно става в тази държава. Като капак- Попова е против доживотния затвор...Значи- не ми го побира ума всичко това - не е нормално, не е справелдливо и не е в полза на доброто. Нека да 15 години , но ЗА ПОБОЙ - независимо дали е лекар, продавач, адвокат или чистач!!! И смъртна присъда за изключително тежките умишлени убийства

28

Бойко

преди 11 години

Всички Тикви са под моя опека,я си ги кътам щот ми носят парици.Мат,риала да духа супата!