106

ава

преди 11 години

това докато не го видя с очите си и не го усети портмонето ми, няма как да го повярвам :)

105

до 205

преди 11 години

бабоооо и 7 % си е нещо стига рева червена бабо. И няма как да е с 20 щото парното си има и други разходи освен газ . Ако акумолатора поевтинее на половина ще ти стаен ли колата 2 пъти по-евтина ?

104

Анонимен

преди 11 години

Луд и *** умора нямат :)*** са като чукчите от оня виц - чукча писатель, чукча не читатель !

103

Анонимен

преди 11 години

Сега предполагам платените червени писари ще кажат - Ние парно не ядем :D:D:D, утре като стане по евтин бензина ще кажат ние бензин не ядем , като от евтиния бензин поевтнеят билетите за транспорт ще кажат ние рейсове не ядем , ние асфалт не ядем . Абе ние отбрани неща ядем само

102

Пинокио

преди 11 години

"Парно и газ поевтиняват както никога досега - поне със 7 % от януари..."От 1 януари или от 1 април? Това да го видя, няма да го повярвам!

101

сегашните некомунист

преди 11 години

6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.

100

Анонимен

преди 11 години

ха сега. Интересно ми е да прочета червено-бабешките коментари под тази новина :D захващам се :)

99

Анонимен

преди 11 години

1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. Одобрен от семейството на Тодор Живков за лична охрана, освен това негов любимец и г...лизец. 2. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.

98

Анонимен

преди 11 години

Изкуфели бабки, крадци, мошеници, митничари, ***, *** ще вкарат поне 80% от всички депутати на БСП в Парламента... Другите 20 % ще са от купени гласове...

97

Анонимен

преди 11 години

SAMO BOIKO !!!BOIKO ZAVINAGI !!!

96

мухаха

преди 11 години

дабе бойко ще покаже банковата сметка на цветелина бориславова колко наивен народ има мухаха

95

пенсионер

преди 11 години

Най после да имаме Българско правителство , което работи за народа. Изчакайте малко за да видите Швейцарските сметки на червените ***-Станишев , Р.овч. , *** Нинова , Р. Петков , и всички около тях. След това в този сайт чакам великите драскачи да коментират.

94

черпак с асфалт

преди 11 години

Всички драскачи от комунистическия тиквен герб да се явят в централата! Ще раздават по черпак с асфалт, като награда за слабоумните хвалби в чест на пожарникаря!

93

МУХАХА

преди 11 години

Парното поевтиня дигнахмего с 20% процента миналата година и поевтинява с 7% процента тас година))

92

поскъпнат най-малко

преди 11 години

А на бас, че газта ще поевтинее със 7%, а сметките за парното ще поскъпнат най-малко с 14%!

91

Петьо-Евреи

преди 11 години

Това е скандал братя българи!

90

Бай Хой

преди 11 години

Разбирам платените бсп драскачи - печелят по някоя стотинка на написан коментар. Разбирам и изкукалите комунисти - мин. заплати и пенсиите по 1000 евро да станат те пак ще си гласуват за серГея - акъла им толкоз. Но никой не иска да ми отговори на тоя въпрос - КОЕ бълг. правителство от 1991 г. досега е НАМАЛИЛО цена на ел.енергия или газ? М? КОЕ? Ама ми дайте линк към решението на ДКЕВР. А иначе пак си гласувайте за гея и ровч. и пикаещия във фонтани. Нема лошо. То вие толкова си и можете.

89

Петьо-Евреи

преди 11 години

Эрдоган заявил, что намерен подать в суд на создателей сериала. "Мы живем в мире, населенном семью миллиардами людей, и знаем свое место. Наши предки не сходя с коней завоевали огромную территорию. Эти страны небезразличны нам и сейчас", - сообщил он. този *** и за българия си прави сметки

88

Анонимен

преди 11 години

Ами те и ГЕРБ са комунисти и социалистите от БСП и те са комунисти.Комунисти се карат с други комунисти кой какво откраднал и има ли за другите.Е това е България!

87

политолог

преди 11 години

Никой не очаква в този сайт пишещите доносници на ДС да преливат от радост на успехите на Б.Борисов. Само , че и да правиш пиар се иска акъл , а не само голи псувни , обиди , просташки изрази. Това само увеличава подкрепата за ГЕРБ. Вместо да се ядосвате попитайте се защо и вашита социолози Кънчо и Стойчо дават от 10 до 14 % за БСП. Просто омръзнахте на хората с вашите празни приказки и кражби.