28

Доган ага (Сава)

преди 11 години

Бойко, наш Буда стpашен, ако след СДС тpеснеш и Костов, догодина пpавим с теб коалиция!

27

Споменъ

преди 11 години

А беше време, когато тези спечелиха с малко, но завинаги...

26

Анонимен

преди 11 години

Слава богу най-после се очистваме от Костоваците. Сега може СДС и да се съвземе, стига да не се подлага на Герб Бих гласувал за СДС ако поеме ангажемент да не прави коалиция след изборите с ГЕРБ

25

Анонимен

преди 11 години

Пловдивската полиция най-после излезе с официално прессъобщение относно инцидента на ул. "Крайречна" от вчера. Ето какво гласи то:Двама пешеходци бяха ранени в Пловдив вчера при пътен инцидент, предизвикан от неправоспособен водач. Около 14.30 часа на ул. "Крайречна" лек автомобил "БМВ", управляван от О.Б. /18 г./ от същия град, при движение с несъобразена скорост блъснал паркиран "Опел" и метална конструкция на тротоара, след което ударил П.П. /71 г./ и 66-годишната Й.П. Накрая колата се спряла в електрически стълб. След инцидента водачът избягал пеша. Четири часа по-късно той е бил открит в болница, където отишъл да се прегледа. Двамата пострадали пешеходци са настанени в болница, като жената е с опасност за живота. О.Б. е тестван за алкохол и пробата е отрицателна. Младежът е задържан в ареста за 24 часа.Според очевидци на катастрофата водачът на беемвето е бил от ромски произход.Read more: news.plovdiv24.bg/397724.html#ixzz2DKBPsFcw

24

Вече бивш седесар

преди 11 години

Конкретно име за конституционен съдия не е обсъждано.../Просто Тиквата още не си е довършил мачлето и не е продиктувал на карловската си метреса /Кабаиванов/ друго име/.

23

Анонимен

преди 11 години

Кой пък е тоя Кабаиванов?

22

Анонимен

преди 11 години

Не си съгласен с партията- гонят те! Изказваш мнение- хвърчиш... Това ли е Демокрация, уважаеми Демократи!!! Че БСП са по-демократи от вас.......Ужас, а как ви вярваха хората? Помните ли митинга на Цариграско шосе?? Хората стигаха от Орлов мост до Плиска.. Предадохте надеждите на цяло едно поколени!

21

mm

преди 11 години

Тоя смеш*ик разказа играта на партията,по поръчка на мутрите!Амин!

20

Анонимен

преди 11 години

да си вървят при костов или на майка си в ------,

19

Анонимен

преди 11 години

Най-важното от заседанието - Конкретно име за конституционен съдия не е обсъждано! Защото никой не иска да е кандидат на СДС, по поpъка на Мутpата!

18

Истината

преди 11 години

Истината за Иван Костов (когото познавам още от края на 70-те) е, че е готов на всичко за да има властНапъва по партийна линия в БКП, изглежда, че му отредиха ролята комунистите да бъде опозиция. Така, че той винаги е бил верен на БКП, сега БСП -- не забравяйте, че жена му е партийна секретарка.Абе кажете, моля кои нормален свестен мъж ще спи с партийна секретарка -- та си е *** Костов от където и да го погледнеш.Комунистите при неговото управление най-много намазаха от приватизацията.

17

Яко

преди 11 години

Някякви световнонеизвестни пигмеи изключиха Ваньо Шарков от ... Ваньо Шарков.Пълен ***! Когато се каже Ваньо Шарков разбираш СДС.Когато се каже Еммил Кабаиванов разбираш едно голямо Нищо...

16

Анонимен

преди 11 години

С дясното в България се свърши, с лявото се свърши отдавна. В политическият ни спектър останаха само меркантилни популисти и фашизоиди.

15

паисий

преди 11 години

20 години хората около Костов скапват СДС. Не трябва да бъдат не в Народното събрание, а в България.

14

Анонимен

преди 11 години

Това чака и ГЕРБ след падането от власт на Великата Тиква догодина.

13

Анонимен

преди 11 години

РЗС, АТАКА сега и СДС... Боко и Цоко са разрушители!?

12

до 16

преди 11 години

сигурно е че ти си ***,иначе щеше да знаеш,че и Левски е бил от карлово

11

333

преди 11 години

"Янетата" се роят не в парламента защото са малко а извън него за да се ударят и предишните им привърженици....което е много по-изгодно преди изборите..А те "янетата" нека се надяват на някаква "отплата"...

10

Анонимен

преди 11 години

Що се хаби депутата? Да ги остави в ръководствотона СДС да се заблуждават колко са велики и как Иван Костов им е пречката!Струва ли си на *** да се обяснява нещо?СДС ще се докара дотам, че ще остане и без депутати? Е , може ли такава партия изобщо да се явява на избори догодина? Лазят пред Мутрата като роби?! Гнус!

9

1_българин

преди 11 години

Много готино . Изключените са си костоваци. Няма проблем да си вървят при Костов. Една партия трябва да се бори за участие в управлението. При коалиция с ГЕРБ около СДС замириса на власт . В такива случаи електората много набъбва.Много подценявате карловския кмет.