54

:)

преди 11 години

Другарят Бойко разби СДС. Единствената надежда остава в ДСБ. За съжаление, 70-80% от българите тотално са изпростели от немотия и чалгарство и ДСБ едва ли ще успеят да спечелят много гласове. Бъдещето на БГ - Тиква vs. Съсел :) Жалка история !

53

анонимен

преди 11 години

до 57..хейййй..***..защо не престанете с простотиите си вече..какви комунисти бре ? какви агенти на бившата държавна сигурност те гонят бе тъпан? или е имало защо да се страхувате на времето от тях..та и на сън да те стряскат даже и сега..

52

Закривай

преди 11 години

Съюз на Демоничните Сили с тиранин диктатор на чело. Вождизмът е не лечима болест Каба, ако си болен - няма спасение.

51

Анонимен

преди 11 години

ТАЯ КАБА-ГАЙДА ОТ КЪДЕ ИЗНИКНА БРЕ ОРА? ТИЯ ПО КРЪСТОВИЩАТА ЛИ ГИ НАМИРАТ? КАТО ОНЯ БАНКЯНСКИЯТ ДЕТО ГИ НАМИРА ДОФТОРИТЕ ПО КРЪСТОПЪТИЩАТА. ИМАЛИ ОЩЕ ХОРА КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕКАКАВИ ИЗВЪНЗЕМНИ БРЕ? АКО ДАГОДИНА ПЛЕМЕТО ОТИДЕ ДА ИЗБИРА ИЗВЪНЗЕМНИ ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ Е.АНЕТО И ТО МНОГО ЗАСЛУЖЕНО. АЗ СПЕЦИАЛНО НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНА ПИШМАН ПАРТИЯ ДА ЗАСЛУЖАВА ЗА КОЯТО ДА СЕ ГЛАСУВА. НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ С МНЕНИЕТО СИ ТОВА Е ЛИЧНА ПРЕЦЕНКА СПОРЕД НА ВСЕКИ МОЗЪЧНИТЕ ГЪНКИ С КОИТО РАЗПОЛА В ГЛАВАТА СИ. ДАНО ЗА ТЕЗИ 23 ГОДИНИ МОЗЪЧНИТЕ ГЪНКИ НА МНОГО ОТ ХОРАТА ДА СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ВСИЧКО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРО МУ И ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА ПРЕВОЗ И ПРЕНОЗ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА СЪС ТИРОВЕ И АЕРОПЛАНИ. ЩЕ БАЧКАТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ А ДРУГАРЧЕТАТА ЩЕ ВИ КАЗВАТ КОЛКО ХУБАВО СИ ЖИВЕЕМЕ В ТИКВОЛАНДИЯ. НО ТОВА СИЕ ВАШ ИЗБОР. КОЙ КАКВОТО СИ НАДРОБИ ТОВА ЩЕ СИ СЪРБА.

50

Куртропович

преди 11 години

Поне се изясни за кого работи Кабаненамкойси... Абе кажи си колко ти плати Боко, бе, предател!

49

казал да казва

преди 11 години

Другарят Кабаиванов, че другарят Борисов му е казал да казва, каквото той му е казал!

48

ДС

преди 11 години

Агент Буда успя да ликвидира СДС! Браво!Това не успя да направи никой досега. Браво на агент Буда и агент Виктор!И на Кабата едно голямо БРАВО!

47

bertram

преди 11 години

Кабаиванов е завършен ***, а ако се чудите кой му помогна да се докопа до поста в СДС - Бате Бойко. Той е човекът приел софийския *** по време на кризата - на карловското сметище. Направи ремонт на центъра и открадна 2-но повече пари покрай това. Сега пак е кмет на Карлово с купуване на гласове, а че стана шеф на СДС с помоща на герб е обществена тайна.СДС да почива в мир

46

4efo

преди 11 години

В България няма разделение на политически партии.Кукловодите зад тях са едни и същи, а различните партии им служат за параван.Избирайки всеки път нови "спасители", ние всъщност си забиваме пирон след пирон в ковчега.Не знам, България уж се слави с образованото си население, а се питам как след 23 години цирк не ги разбрахте?Другият ми по-съществен въпрос е :До кога ще ги търпим???

45

chicago

преди 11 години

До 27 Как Бай Тошо ще е обичал България бе,болшевишки ***.Нали този *** искаше да ни прави република от състава на СССР.Нали не смяташ,че Иван Костов е свалил БКП.За всички политици и партии в България все Иван Костов им е виновен.Събудете се.Синода ни попове - комунисти,от телевизиите ви облъчват агенти на ДС,на много вестници редакторите им бивши на ДС,начело на държавата мутро - комунисти ,начело на парламента партиен секретар на БКП.Единствените които се очистиха са ДСБ.

44

Анонимен

преди 11 години

КАБАИВАНОВ ДА СИ ПОГЛЕДНЕ МИНАЛОТО И ТОГАВА ДА СЕ ПРАВИ НА ДЕСЕН.

43

иска да отлюспи трим

преди 11 години

Правилно ли разбирам, че Кабаиванов иска да отлюспи трима депутати, защото не са подкрепили кандидатурата на П. Стоянов, която Стоянов сам оттегли? Тогава да изключат и Стоянов, за оттегляне на собствената си кандидатура!

42

Иван

преди 11 години

Абе Димитров какво се правиш на ощипана мома - от единия двор на другия двор.Не виждате ли , че останахте един файтон хора и то хора които преследват собствени интереси и облаги - всички искате да сте лидери - не става ! В този парламент Синята коалиция е заложник на интересите на Костов а те не са на десницата а на БСП.Костов изцяло се е отдал на БСП и на тяхната идеология.Не приемам приказката " ама еди кой си е бил комунист до 89-та" Тогава всичко беше натиск от "горе" Сега кой какъв е ?

41

anonimen

преди 11 години

хм..че те във файтона не останаха хора бе...и тая Надежда Михайлова...и 100 фамилии да смени..пак си остава едно голямо К...е и дано се затрият вече тия сини ***

40

evard

преди 11 години

Браво на новите в СДС. Така трябва да се започне всичко от начало. Без стари муцуни и без мрънкащи депутати и гаражни принцеси. Срам ме е че 23 години гласувайки за СДС, накрая видях група народни представители от СДС, които бяха готови да провалят кандидатурата на собствената си партия за КС. Обръщам се към 30-ти по-долу - в ДСБ има много комунисти и агенти на ДС - Асен Агов, Атанас Атанасов комсомолеца Гяуров, М. Андреев и т.н. Факт, но жалко.

39

YYY

преди 11 години

КАКЪВ Е ТОЯ ДЕБЕЛАК С БРАДАВИЦИТЕ,ОТ КЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ И РАЗКАЗА ИГРАТА НА СДС,КАКЪВ Е ..ЕКСПЕРТ ЛИ ЩО ЛИ ,ЧЕ ЩЕ ИЗКЛЮЧВА ДИМО,МАРТИН И ШАРКОВ -НАИСТИНА МИСЛЕЩИ ХОРА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

38

ПОЛУЧОВЕК

преди 11 години

На мен този от снимката ми прилича на кебапчия.Което ми напомня,че продадохте синята идея за една тава кебапчета жалки подобия на човеци !!!!

37

Анонимен

преди 11 години

хахахахаа-ДСБ е лична партийка на бандита КостоВ-лишил милиони български граждани от прехрана и забил на дъното България.....направи страшна далаверизация и облагодеталства себе си и близките си приятели...нямало агенти-а той чии и го е търсил в сююза.....да не е брал боровинки...хахахахахахахаа

36

Петър

преди 11 години

До 27-ми. Той с едно скъсано одеало и едни пробити чорапи, пък всичките му наследници милионери. Тиква.

35

Анонимен

преди 11 години

България се нуждае от дясно управление, което да даде глътка въздух на икономиката, да повиши жизнения стандарт на българина. Новото дясното управление трябва да не носи недъзите на сегашното. ТОЗИ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ Е ПЪЛЕН ПРОФАН- ДЯСНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗАТЯГА КОЛАНИТЕ , ВДИГА ДАНЪЦИТЕ И СЪБИРА, НЕ РАЗДАВА. РАЗДАВАНЕТО Е ЛЯВА ПОЛИТИКА. ЛЪЖЕЦ ИЛИ *** Е ?