130

Некадърен самодеец

преди 11 години

ЦвЦв е най-слабият вътрешен министър, който изобщо е имала България. Некадърен самодеец. Човек без никакъв, не само оперативен опит, но и с липса на какъвто и да е нюх. Комплескарско чувство за кариеризъм. Неграмотна лексика, очевидно липсващи ерудиция, професионализъм и обща култура. Фройдистко озлобление и злопаметен. Наизустени купешки изрази, фрази с изумително профански сложни съставни изречения. Цецо Апартаменто превърна МВР, по време на режима на пожарникаря, в наказателна бригада от мутренски тип, с безобразно дилетантски разследвания, със скалъпени досъдебни производства, с лъжци, превърнати в поръчкови дежурни свидетели.

129

do 135

преди 11 години

Значи според теб пенсионерите, които са работили и плащали данъци цял живот в тая държава нямат право да гласуват, а имат право 20 годишни пишлемета, който до сега освен *** друго не са произвели.. *** мисленето.. Докато пенсионерите ги слагате под общ знаменател с кучетата, тая държава няма да се оправи.. Дай боже и ти да остарееш и да живееш с 200 лева

128

подривна дейност

преди 11 години

От както гнилият режим на пожарникаря е на власт, не е заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те са поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Цецо Лажецо, чрез бездействието му!

127

Анонимен

преди 11 години

KAK MU SE RADVAT SAMO ...

126

133

преди 11 години

Странджа, Ти наистина ли вЕрваш, че Боко е станал милиардер с честен труд? Или Цветанов си е купил апартаментите с честно изкаранини пари ? Или, че са му само тези 6 пикливи апартамента :) Я помисли, как точно Боко стана охрана на Тодор Живков, като е такъв антикомунист :) Как точно той е пуснат в охранителния бизнес през най-мутренските времена? Как точно този антикомунист има връзка с кака Цвети, която е дъщеря на генерал от ДС? Ако наистина вЕрваш в тези глупости, ходи се прегледай :)

125

румен221

преди 11 години

УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА НА ГЕРБ или ИЗПЪЛНЕН ПЛАН?!?! Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса: - Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. - На пазара ще се появят всякакви ментета. - Най-уязвимата част от населението децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. - Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. - Ще се появи масова безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната.- Ще възкръснат отдавна погребани болести Всички тези благини могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа- Мизерия, глад, болести, нищета това прокобва поверителната част от плана Ран Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ.ТА СЕ ПИТАМ, ТОЗИ ПЛАН ГЕНИАЛНА ПРОГНОЗА ЛИ Е ИЛИ ИЗПЪЛНЕН ПЛАН ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ НА СОБСТВЕНОСТТА ОТ ДС.?!?!

124

челна стойка

преди 11 години

Единственият изпит с глава, който е държал вицепремиерът Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният силов министър е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.

123

Анонимен

преди 11 години

А аз пък се надявам Брюксел да разследва миналото на Премиера, както и да вземе адекватно отношение по казуса "Чакъра"

122

лекция на тема: 6-те

преди 11 години

Днес Цецо Лажецо ще изнесе лекция на тема: 6-те апартамента - няколко съвета как да ги купим. За комунистите от ЕТ герб - вход свободен!

121

до 134

преди 11 години

Цеце има апартаменти .А червените барони имат заводи :D и хотели по морето

120

130

преди 11 години

130, И как точно разбра, че "Тази структура ЕС отдавна си е изпълнила предназначението" :) Как, мило детенце, България или дори Германия ще се изправи икономически срещу гиганти като САЩ, Китай и Русия???? Я помисли малко...

119

.

преди 11 години

Спри баба си от гласуване - Спаси България !

118

цените на апартамент

преди 11 години

Цецо, как вървят цените на апартаментите на пазара?

117

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

123Малчик, по-спокойно и трезво приемай нещата... - Цветанов е близо на 50 години - работил е и допълнително на хонорар - казах ти, че дава консултации по външна и вътрешна сигурност... - освен това е теглил заем от банка... - *** изброили цялата фамилна собственост на Цветанов, баща му, тъст му и не знам си още кой... - че то само собствеността на Румен Овчия стократно надвишава фамилната собственост на Цветанов...

116

696969

преди 11 години

Тази структура ЕС отдавна си е изпълнила предназначението и в моммента е една икономическа машина за пране на пари и огромно крадене-та нали иканомическата криза е предизвикано от тях. Колкото по-бързо се рушне и всяка страна поеме по своя път и води политика в свой интерес,толкова по-бързо светът ще може да се съвземе.А може би това ще доведе и до нов световен ред, а сегашните капиталисти се страхуват от това.

115

броя на жертвите

преди 11 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на пожарникаря - емигриралите, умрелите, оскотелите, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

114

Анонимен

преди 11 години

До 128 забравил си ,че човека с ..Хапартаментите е излизал и над 50 пъти в чужбина а и за там пари трябват Дори и само 25 пъти да е бил на частни разноски пак са поне едни 50 000 евро И тях ли му ги е дала тъщата .

113

:)

преди 11 години

Какво се карате, бе шушумиги :) И СерГея и Боко крадат като за последно. Къде отиват тези милиарди от ДДС и данъци? Не бъдете наивни. И БСП, и ГЕРБ са мафиотски структури. Просто са създадени от различни кланове на бившите *** от ДС. Ако в България политиците и мафията спрат да крадат за 1 година, ще стигнем стандарта в Европа.

112

Анонимен

преди 11 години

Никой в живота не дава даром освен мама и тати. Престанете да ни заблуждавате господа и създайте работа за хората, за да има производство и икономиката да живне. В противен случай само с надежди за даване не става и НЯМА ДА СТАНЕ.

111

Анонимен

преди 11 години

Ъхъ суперикономиката на просията!Хората и да дават за развитие когато близки до властта кръгове ги обират напредък 0