77

Анонимен

преди 11 години

До 78Да бе стрина и Гьурга се обади на В.Танов да изтегли митническите инспектори или да върне Вучкара :))) А аз да те питам още нещо, знаеш ли че на работниците по магистрала Тракия не е плащано от август ??? та толкова с еФтините магистрали

76

до 67

преди 11 години

какъвто и да го наричаш,човека направи толкова,колкото съсела и сие даже не са си и мечтали.те само си гепваха,заменяха и раздаваха срещу/?познай :)/на батко,шматко и т.н.така,че айде у лево.

75

До 70

преди 11 години

Внимавай какво пожелаваш. Баш комунистите са в герб. Ще останете без парламентарна група, министерски съвет, президентство.

74

Фидоска

преди 11 години

Внимавайте кво думате, другарю Станишев. Да не ви настъпя докато сте у парламента.

73

до 75

преди 11 години

Вие на Позитано обичате да четете художествените измислици на вече застреляния писател Георги Стоев, нали, другарю? И всичките ви голословни обвинения са без нито едно доказателство, което да убеди хората. Лайте си.

72

ДО 75

преди 11 години

АМА И НИКОЙ НАРОД НЕ Е ИМАЛ ЗА ПРЕМИЕР ШИВАЧ НА ВОЙНИШКИ ***, БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ В ЖИВОТА СИ!

71

Май манолов

преди 11 години

Изтрещелите пенсионери, готови да продадат бъдещето на децата си за жълти стотинки, ***, неграмотни, слабоумни, клошари и *** да се стягат за изборите, че червените *** искат пак да крадат. А овецете блеят, блеят...

70

До 67

преди 11 години

Всички български политици си приличат по краденето. Но от Луканов до Станишев ( 1989 - 2009 ) нито един от премиерите не е бил : свинар, мутра,тиква,тъпан,пазач, контрабандист,наркотрафикант,перач на мръсни пари, убиец на луд човек, ортак с Пашата, охрана на паркинга на бай Миле, охрана на Маргините, ортак с Куйович и т.н. Да. Нито един от тези премиери не се търкалял по пътишата с ножици цели три години за 17 км. от АМ"Тракия (Сливен-Петолъчката), които наистина са направени от доц. Борисов.

69

dedi

преди 11 години

град Батановци- съсела си е намерил комунделската дупка, да не излиза от там, изле зе ли право за Сибир или затвора

68

до 65

преди 11 години

Прочети добре - написах ти - не гласувай за ГЕРБ , но.......Боко не го коментирам, но е поне едно стъпало над подлеца СърГей.А като допълнение - ако си мислиш, че Станишевци и Догановци са се променили и няма да продължат да крадат - жестоко се лъжеш!Аз няма какво да ти препоръчвам , всеки има глава на раменете си.Но лично за себе си мога да кажа, че НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОГРАБИХА И СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА - БСП И СЪОТВЕТНО НЕРАЗДЕЛНИТЕ ИМ АВЕРИ ОТ ДПС.

67

Анонимен

преди 11 години

Божеее тоз пък щял да кара хората да работят кой ще ти работи за 200 евро бе крадливец по света го наричат експлоатаия не работа бегай на консултации и не забравяй да върнеш боносите и хонорарите.

66

Анонимен

преди 11 години

Всички социалисти - при Луканов! Веднага!

65

до 65

преди 11 години

А тези всички твърдения за кой български политик не важат?

64

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 36 НА КОЙ ЛИ МУ ДРЕМЕ ЗА ТВОЯ *** КОМЕНТАР!

63

До пост № 55

преди 11 години

Сигурно си прав, че ще се върна в тинята, ако гласувам против ГЕРБ. Иначе пък сърце не ми дава да гласувам за инж. Борисов. Отдавна се говорят лоши неща за него: че бил *** като тъпан, мутра, тиква, свинар, пазач, контрабндист, наркотрафикант, перач на пари, преди няколко дни Съдът в Страсбург го посочил за убиец, преди години тарашил пазарджиите на пазара в Илиенци, да оставим митниците на страна. Ето, тези негови качества и дейности леко ме притесняват. Ти кой ми препоръчаш ?

62

Анонимен

преди 11 години

Тоя няма ли да престане с ку.венските си номера!

61

Анонимен

преди 11 години

До до 23 а ми то в нормалните държави няма свинки като Фидосова ,тикви като Боко и пудели като Цвъки!

60

Анонимен

преди 11 години

защо този тип постоянно е на екрана ми ,наближават избори май и червените *** пак се активираха,досега спаха в парламента и не се чуваха освен по резонните вотове на недоверие.Като много реват защо не кажат как ще ни оправят и откаде пари ама по лесно е да се*ат ла*на !!

59

никола

преди 11 години

Верно Серго е това дето казваш,но и Р.Петков изказа суперлативи за Марковска, така че бий си камшика на *** и дим да те няма както се пее в една песен.

58

ЦУНКАЙХУЙ

преди 11 години

Тоя *** много добре знае,че ако Марковска беше положила клетва,Европа отново щеше да размахва пръст на България.След като от БСП гласуваха за Марковска,някой излезе ли да я подкрепи?Не.Защо?Защото винаги така правят.Ако суриката беше мъж на място,трябва открито да защити Марковска,а не да обвинява като махленска клюкарка,каквото най му приляга.