295

Анонимен

преди 11 години

samo koito ne e izpadal v bezizhodica toi ne znae kakvo e da si po maichinstvo.ne mojesh daje da si pripechelvash nishto zashtoto shte ti sprat i tezi pari.mujete stavat mnogo agresivni kum maikite,vzemat vruh ,zashtoto jenata stava kato kreposten selqnin,a da trugnesh na rabota,nqma koi da gleda deteto.mnogo jalka kartinka.muchenici sa maikite druznali da imat 2 ili 2 deca.

294

jooo

преди 11 години

davaite na ***,da rajdat *** aidy4or,balgarkite nqma da rajdat,Gerbere ne6tastni,dano da stane edin den Mangaliq vmesto Balgariq!

293

Sofia

преди 11 години

И на този ще му дойде ред ,*** са тези като него и Дянков

292

Нафарфорий

преди 11 години

Отначало тоя правеше впечатление на свестен човек ! Обаче се оказа пълен Некъдърник !

291

redordead

преди 11 години

абе вие сте големи цървулани бе, ако от 240 майчинските станат на 300, каква е далаверата - 720 лева за една година, ако мислите, че ще ви спасят сте доста прости - ама то от писане по цял ден във форумите на БГМАМА и гледане на сериали, няма как да стане. Вместо да се борите, да получавате заплата над 1000-1500 лева, вие сте седнали да мрънкате, за някви мизерни 50 лева на месец. Опичайте си акъла и учете дорде е време...

290

народа

преди 11 години

тези нямат срам и наяждане .Геноцида е пълен .Това никой до сега не го е правил с българският народ .Всека една година от управлението на герб в България са родени 5000 по малко деца .Това на какво прилича-на геноцид и гавра с народа си .Незнам само какво още трябва да направят тези мафиоти та народа да се осъзнае .Вече е време разделно .Стига нищета ,стига мизерия .Искаме нормален живот Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявя

289

??

преди 11 години

"Нито лев на майките " - нито глас на изборите нещястни Тотю Марков.

288

112

преди 11 години

*** можеш ли да погледнеш едно дете в очите и да му кажеш, че държавата не дава някакви мижави пари на майка му и баща му защото те са висококвалифицирани и образовани. На *** давате пари от което следва логичния извод: ГЕРБ толерира ***!

287

Анонимен

преди 11 години

Явно просто в България сме си свикнали, че трябва детето да го гледаме докато не стане на 18 и осле защо имало мамини синчета. Две години получаваш майчинство, което го няма в нито една държава. Първата се взима 90% от заплатата, което е честно. Втората държавата дава 240лв - в коя държава ти дават нещо въобще, ако останеш втора година. Смятам, че като цяло държавата ни е със слаба държавна политика, ниска са тея 35лв на месец, но специално майчинските не са.

286

За БГ

преди 11 години

Спрете помощите на ромите , които се множат като *** и ги дайте на нормалните български майки , които изнемогват !!!

285

Една майка

преди 11 години

***! Да увеличат процента осигуровки за майчинсто, че да се вдигне сумата за обезщетението. А и как да му се обясни, че едно дете за да стане човек има нужда от майчини грижи, не от подритване в яслата. Неговата майка, така като го гледам, от родилния, че направо на работа е отишла.

284

Анонимен

преди 11 години

Ей на тоя бих му напълнил г_за с генетичен матриал! Жалко, че няма да стане майка, че да им влезе в положението, изверг нещастен!

283

Анонимен

преди 11 години

Според мен при раждането от непълнолетни, държавата не дължи нищо. Трябва ясно да се формулира нашите пари като данъкоплатци при кого и как да отиват. Например майчинство могат да получават само пълнолетни жени, завършили мин. средно образование, с мин. 1 г. тр. стаж, до 2 г. на детето и примерно до трето дете. От там нататък всеки да си мисли, ще учи ли, ще ражда ли, ще работи ли, колко деца ще си ражда и т.н. Даваме хубаво майчинство при тези и тези условия и това е.

282

men

преди 11 години

в нормална държава този *** щеше да се полйшква от некое дърво обесен с главата надолу точно три минути след подобно изказване. но не и в българия. тук му се каним с некакви избори и си мислим че следващия ще е различен. сами си подписваме смъртната присъда.

281

Анонимен

преди 11 години

Децата вместо на градина ще ги водим на магистрала-Според Герб

280

Анонимен

преди 11 години

Varna

279

Анонимен

преди 11 години

Ама едни икономисти са и тези. След като приходите ти са на база 3,5% при МРЗ от 240 лв. да речем 8,40 лв., при МРЗ от 290 на база 3,5% - прихода ти вече е 10,15лв. при МРЗ от 310 съответно същия процент 3,5% е вече 10,85 лв.Така че не виждам като има увеличение на цената без промяна на процента при внасянето, няма увеличение на цената при усвояването.Ако всичко са разчети, то реално би могло да се увеличи майчинството на база по-големия приход в бюджета след повишаването на МРЗ.

278

Майка

преди 11 години

Дайте поне на майките от български произход. Те изчезват бе Килъри!

277

Анонимен

преди 11 години

374, освен цървулите, които са ти познати като добавка към крака ти, има и много, много други. Но няма да те просвещавам. Ти и сега, като си платиш данъците и на изхода, и на входа, все само за *** ще ти остане, та няма смисъл.

276

1

преди 11 години

Що се отнася до раждането от малолетни и непълнолетни, то в момента, в който родят, техните родители трябва да губят правото на детски, щото вече са баби и дядовци. Тук е мястото и социалните работници да се намесват повече от това да приемат документи за социални помощи... Трябва и да осъществяват строг контрол над всички абонати. Да, точно абонати, с предприемчив дух, в младо тяло, превърнали ражданетоу но не и обгрижването на деца в бизнес с партньор - Социалното министерство.