33

Parcuc

преди 11 години

Роби, аз Ви казах, че пак ще Ви го сложат без вазелин, Вие евтиния виждате.....В България никога нищо няма да поевтинее защото на овцете не трябва да им е евтино, а яко скъпо и да се свалят кожи по много. Тва е положението скотс.

32

Анонимен

преди 11 години

Питам за герП ,неграмотно *** ? Аз за герБ съм чувал

31

Анонимен

преди 11 години

"Кои са тия ГЕРП бе *** ?"Ами "Б"-Отбора на Партията бе,***!Това са.

30

Хурахай

преди 11 години

Дрън дръна,та........

29

Анонимен

преди 11 години

ПО-ГОЛЯМА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ И ГОЦЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕ. ТО И БЕЗ ТОВА ЮЖЕН ПОТОК Е НЕГОВА СБЪДНАТА ОТ БОЙКО МЕЧТА. ЧЕСТИТО, ДРУГАРЮ БОЙКО !

28

Анонимен

преди 11 години

За 10г. спестяваме сума от 2.75 до 3 млрд. $. Това се равнява по стойност на около 30% от външния дълг. Като се има предвид и това, че Дянков успя да намали лихвата на дълга по облигациите на Милен Велчев от 7.5% на 4.5% това правителство е единственото след 1944г., което реално намаля тежестта на държавния дълг и намаля източването на България от страна на Русия.Когато се намаля тежестта на държавния дълг върху бюджета с известно закъснение това ще се отрази и на страната и на гражданите ни. Сигнализирахте за неуместен коментар

27

Анонимен

преди 11 години

България няма да получи такси от транзит на газ в продължение на 15 години. Доходът от съвместното предприятие ще отиде за покриване на инвестицията и на кредита, предоставен ни от руския газов гигант Газпром15 ГОДИНИ- СРОКЪТ НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЮЖЕН ПОТОК Е 20 ГОДИНИ- СМЯХ !

26

Коко

преди 11 години

Ще поевтинее ама друг път и тогава и пари ще ни дават само и само да им вземем газа.Положението за пореден път е в газа

25

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен"Кои са тия ГЕРП бе *** ?"Ами Б-Отбора на Партията бе,***!Това са.

24

Killuminati

преди 11 години

Мога да се хвана на бас със всеки, че до няколко седмици ще се окаже че за крайният потребител няма да има никакво намаление, а след няколко месеца ще се окаже даже и поскъпване. Голямото напляскване да започне сега!!!

23

дедо Ташунко

преди 11 години

А след 100 години ще бъде без пари, "УРА" другари!

22

Анонимен

преди 11 години

Кои са тия ГЕРП бе *** ?

21

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ПАК НАГЛО ИЗЛЪГАХА - НИЩО НОВО !

20

Анонимен

преди 11 години

Вчера обявиха намаление с 25%, днес са 5%.Новината всъщност е: За 24 часа газът поскъпна с 20%!!!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРП.

19

Анонимен

преди 11 години

До енергетикВсъщност,навсякъде са само ДРУГАРИ,но от различни КЛАНОВЕ на партията.Обикновените хора пак духат супата.

18

ЧИТАТЕЛ

преди 11 години

Баламосват ни с н якакви проценти, но не съобщават конкретни цифри, за да разберем истината. Преди три дни по някоя от телевизиите говориха за 11процентното намаление от април. От 520$, цената паднала на 472$. Намаление с 48$, както и да го смяташ, не е 11%.

17

Къш бе

преди 11 години

Колко и да го намалят,в Германия,ще е по-евтино.

16

Анонимен

преди 11 години

Заглавие от вчера: ГАЗЪТ ПОЕВТИНЯВА С 20%Заглавие от днес: ГАЗЪТ ЩЕ ПОЕВТИНЕЕ С ПОНЕ 5%,ама от догодина.Заглавие от след 10 дни: Парното се повишава от 1 януари!

15

Анонимен

преди 11 години

Важното е ,че при цена от 170 долара за кубик , Р.Овч. сключи договор на 530 долора ! Сега Бойко се мъчи тия кинти (с лапачката за Р.Овч.) да бъдат намалени . Та ,цена от 405 до 425 долара ,за която се говори си е направо победа над мракобесните сили на БСП !Виждате ,че и България и Русия, Газпром, Путин,Борисов - всички са доволни ,само БСП плюе ?????? Що ?Щото изчезнаха посредниците !Щото посредниците са стожерите на БСП - Там са кинтите !

14

Т.Дончева

преди 11 години

Видяхте ли мъж с характер как се договаря, а не като нашия Станишко веднага се одупва и колкото му кажат толкова подписва. Е неговата комисионна е най важна, а народа кучета го яли. Абе куха лейка и ние сме тръгнали да печелим избори с него. Б.Борисов просто ще го смачка с 3:1.