27

една

преди 11 години

До 32 - извинявам се, ако съм те засегнала, не това целях. Зная, че в България има лекари - ***. Но от народа зависи как това ще се елиминира. Това имах предвид. Не трябва да се търпи. Някой долу пише, че санитарките не чистели, ако не им платиш. Ами като почнат да ги уволняват наред за несвършена работа и да ги карат да си връщат заплатите, понеже са взели пари, за нещо, което не са свършили, ще почнат да се пооправят нещата. И с лекарите така, че и по-строго.

26

до една

преди 11 години

За това как някои лекари се държат с нас??? Искайки подкупи и оставяйки родителите ни да умират,поради некадърност и безхаберие?? За съжаление се сблъсках лично с тази тъжна истина.Затова не давай глупави съвети.Аз не съм лекар,не мога да да взема необходимото решение,да правя операция-съответно лекарят носи тази отговорност.Положил е клетва.Съгласна съм,че не винаги може да се спаси човешки живот,но когато може и виждаш ,че ЛЕКАРИТЕ не правят необходимото,тогава вече е тъжно.

25

Анонимен

преди 11 години

всичко е сбъркано в бг

24

7

преди 11 години

Наскоро великите дофтури изпържиха едно зраво бебе с печка духалка - какъв беше %???Може да са искали хората да роди в болница ама някой изрУд да им е поискал рушвет тип избор на екип, те по правило изнудват - една жена разправяше как са й крещели за пари, докато е раждала, едно момиче това лято изрУдите го убиха направо, защото не си е платило - забравихте всичко това май???Затова при всичките рискове, домашното раждане в момента е много по-безопасно

23

Анонимен

преди 11 години

в болницата не само на доктора се дават пари ами и на санитарките за да ти изметат стаята иначе не минават да чистят

22

Анонимен

преди 11 години

без пари никой доктор няма да ги погледне

21

една

преди 11 години

И да, лекарят много, ама много точно го е казал. Абсолютно съм ЗА за закона, който задължава майките да раждат в болниците. А затова как някои лекари се държат с вас, се замислете самите вие. Отново всичко зависи от вас, а не от някой измислен персонаж, който е длъжен да ви "оправи"...

20

до Шпицкоманда

преди 11 години

Кой ни докара до там бе ,главоч ?! Хората не смеят да влезнат в болницата от страх от рекет ! Не можеш да се изкашляш без да ти поискат пари ! Та избор на екипли,анестезиолог ли,дарения и т.н. всикото това " по желание "! Няма значение,че си осигурен ,а хипократовата клетва е шегичка !

19

една

преди 11 години

Жалко за бебето, защото никое дете не заслужава да умре заради простотията на майка си.Тя е основния човек, който трябва да се геижи и да следи то да се роди и расте здраво и щастливо.В случая става въпрос за поредния успешно промит мозък, последовател на малоумната западна/американска идеология за натурализъм до степен връщане към пещерното време-да се ражда вкъщи, комбинирано с друг идиотизъм-бащата да присъства на раждането.В културата ни а и до скоро бащите все са присъствали, като гледам...

18

л

преди 11 години

Съвсем скоро видях една статистика,според която съотношението процент смъртност на новородени в домашни условия и в болница е почти е един и същи.

17

Анонимен

преди 11 години

Аман от тия ***.

16

Ime

преди 11 години

***. Навсякъде по света, включително любимите ти Канада и Сащ има смъртни случаи при новородените. А и нерядко при майките. По скоро проблема е вбългарският закон, който забранява на лекарите да помагат при домашно раждане. Не случайно България бе осъдена от Страстбург наскоро.

15

Анонимен

преди 11 години

вярно е, че когато жената ражда е с единия крак в гроба, но, защо, защо, недоузрели умствено жени искат да си раждат у дома и насилствено да скачат и с двата крака там, жени спрете се, раждайте в болници

14

Шпицкоманда

преди 11 години

Айде бълвайте дее ... Ако беше "лекарска грешка" , щеше да си изпочупите пръстите . Сега кой ще поеме вината за смъртта на детето ? Родителите , БХК , медиите или по презумпця бърза помощ

13

юнака

преди 11 години

браво едно крадливо ,*** по малко.

12

.

преди 11 години

Е защо не са звъннали на 112 в болницата поне лекарите цяха да го удават културно в кофа

11

.I.

преди 11 години

С нищо не са виновни лекарите. А организацията БХК трябва да бъде забранена. По-правилното ѝ име е АХК - антибългарски хелзински комитет.

10

Анонимен

преди 11 години

Поредната кукувица с промит мозък. Нека я съдят за убийство а другите от Естествено за подсрекателство...

9

До 5

преди 11 години

Аха, така значи, да роди тъпата сектантка в къщи,но да има и опитен акушер,в случай, че стане нещо с бебето,да има кой да обере парсата! Айде няма нужда! Напълно прав е #3, стига вече плюхте по лекарите! Приемете ги като необходимо зло! У дома няма апаратура, няма лекарства, няма условия! Като не ви харесва, марш в гората и раждайте сами, пийте утринна роса, убивайте себе си и децата си, ама някъде, където ние цивилозаваните хора няма да ви виждаме и да носим отговорност за безумията ви!

8

отвратен

преди 11 години

А когато *** бият лекари или ги псуват защо медийте мълчат? За 600-800лв. /със специалност/, страхотно натоварване и стрес, а сега и никакво уважение- ти какво искаш? Свестен лекар няма да остане в БГ!