121

Чакъра

преди 11 години

При два обиска на вилата му през 1994 г. и 1997 г. са иззети 3 пистолета "Макаров", един "Парабел", турска ловна пушка, полицейска радиостанция и боеприпаси. По Живково време за няколко месеца водел "партизанска" дружина, която обирала мандри и магазини в района. Още тогава излежал 8 г. за деянията си.

120

Анонимен

преди 11 години

До не 6 месеца!добре 5 години да са ... дай да го взривят с атомна бомба.

119

факт

преди 11 години

Кой крив,кой прав,съдът решава.И това не е българсият съд...Пред закона в нормалните държави всички са равни.Само в България за милион-няма закон,а за кокошка няма прошка.

118

не 6 месеца!

преди 11 години

Чакъра трябвало да излежи 2-годишна присъда за сводничество и кражба на *** от Ивайловград. Към това се прибавяли и 3 г. за обир на чейнчбюро в Харманли през 1994 г. Тогава апашът бил прострелян от полицаите, но успял да избяга от болницата.

117

Анонимен

преди 11 години

"Ще дойдат съдиите от Страсбур и ссъ сълзотворен газ ли, с дезодоранти ли...ама ще го изкарат от там без драскотина..предполагам!"Аз на тях не плащам заплати, затова не ме интересуват. На тия обаче плащам както го правят всички български граждани и искам да спазват закона, кокто са се клели.

116

Анонимен

преди 11 години

наркоканала е на дс, преди плащаха на кемера пловдив, плаща да го пропуснат и дава номера на следващия тир, ако знаеш и че наркодилъри са полицаите навсякъде в света, но не се дънят както борисов, доста ще прогледнеш

115

Интересно

преди 11 години

Уха! Ще си купя пистолет! Когато дойдат да ме проверят за билетче в трамвая ще го извадя. Който си позволи да се обади от пътниците - ще го насоча към тях. Имам права. Ще организирам прекрасен филм. Как ще продължи филмът зависи само от лентичката в главата ми, от мен. Мога да ви утрепя. Мога да ви пощадя. Зависи от мен. Важното е, че вие сте длъжни да се съобразявате. Благодаря.

114

До Марк

преди 11 години

"разбира се , че не намирам разлика между Осама и Чакъра!И единият е човек, и другият!"Наказва се престъплението което е извършил, а не че бил "човек".И наказанието трябва да е пропорционално на престъплението.

113

Анонимен

преди 11 години

На Бойко Пиара от този случай му тръгна.Народа го помисли за Спасител.Затова 100 полицаи закара там и телевизия.Кой нормален главен секретар или друг истински полицай ще повика медии и ще използва такава демонстрация по света?Няма друг!Но и от същия случай сега ще му тръгне назад!Той си позволи да дава акъл на мощните държави дето ни пуснаха под одъра!Сега ще бере гайле!На гърците щял да им асфалтира,на ЕС се пъчи как спазваме дисциплина....Е много на сериозно се взе!

112

Анонимен

преди 11 години

"Стига защитавахте тоя бандит."Никой не защитава бандита, ами законите и спазването им в Република България.Не може полицията и бат Бойко да се гаврят със закона на страната като трепят неудобни без съд и присъда.

111

az

преди 11 години

4eta komentarite i se smeq na prostotiqta na pove4eto hora,da priemem 4e 4akara be6e ubil nqkoy policay,sega komentarite 6te6e da 4e policiqta ni e nekadarnam4e edin edinstven 4ovek gi e izbil i taka na tatak,EVALA NA BB 4e e izdal zapoved da strelq

110

Анонимен

преди 11 години

"те ще покажат на нашата полиция и на всички полицаи по света как се арестува стрелящ човек с голи ръце!"Аз на гранотометите не им викам "голи ръце"... но щом казваш.Иначе за сълзотворен газ чувал ли си?

109

До Марк

преди 11 години

"Ами американските спецчасти! И те ли не са добре обучени?!?А?Ами сигурно! Защото утрепаха Осама!"Ти разлика между Осама и човек осъден на 6 месеца правиш ли?! Или без значение от престъплението да им пускаме атомна бомпа на всичките.Откраднал един кремвриш ... смърт... щото "бин ладен"?!?

108

Анонимен

преди 11 години

С тия 50х. евро бабата ще построи нов публичен дом. Нали бизнеса трябва да се продължава.

107

Анонимен

преди 11 години

Когато една страна започне със ексцесиите и другата отговаря, накрая всички са в л***ината.Ще стане като полицията в Афганистан. Който иска такава "полиция", нека защитава подобни изцепки.

106

мутра

преди 11 години

Бойко е герой ! И аз на негово място щях да заповядам гранатомети.Този Чакър ни пречеше на бизнеса.Който не е с нас,гранатомета му е малко.Гарантирано от ГЕРБ.Само така колега,само така.Мачкай тоя ши*** народ създаден от лош мат*риал.Мачкай тез кучета,та да не лаят.

105

Усмивката

преди 11 години

Сигурно големци са ползвали жриците му за секс и Чакъра е посъбрал компромати, с които ги е държал в шах. Е, запушиха му устата. Иначе в затвора щеше да стане жертва на "пиянско сбиване". Задайте си въпроса "Кому е изгодно?" и пъзелът се подрежда.

104

До Мама

преди 11 години

Скъпа бабо, която страдаш за сина си, имай и ти предвид, че той, като е извадил Калашника и е започнал да стреля, не го е направил, за да гърми по чавките, извадил го е да гърми по живи хора, мъже, които също имат майки. Така че, хайде да не се изкарваме бели и невинни страдалци, моля те. Той можеше да утрепе хора напълно невинни, по-добре ли щеше да ти е ако беше така? Сигурно, нали ония не са твоите синове...

103

Анонимен

преди 11 години

АКО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ЗА КОИТО ЧЕТЕМ ВСЕКИ ДЕН ,ЧЕ СА НЕВИННИ , СПОРЕД БГ. СЪДА, БЯХА "АРЕСТУВАНИ " ПО ТОЗИ НАЧИН , НЯМАШЕ ДА ЧЕТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ И ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАМЕ , А КОРУМПИРАНИ СЪДИИ ДА СЕ БЪЗИКАТ С НАРОДА !

102

Анонимен

преди 11 години

"Така, че гранатомета се появява много по късно. "Защо изобщо се появяват? Какво пречи да го изкарат със сълзотворни гранати. Или с глад?