228

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Откъде ме гониш бе,***. Гражданин на ЕС съм. На мен ми харесва и харесвам европейските и американските цнности и живея в държава,която ги споделя- България. На теб ако не ти харесва - има полети до Северна Корея,Москва и Венцуела. Ти си избираш.

227

Матейко Европейко

преди 11 години

От самото си основаване САЩ е държава ориентирана към привличане на емигранти. В началото основно от Европа. Такива държави са Аржентина, Канада, Австралия, където също така има много българи. Не е вярно, че във Великобритания е пълно с българи. Техният брой надали е повече от 7-8 000. В същото време в Италия и особено Испания има почти милион! Логиката ти е куха.Такива експерти като Джоузеф Щиглиц признава, че днес жизнения стандарт в САЩ е много по нисък от този в Европа. И продължава да пада.

226

до 274

преди 11 години

Проблема е парите ама си недорасъл!

225

maki

преди 11 години

Те това е македонец.

224

до 271

преди 11 години

Защо винаги поддържаме някой от страната на булката на (сиреч прецакана работа)

223

Анонимен

преди 11 години

Проблемът на Русия на първо място винаги е бил алкохолът!

222

Анонимен

преди 11 години

пари нема действайте .

221

Анонимен

преди 11 години

проблемът на Русия, и не само, са на първо място наркотиците, които бавно, но сигурно оплитат в мрежата си младото поколение, тоест унищожават здравото бъдеще, но никой там нищо сериозно не предприема срещу това.и единственият начин да ги направят отново велики, е да набутат някой самовлюбен *** точно сега да ги нападне

220

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Какво си казал бе,можеш да казваш в селската ръчма, в която си пиеш евтината руска водка. България е приятел със САЩ, член на НАТО и ЕС.Пък ти се пеняви колкото си искаш,***.ХАХА

219

до 263

преди 11 години

"В началото беше словото"ха сега се замисли Комунизма и капитализма по какво си приличат и кое е общото между тях

218

До комуняга матейко

преди 11 години

Как да не е .Именно емиграцията е критерии къде се живее най-добре! В Англия е пълно с българи. В САЩ е пълно с емигранти. Никой не отива в друга страна да живее,ако там не е добър живота. Когато видиш американци и японци да емигрират в Русия и Северна Корея ми се обади!

217

хахахаха

преди 11 години

аз пък викам да направим тука или *** киро или доганя президент,премиер и председател на НС заедно-ама какво викам,с ТЪПАТА гейберо-американска -т.е. барашка политика това скоро ще е факт,и тогава гейберите ще са пприслужници на великите роми и турци,хехехехе,но какво говоря това е тяхната съкровена гербълъшка мечта

216

до 261

преди 11 години

Спокойно те са толкова велики че трябва да се самоунищожат за да го докажат!

215

До 261

преди 11 години

Кой си ти ,че си позволяваш да говориш от името на цял свят,бе смешен комунист.

214

Матейко Европейко

преди 11 години

До 254САЩ е създаден от емигранти. Местното население (в по-голямата си част избито) са индианците. Какво чудно има в това, че в САЩ живеят руски емигранти? Освен това емиграцията не е критерий за това къде е по-добре и къде по-зле. Във Великобритания се живее много по-добре от България, но българите не сме се юрнали да ходим там, нито пък в Япония. Налице са културни различия, които не всеки е готов да преодолее. Само турците и мюсюлманите са готови да живеят навсякъде, където има папане.

213

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

хАХАХА, колко си смешен, комунистическата пропаганда ти е промила мозъка. Комунистите 80 години лъжеха,че САЩ ще пропаднат,пък то накрая СССР пропадна. Ей сега и ти по тоя грешен модел! САЩ е най-великата държава и го доказа с годините. Докато викачи като теб комунисте се видя какво стана със СССР. Щяха да превземат света с комунизъм ХАХАХАХА

212

VDCH до 236

преди 11 години

В Холандия, която ми даваш за пример всяка седмица се закриват църкви, а някои от тях стават джамии. И не ми говори за земеделие, че съм бил по Европа и виждал километри земи засети с рапица и др. подобни постижения на "човешкия ум", заради които умират пчели и стават какви ли не други вълшебства. А за хора върнали се от САЩ с обезобразени тела вследствие употреба на ГМО няма смисъл да ти пиша.

211

chicago

преди 11 години

Днеска болшевишките *** имат празник,излизаите по улиците на манифестация със вашите хоругви , червеното знаме със сърпа и ***,плакатите на болшевишките лидери,песните и руските пляски,ако не друго поне ще се преброите.

210

Анонимен

преди 11 години

Комунисти-Капиталисти, Християни-Мюсолмани, Бедни-Богати всички имат нещо общо

209

Анонимен

преди 11 години

не я щеш тая американска "фалшива и измислена" цивилизация, обаче децата и внуците на шериатниците и най-върлите комунисти с пИрфектния морал, първи се юркат за САЩ, а някои цъфнали наготово редом даже до кралицата в центъра на "прогнилата британска империя"