219

онбашията

преди 11 години

тази присъда, съчетана с редовното плюене в тоя форум по бб, недвусмислено ме подсеща че пак трябва да гласувам за него.

218

избирател

преди 11 години

Това, че червената мафия с повод и без повод плюе по Б.Борисов е ясно. Я ми обяснете в коя европейска държава или в САЩ ще стреляш по полицаи и ще те оставят жив. Това, че в Страстбург са осъдели държавата да плати обезщетение е друга бира. Там също не са светци. Станишев как стана председател на ПЕС, като си плати .

217

Анонимен

преди 11 години

Убиец!!!

216

Dido

преди 11 години

Както за всичко в тази държава,простия народ е забравил какъв точно е случая - осъдения на 6 месеца "човечец" стреляше два дни срещу полицаи с автомат и беше въоражен с гранати!Трябваше ли този "човечец" да убие няколко полицаи упитващи се да го заловят жив за да му запазят гражданските права?!?!В много от държавите сочени за демократични този умишлено нямаше да бъде оставен жив щом си е позволил да стреля срещу полиция!Ама хайде да унивиним престъпник само и само да плюем Бойко ....

215

малко инфо

преди 11 години

За тези които не знаят историята за прякора на Бойко Тиквата малко инфо.Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го *** по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се ***". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

214

наблюдател

преди 11 години

Това е "образцова" полицейска акция.Трябва да се препоръча в обучителните програми на полициите по цял свят,а наименованието и да е "ББ Гранатомет"

213

??????

преди 11 години

За 6 месеца гранатомет...добре че вече нямаме армия и ракети СС20 атомно и водородно оръжие...Прякора 'тиквата' не е случаен,нали ??? за 6 месеца гранатомет ??? Ай,стига бе ! пп.Ето защо българският съд не произнася вече по-големи присъди...от 6 месеца...

212

Анонимен

преди 11 години

Храчете полицията,храчете я-и кой разбира и кой не подбира,непрекъснато напускат хора кадърни заради малките заплати и които не искат на техен гръб бандитите да се упражняват,други ще дойдат-още по-неграмотни-те грамотните станаха адвокати,съдии,прокурори.

211

Анонимен

преди 11 години

След такова решение на Европейският съд за правата на човека , изходът е един - ОСТАВКА!Имали мъже в тази държава?????????????????????

210

Анонимен

преди 11 години

Я да порасъждаваме малко:-имам близък осъден от т.н. Народен съд,като враг на народа,да ама завърших школата на ДС и НЕ СЪМ ЧЕНГЕ,моля ви!-после след падането от власт на бкп,охранявах ДИКТАТОРА тато,но НЕ СЪМ ЧЕНГЕ И ЧЛЕН на бкп!-пак АЗ охранявах Мадридския хитрец и станах генерал,НО НЕ СЪМ ЧЕНГЕ!-после хей така станах кмет на Софето,ама честно и хоп сега съм премиер и ГОНЯ ДО ДУПКА Доган и ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от тройната-между другото членувах на младини в разни групировчици,ХОБИ! -ГОТИНО,А!

209

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за фамозния прякор защото ако не е той ще дойде Доган,Станишев!

208

серГЕЙ Станишев

преди 11 години

Другари и другарки,моля ви спрете да пишете,че нямам толко пари да ви дам заплати.Вие съвсем на сериозно я взехте тая работа.

207

една

преди 11 години

До червен ***: Ако си толкова прав, защо кадърния гл.секретар на МВР и сега Министър-председател не направи нищо за да докаже правотата си? И то като разполага с цялата възможна власт на държавата!?! До кога данакъплатеца ще плаща управленската глупост на българските политици и държавници. Искам промяна в закона - всеки лично да плаща за некадърността и глупостта си!!!! И не съм само аз.

206

Анонимен

преди 11 години

Никой не може да избяга от миналото си!То го преследва до смъртта!

205

Анонимен

преди 11 години

Сега тиквата лично да плати тези 50 бона и адвокатските хонорари. Защо трябва държавата да плаща за некадърността на тиквата? Аман.

204

Бойко Борисов

преди 11 години

Аз съм невинен.Станишев е виновен.Страсбургският съд е некомпетентен.Само българският съд може да каже истината.Казах и пак повтарям: Станишев е винове.

203

Виж снимката !

преди 11 години

Ето резултата от яденето на свинска мас.Никакво развитие, свинска походка за цял живот, нечленоразделно грухтене, а бе цапотии колкото искаш.

202

Филия с мас

преди 11 години

Свети Свети Бойко и Борисов - Българоубийци незабавно да пададат оставка, понеже съдът в Страсбург ги определя като УБИЙЦИ.

201

коко

преди 11 години

е сега тези пари кой ще ги плати--народа.що не ги вземат от милиардите на Тиквата.дали за всичките му действия предстои да плащаме.

200

данъкоплатец

преди 11 години

Помня много добре този случай.Няма да забравя колко полицаи и бронирана техника имаше.В место да го изчакат няколко часа да огладнее и ожаднее и да му хвърлят няколко димки и сълзотворен газ те му сринаха къщата с гранатомети...Добре че нямаха атомна бомба,тъпата тиква за едната реклама на егото си шеше да я пусне.Сега май на всички ни е ясно защо прякора му е "Т И К В А Т А" ...