195

Венелин

преди 11 години

до 2171. Чуждите инвеститори ги изгониха гербистите. Факт!2. И сега какви кинти има?3. Рязането на ленти също е чист идиотизъм. Работата на министрите е не да режат ленти, а да осигурят условия така, че икономиката да се развива, да идват инвеститори и хората да имат работа. А колкото до пътищата - те маите са построили пътища преди векове които и до сега стоят в джунглата, ама маите ги няма... Така, че ако имаше поне малко мозък, щеше да знаеш, че не пътищата правят държавата, а хората!

194

Долу ГЕРБ

преди 11 години

Тези трябва да бъдат свалени незабавноооо - всеки ден ни унищожават!!! Да се събираме пред онова бунище наречено парламент и да рециклираме всичките *** които са там

193

chicago

преди 11 години

По време на априлското възстание Азис е казал една пророческа мисъл която сега ГЕРБ успешно изпълнява.Като свърши пушилката такива данъци ще им туря на ***,че ще ме помнят цял живот,на тиквите и на магданоза ще им туря биля.

192

азе

преди 11 години

Обявявам ОТНОВО ПРОТЕСТ ,.....утре 26.10.2012г.,всички пред компютрите ,КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО ----23г.

191

Hints

преди 11 години

Докато чакате следващите избори драги слепци, нищо чудно да ни изтребят до крак. Реагира се на момента. Липсата на гражданско общество и защитни механизми е това на което разчитат всички народоизнасилвачи там в парламента и олигархическите кръгове, които обсужват. Ако не вдигнем глава и не ги избесим по дърветата около палламента жална ни майка. Обречени сме. Виж постове - 101, 121, 214

190

До 212

преди 11 години

Инфлацията не е на "европейски" нива у нас, но е все още ПОД лихвата! А познай сега, в колко държави в Европа в момента това е така! В прехвалената от вас Западна Европа, инфлацията изяжда спестяванията, защото лихвите вече са ПОД инфлацията!

189

До Всички

преди 11 години

И едните и другите са МАСКАРИ!

188

Паро

преди 11 години

Милите герберчета, е това вече ви изяде главите. Прости сте като бански налъми. Заради тази ви простотия ще оставите и без това оскотелия си народ на прегладнелите ***, които пак ще се доберат до властта и от първия ден ще почнат да пият и майчиното ни мляко.

187

Nike

преди 11 години

Лош момент за този данък - точно предизборно. Ще загубят много заради него. Ясно е, че пак те ще спечелят, защото всички останали ги познаваме що за стока са. Лошото за тях е,че няма да имат такова мнозинство и ще трябва да се съобразяват с другите. Хубаво да се облагат депозитите, но ако лихвата им беше 10%, а инфлацията 5%. Тогава наистина лихвата е доход. При положение, че лихвата е 3-4%, а инфлацията 6-7, парите ти дори в банка, се обезценяват. Хем обедняваш, хем те цакат и обедняваш повече.

186

АЗЕ

преди 11 години

Ако не се раздвижат парите ,...нищо не става ---ФАКТ!Проверете в чужбина,как е?

185

Анонимен

преди 11 години

По внушение на МВФ и ЕС ,Дянков води политика на неолиберизъм.Прехвърляне на данъчната тежест от капитала върху обикновения човек.Свиване на доходите на населението.Това води до обедняване,влошаване на условията на труд и живот,икономически и демографски упадък.В Латинска Америка ,мерки които Дянков предлага,претърпяват 100% крах.Трябва да се води политика на увеличение на доходите на населението.Социалните придобивки-здравеопазване,образование дават съдържанието-нарича се просперитет.

184

до 208

преди 11 години

Абе ,клепар,кой изгони всички чуждестранни инвеститори ,защо заобикалят Бг и Румъния?Защо спряха всичките кинти, на 3-ната ламя?Защо 3-ната ламя ,не режеше ленти?Защо сте в опозиция?Защо слугувахте на Доган ,като за последно ?Защо,защо,защо,........1001 защо ?

183

вас

преди 11 години

ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ -ОГРОМНА ГРЕШКА ,ИЗВИНЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ.

182

Hints

преди 11 години

Депозитът е договорно взаимоотношение между банката и този, който си оставя парите в нея. По този начин банката получава пари, с които да оперира - кредитиране и други услуги, а за това, че човек предоставя тези пари, тя му дава лихва, която е и гарант срещу инфлацията, която винаги изпреварва процента лихва. Пицеразнозвача няма никакно право - финансово, морално и каквото и да е друго да се намесва в тези правоотношения и то върху пари обложени веднъж с какви ли не други данъци!Решения - 121

181

Да ги пометем

преди 11 години

До кога ще ги търпим тези *** жалки да се подиграват с нас. Според мен е време за разплата - да се омитат всички *** от този парламент. Давайте да се разбираме и да действаме!!!

180

До 202

преди 11 години

.....остана да кажеш че и инфлацията е на европейски нива от около 2% и нправо изглежда розово и сме милионери!

179

Анонимен

преди 11 години

правилно решение на Герб, нашите тука кътат някакви пари, вместо да ги движат и да развиват икономиката, кътайте си ги

178

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен

177

бял Бг

преди 11 години

Аве ,тия от опозицията само искат ,не им ли стигна 20 г.,да лапат,нека и други да шлевнат нещо от баницата?

176

Венелин

преди 11 години

Уникални *** са гербистите!Ами кой ще вложи пари в бизнес, като вие направихте всеки бизнес губещ?! То не, че от депозита има печалба, ама лихвата поне покрива част от инфлацията...