187

беля-НЕ

преди 11 години

БелЯ...НЕ

186

Анонимен

преди 11 години

До АнгелИ как мислиш ще изплати 10 млрд.евро за 15 години ???? с два реактора, е в момента Козлодъ има два реактора, погледни му отчетите :) Пика на производството на Козлодуй е 2002 г.-20 млн. мегавата с 6 работещи блока, при сегашните цени за износ от 75 лв. на мегават това означава макс. 1,5 млр. лева брутни приходи и то при 6 работещи блока, а само лихвите по финансирането на подобен проек ще са ти около 900-950 млн. лева на година, като добавиш и други текущи разходи ............

185

бренеке

преди 11 години

Белене е грешка,която политиците не искат да си признаят.Първо острова е в сеизмична зона.Второ основата не е устойчива,въпреки пилитирането-наносна.Трето при голям земетръс и се образува цунами от Дунава,около централата трябва да се изгради бетонова "крепост".Вижте японския случай.При евентоална радиация,край на туризъм,селско стопанство,масови раждания на уродчета.Изселване на населението-накъде???

184

Българин

преди 11 години

Приятели, Гледах дебата. Срамувам се ,че тези хора ни представляват.Нещата са прости. Над 500х.човека са се подписали за това да има референдум с въпроса дали да се развива ядрената енергетика на площадката "Белене". Ако народът каже "не"-край.Ако каже "да"- да започват работа експертите.Другото е демагогия.Другото е да гледаме и слушаме Фидосова.

183

вас

преди 11 години

Няма Белене-няма ГЕРБ

182

anonimen

преди 11 години

BEZ ATOMNA ENEGIQ NE STAVA BE XORA NQMA DA IM KUPUVAME TOKA OT VQTAR I SLANCE DESETORNO PO SKAP AI STIGA

181

ред

преди 11 години

които прави белене печели моя глас

180

Анонимен

преди 11 години

205 ти какво печелиш от този износ стига с това комунистическо НИЕ СМЕ ТАКИВА ИЛИ ОНАКИВА , ти си никой , от теб се иска да си плащаш сметките които непрекъснато със или без Беляне ще растат а такива като Манчев или РОвч ги интересува строителството на новите мощности за да лапат а от износа печелят единствено и само износителите това са 2-3 червени фирми които жялата си печлба я скриват в офшорки , та ти *** дори и от данъците им нищо нв виждаш виждаш само един голям чевен четвъртит , но

179

Ангел

преди 11 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ НЕИЗГОДЕН ПРИ ГОТОВА ПЛОЩАДКА И ГОТОВИ РЕАКТОРИ И ВСИЧКИ РАЗРЕШИТЕЛНИ НО ВИЖ 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ КОИТО Е ГОЛА ПОЛЯНА БЕЗ РАЗРЕШИТЕЛНИ И С РЕАКТОРА ОТ БЕЛЕНЕ Е ИЗГОДЕН .2 НА БЕЛЕНЕ НА ЦЕНАТА НА 1 В КОЗЛОДУЙ ГЕНИАЛНИ СТЕ ГЕРБЕРИ.

178

Ангел

преди 11 години

АНОНИМУС ЛЪЖЕШ ХОРАТА НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ, ЦЕНТРАЛАТА ЩЕ СИ ПЛАЩА ЗАЕМА С ПАРИ ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОК ЗА ОКОЛО 15 ГОДИНИ ХОРАТА И БЮДЖЕТА НЯМА ДА ГИ ЗАКАЧАТ ЗА ПАРИ,ЗАЩОТО НИТО БЮДЖЕТА НИТО ХОРАТА МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ,КАКВО ЩЕ ПЛАЩАШ ТИ БЕ ПЛАЩАЧ ?????!!!!!

177

Анонимен

преди 11 години

до 202 ако мен питаш това е за да се използва все пак нещо от платеното до момента .

176

до 202

преди 11 години

До АнонименЕ що, шото искат и те да откраднат някой друг милион, да не мислиш че на някой в парламента му пука за цената на тока или за доходите на населението.

175

еее

преди 11 години

във всеки случай е по-добре да имаме две централи. ако все пак успеят да затворят козлодуй какво ще стане с енергетиката ни - от износители ще станем вносители.

174

Анонимен

преди 11 години

Вече е ясно,че ще има референдум за бъдещето на ядренната енергетика на България.И така ще се изхарчат безмислено едни милиони,предлагам да има два референдума.Вторият референдум да е за лустрация на БСП,която е приемник на БКП.Считам,че тая партия е бандитска и антинародна,без да покрива критериите за социална партия т.е.фалшива.Същата партия не се е разграничила от БКП,не е заклеймила убийствата по политически причини извършени от БКП.

173

Аззз

преди 11 години

Дали е същото...."Догодина няма да гласувам" и "Догодина няма да гласаувам за ГЕРБ"...разликата е, че май вече има за кого да си пусна бюлетината...

172

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТогава защо искат със същия реактор да строят 7 блок в Козлодуй! Това и за глупаците е ясно че е хем по-скъпо хем с 10 години по-бавно

171

Анонимен

преди 11 години

До 196 по 100 млн печалба на година като амортизациите са някъде окло 200 млн в момента , как да ги смятаме за да стигнеме до 20 млрд , ти очаквал ли си някога комунист да плаща , такова животно нема.

170

Анонимен

преди 11 години

До АнонимуС 198Поръчково демагогстваш и за това ти разрешават повече от 500 знака

169

Анонимен

преди 11 години

До КиреПо-лошо. Ако на въпросът на Парламента се получи отговор НЕ това означава НЕ на атомната енергетика въобще - не само в Белене. Ако отговорът е ДА това не значи че няма да местят реактора в Козлодуй, да загубят още 10 години през които тези със скъпата енергив от Марица Изток, вятъра и слънцето да се багушкат. А и още няколко милиарда да изчезнат за да се изгради същата площадка (по мнението на ББ "гьол") какъвто вече има в белене където няма как да използват за предлог та да се нагушкат

168

АнонимуС

преди 11 години

Никакво Белене! Браво ГЕРБ и най-вече на Борисов, че спряха този толкова неизгоден и заробващ проект за който трябваше да плащат няколко поколения напред и който ни обричаше на перманентна инфлация в следващите 30 години. Защото тези 24 милиарда трябва да се връщат от хората, а няма да се връщат от Р. Овч, Станишко и енергийната ни мафия, разберете го най-после бе ***! Стига сте ревали за интересите на червените олигарси бе, мислете за децата си, стига сте мислили само за добруването и богатеенето на червените капиталисти. Този проект е проруски, лобистки проект и с многократно завишена цена, и възможно най-неизгодния за България! Трябваше най-после някой да удари по масата с юмрук и да го изхвърли на ***! Така трябва да се защитават националните ни интереси и да не се робува на някакво си минало-заминало. Защото Москва, както ни освободи от турците, така след това ни зароби по време на комунизма, който ни го натресе, заедно със Сталинските чистки, празните магазини и 50 годишно изоставане от другите нормални европейски държави. Заради скапания им комунизъм, нашата богата и красива страна се превърна в мизерстваща, репресивна мрачна държава с мрачни, отрудени и мизерстващи хора. Това ни донесе Москва през изминалите 60г. репресии, глад и мизерия, и сега за капак продължава да се стреми да ни държи в подчинение чрез енергийната ни зависимост от тях, както и чрез подържане на продажнически проруски лобита, които работят за благото на Москва и за собствения си джоб, за сметка на всички нас. Такива продажници като Станишев, Овчаров, Първанов, Румен запалката и др. подобни нямат място в страната ни! А колкото до измисления от БСП безмислен референдум пост фактум, какъвто и резултат да е референдума, като няма пари няма да се строи, лошото е, че заради БСП сега трябва да се хвърлят на вятъра 40 МИЛИОНА лева. А днес хората от Девин протестират за закриването на болницата им, защото дължала 2 милиона лева. И тези същите виновници от БСП за това положение в Девин и незапочналото 10 години строителство на Белене сега организират протести, а премълчават факта, че 40 милиона трябва да се платят от всички нас. Ето това е резултата от комунистическата демагогия не достигат пари за много важни за хората неща, но това не пречи на *** да измислят нови и нови харчове за да бутнат властта без да се интересуват за хората, които имат нужда от тези пари!