358

НОМЕРА С ГЕНЕРАЛА

преди 11 години

ЦЕЛИ ДА КОНФРОНТИРА БЪЛГАРИ И БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИТЕ !РЕЗУЛТАТА Е :--НАРАСТВАНЕ НА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ДПС...И...--НАРАСТВАНЕ НА "ПСЕВДО-НАЦИОНАЛИСТИТЕ" НА ВОЛЕН...!КАТО ЦЯЛО СЕ РАЗЦЕПВА ЯДРОТО НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ОБЩЕСТВЕННОСТ, ЗАЩОТО ДОГАН Е АБСОЛЮТЕН СЪЮЗНИК НА БКП/БСП!ТОВА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА М.КУНЕВА ДА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА!БРЮКСЕЛСКАТА *** Е ...ТРЕТИЯ ЧЛЕН В НОВАТА "СВ.ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ"!

357

Анонимен

преди 11 години

Разни мюфтии и имами им промиват мозъците,ще предизвика сами това което заслужават!

356

divak

преди 11 години

*** na sapun, turcite pod noja !

355

Шоп

преди 11 години

И БСП и Атака са руски лакеи и целта им е да провалят Европейска и Натовска България. Колко още гадости и провокации трябва да направят, за да го осъзнаете? За руснаците в момента сме вражеска държава и ще е добре дошло да се изколим, да фалираме и изобщо всичко най-лошо.

354

Анонимен

преди 11 години

НАЙ--ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ Е АГЕНТ САВА=ЕТНИЧЕСКИ КОЗ НА БОГАТИРА ЛИЛИПУТИН.

353

Иван Бухов

преди 11 години

Пак ще се наложи да освобождаваме Кърджали и други населени места в родината! ДПС е турска партия, тя е противоконституционна и е време да се забрани! От този по драстичен случай на противобългарско действие няма!! Ние превзехме и Одрин, а не можем да задържим Кърджали! Турците в Турция!

352

НОМЕРА С ГЕНЕРАЛА ..

преди 11 години

....Е ПРОВОКАЦИЯ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!ПРОБЛЕМА Е ИЗМИСЛЕН ,ЗА ДА СЕ КОНФРОНТИРАТ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРО-МОХАМЕДАНИ!СИСТЕМАТА "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ", СЕ РАЗИГРАВА ВЕЧЕ 25-ГОДИНИ ОТ ДОГАН И ВОЛЕН....!НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ ----ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНЕВРИ ПО ИНСТРУКЦИИ ОТ МОСКВА!ВОЛЕН ,БЕШЕ ТАМ.......ПОЛУЧИЛ Е ДОБЪР ИНСТРУКТАЖ!

351

ВНИМАНИЕ!!!

преди 11 години

Престъпници-политици ни разделят и насъскват едни срещу други. Нима ние-българите не страдаме от крадци-българи,които управляват и грабят вече 24 години?!Хващаме се за гушите,а ония си разграбват родината ни,продажните *** пък ни наричат националисти.И българи и турци патим от разноцветната проказа дошла на власт след комунистическото управление,кярат само *** и мафията!

350

иво

преди 11 години

Да живее България тя е била и ще пребъде въпреки всичко въпреки крадливи и измамни политици от ранга на *** и сер го и тиквуни разни а Кърджали е в България и винаги ще бъде

349

турчин

преди 11 години

Представям си как в Турция кюрдите са против това Ататюрк да е национален герой.Леле леле тея от ДПС заслужават не смърт, а много пъти да умират.

348

турчин

преди 11 години

С това си решение ДПС си вкара автогол.Значи най-големият герой на Кърджали, човекът освободил града от 500 г. колене и бесене, не е герой и не заслужава да е почетен гражданин на града?Е кой тогава заслужава?Къде е благородството?ДПС поставят в неудобно положение и себе си и българските турци.Аз например съм за това човека да бъде почетен гражданин.Защо да не е?Сражавал се е за тази страна, обичал я е.ДПС май не я обичат.

347

Анонимен

преди 11 години

Ами да вземем да отцепим Кърджали. Изселваме всички Българи от там, обезщетяваме ги. А наглите мошенници от ДПС ги изпращаме в този регион да си живеят за винаги. Никакво влизане в България. Никакво пътуване в ЕС. Нека да ядят камъни и да ходят да работят в анадола. Нека сами да видят колко хубаво е там. Бойкот до дупка на Турция за влизане в ЕС !!!!

346

С ТОЯ ШИБАН ГЕНЕРАЛ.

преди 11 години

...СЕ ПРАВИ ОТЧАЯН ОПИТ ,ДА СЕ ПРОВОКИРАТ "НАЦИОНАЛИСТИЧНИТЕ НЕДОНОСЧЕТА"---ДА ПОДКРЕПЯТ ВОЛЕНЧО И ДОГАН!ТОЗИ "ГЕНЕРАЛ"... Е ЕДНА ИЗМИШЛЬОТИНА ......!НИКОЙ ,НИЩО НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЕГО.....!ТОВА Е ОПИТ ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРИ И МЮСУЛМАНИ---В ПОЛЗА НА ДОГАН И ВОЛЕН!

345

Мусолини

преди 11 години

Предлагам всички ние избирателите на следващите избори да попитаме открито на предизборни срещи на водачите на нашите български партии, дали ще съставят конституционно мнозинство в следващия парлачмент, за да се гласува специален конституционен закон за закриването на ДПС и БСП, като престъпни партии, които извършват престъпления против държавата. Тогава ги вижте как ще ви отговорят, дали пряко или уклончиво, а ние ще си помислим след такъв отговор за кого да гласуваме

344

Ядец

преди 11 години

От ДПС страдат повече обикновените турци,отколкото българите-ФАКТ!

343

Анонимен

преди 11 години

Предлагам на фесовете от ДПС да не тестват постоянно търпението и толерантноста в България-криза е,хората обедняват,а глада е лош съветник.На мен вече ми писна разни смотани *** да командват в родината ми и не ми пука нито от ислямисти камикадзета Турция и т. н.Нежелая повече да се съобразявам само с вашите права и свободи-моите къде са?

342

Анонимен

преди 11 години

320 души били против ???? Що за смешно оправдание ... в Кърджали, доколкото знам живеят около 25 000 души ...пресметнете какъв процент са тия 320....айде юруш по нанадолнището ДПС ! И турците в България вече ви надушиха вонята

341

Анонимен

преди 11 години

ДПС е един тумор в Българския политически живот и пожелавам този тумор да бъде отстранен колкото се може по-скоро и в наши дни.

340

КЪВ Е ТОЯ ГЕНЕРАЛ...

преди 11 години

..КОЙ ГО ПОЗНАВА ,БЕ....???ген. КОЛЕВ , НАТИРИ "ДОБЛЕСТНАТА РУСКА АРМИЯ "...ЧАК ДО БУКУРЕЩ И СЕЧЕ , ГЛАВИТЕ ИМ КАТО ЗЕЛКИ ....АМА , НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА НЕГО ДУПЕДАВЦИ ТАКИВА ..!СЕГА НОМИНИРАТЕ ,НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН *** ЗА ...."ГЕРОЙ НА РОДОПИТЕ"...ХА,ХА,ХААА.....Я, МАРШ ,БЕ....!ПРАВИ СА СИ КЪРДЖАЛИЙ ....ИМАТ СИ МНЕНИЕ !СВОБОДАТА Е НА ВСИЧКИ!!!

339

Анонимен

преди 11 години

*** *** ТУРЦИТЕ ПОД НОЖА А ПРЕДАТЕЛИТЕ КОЙТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НОЖА *** *** ПРОДАЖНА.