73

Анонимен

преди 11 години

И пак по темата.Едно време имаше данък "самооблагане"и червените фашисти построиха с него тролеи и трамваи.На по късен етап ги подариха ,че сега билетчета ме карат да си плащам *** червени.Що така бре червени фашисти?

72

Анонимен

преди 11 години

"Станишев не искал да има референдум, отвръщат управляващите".............???Е на това му се казван МЕГА-ГЬОНСУРАТЛЪК.Това го може само Боко и неговите последователи.Станишев си счупи краката да събере 700'000 подписа само зaщoто НЕ ИСКА референдум?!Колко трябва да си нагъл за да кажеш подобно нещо???Ами точно колкото Бойко и останалите *** около него.

71

Анонимен

преди 11 години

Fidosova e pi4 i kara moskvi4 :))))) kvo kato e debela po mna e ot vsi4ko svini vuv svinefermata pka shte glasyvam za nea 4e da mi radva okoto

70

Анонимен

преди 11 години

до 78тя е в *** на Бойко...по коледа няма да и се размине

69

Фидос

преди 11 години

Фидоске, желая те!!!!!!!!!!!!

68

ИЗОБРЕТАТЕЛ

преди 11 години

АКО НАПРАВЯ ЕДНО КОЛЕЛО И СЛОЖА ДИНАМО КЪМ НЕГО, ФИДОСКЯ ДОКАТО ОТСЛАБНЕ МОЖЕ И ДА ЗАМЕСТИ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЦ-а НА ДРУГАРЯ КОСТОФФ!

67

ANDO

преди 11 години

Аз съм българче и малолетнамайка мене е родила.С гадост, дрога, циганияе родината ни мила.Аз съм българче, обичамда шмъркам аз треви зелени.Българин да се наричампърви срам е то за мене.Аз съм българче развратнов край развратен аз живея.Всичко българско и роднопия, пуша и пилея!Аз съм българче и раснав дни на криза с тежко бреме.Син съм на земя ужасна,син съм на крадливо племе :D :D :D

66

Анонимен

преди 11 години

Мария Кюри допринася за създаването на теорията за радиоактивността, за техниките при изолирането на радиоизотопи и за откритието на два нови елемента - полоний (открит през 1898 година и наречен на родната ѝ Полша)[2] и радий. Нейният съпруг Пиер Кюри, дъщеря ѝ Ирен Жолио-Кюри и зет ѝ Фредерик Жолио-Кюри са също носители на Нобелова награда.

65

Анонимен

преди 11 години

Фидосова да внимава да не се мотае по Коледа около *** ,щото...да не я объркат :D

64

Дедо Пич

преди 11 години

Червени ***!Мен какво ме засяга какво искат да строят ако пряко не ме засяга?Засяга ме до толкова,че пак държавните *** ще пълнят ненаситните си гуши на гърба на народа.......С ограбените пари от нацията и подарени на ервените олигарси да си я строят,но в джоба ми да не бъркат червените фашисти.

63

мами

преди 11 години

Стига правете от мухата слон народа не е *** да не знае какво да отговори. Какво значение има въпроса на който трябва да отговарят хората. Ставате досадни *** много бързо забравихте стореното . Скрихте истината от народа за радиацията ядахте чисти храни а народа заразените. Сега хората масово умират от лоши болести докарани от Вашето бездействие.

62

Ангел

преди 11 години

ЧАС ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ТИЯ ПО-ВРЕДНИ СА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И СДС ВЗЕТИ ЗАЕДНО

61

Фидос

преди 11 години

Моля ви, помогнете ми, искам отчаяно да правя секс с Искра Фидосова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

60

Анонимен

преди 11 години

И на едните и на другите У ДУПЕ!

59

нечовек

преди 11 години

Странно е как легнаха социалисти,а се събудиха десни.....Днес децата им (на комунистите) изучени в западни университети,се върнаха.............и изядоха Народа на тази изстрадала земя.Дано си платите за всичко !!!!

58

Анонимен

преди 11 години

Нахранете Федероска с народна любов ,вижте тя как мисли за вас.*** и необразовани 750 хиляди ги разпозна само по подписите им,добра ше дойде..

57

Анонимен

преди 11 години

Е,скъпи сънародници,тези политически гербави *** посегнаха и на детските депозити,а ние като *** народ дори им се израдвахме!Въжето вече е на шията ни ,но си траем и само се дърляме по форумите!Време е да се надигнем и да изхвърлим тази *** от управлението на България!

56

Яко

преди 11 години

Част от Стенограмата от пленарното заседание:МАЯ МАНОЛОВА /БСП/: Джаф, джаф, бау, бау, джаф...ИСКРА ФИДОСОВА /ГЕРБ/: Грух, грух...Gruh, gruh...Цви-и-и-и-и-и-и-к...ШУМ В ЗАЛАТА: Бе-е-е, бе-е-е...Му-у-у...

55

те

преди 11 години

С В И Н Я.........

54

Анонимен

преди 11 години

До макетоМи на редовна Гербаджийска захранка е,затва..