149

Анонимен

преди 11 години

щом е трагнал срещу луканов,това го прави герой, но и сигурна загуба,защото парите и вси4ки постове са командвани от него.и това което му се слу4и е на4ина да го спрат.Луканов е най верния агент на ЦРУ тогава. Сам виденов нчма какво да направи.Сменчл е постовете,но вси4ки са с Луканов.Нали знаете 4е на Добрев сина му е депутат от БСП и бе6е хванат с куфар4е с пари което носи в Сарбия.Вси4ки около Виденов са го предавали.

148

Анонимен

преди 11 години

Виденов не е *** и знае,че няма място сред тази корумпирана и крадлива *** от партии и политици. Те веднъж вече дружно го провалиха ,без да им пука,че това беше провал и за държавата. Сега направо ще го очистят.

147

До 175

преди 11 години

Защото мислиш пред собствения си ***!Кой ще помисли за другите?Това, че на твоя *** му е охолно, не значи , че ония 12 % и повече безработни са добре!Защо за 80 години в Нефтозавода със съпрузите си, не станахме богати като В.Зл. за три години?

146

Анонимен

преди 11 години

А каква е?

145

Анонимен

преди 11 години

България не е суверенна държава.

144

Анонимен

преди 11 години

Мутренските групировки директно взимаха рекет на всеки гражданин с фирма. Айде днес кажи къде са- в историята. Или тези,които успяха се направиха на бизнесмени, но вече по законен начин.

143

Анонимен

преди 11 години

Този човек не се е опитал да запази сувериенитета на страната, тоя човек е дал зелена светлина за банките-пирамиди и ограбването на българския народ. Тоя човек докара държавата до Фалит, тоест практически й заличи суверенитета. Днес България не е ли суверенна държава, а Румъния, а Унгария? Ти четеш какво казал агента на съветските служби Жан Виденов - ами той за това е обучаван в Москва - как да вземе парите и после как да лъже. Това го е изучавал дълги години от командирите си от КГБ.

142

Pff

преди 11 години

Дори да е бил честен човек, това по никакъв начин не го оправдава за тоталната безстопанственост и безотговорност довела до разграбването на цяла държава. Точно такива пионки са перфектния параван за задкулисните игри на силните на деня. Не изпитвам абсолютно никакви симпатии към подобни безгласни букви и по никакъв начин не считам че не носят отговорност, защото не били крали!!!

141

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен А сега няма ли мутри? Повече от всякога са и вече начело .

140

Анонимен

преди 11 години

Всички работещи днес по форумите са на мнение, че дяволът е Жан Виденов.Ангелоподобните управляващи са невинни като сукалчета.Защо хората,които не са ви симпатични , трябва да са дрипави, а на такива като днес крадящите, им е простено всичко?Циничната античовешка политика.Това, в последните 4 години, то не се случва, а е целенасочено, се нарича геноцид над българския народ, осъществено от тълпа продажници.Плюете по човек, който се е опитал да запази суверенитета на страната.

139

Анонимен

преди 11 години

За всичко,което се е случвало под негово управление в качеството си на министър-председател, отговорността е на Жан Виденов и избраните от него министри! *** не трябва да стават премиери. И днес да си купуват имоти за 1 млн.!

138

Анонимен

преди 11 години

Нямали сигурност - а при Жан Виденов каква сигурност имаха бе, точно тогава бяха мутренските групировки!

137

До173

преди 11 години

Като хората нямат пари,защо си увеличават влоговете и се сърдят от данъка върху влоговете? 2-ри вариант- Сега границите са отворени и всеки може в целия свят да търси по-добри доходи,докато при комунизма всички бяха равни в мизерията. При Жан Виденов пък не само ,лче имаше опашки,ами заплатата беше 5 долара. Я пробвай да живееш днес с 5 долара! Понеже тогава пари ли имаха хората при Жан Виденов, бе комунягаааа, най-гладните години!

136

на 158

преди 11 години

Сега никъде няма опашки!Страхотно постижение!Защото хората нямат пари, нямат работа, нямат спокойствие, нямат сигурност, нямат образование, нямат здравеопазване, нямат мотив да живеят!Нямат никакъв избор!

135

Анонимен

преди 11 години

е ТИ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕ вИДЕНОВ- ДА,АЗ ФАЛИРАХ ДЪРЖАВАТА И МОИТЕ ДРУГАРИ ОКРАДОХА ПАРИТЕ, ВЗЕХ И АЗ НЯКОЙ ДОЛАР,ТА ДНЕС КУПУВАМ ИМОТИ ЗА 1 МЛН.,ЩОТОТ СЪМ КОМУНИСТ-ИДЕАЛИСТ. ЕКСТРА ,ЧЕ ИМА ПРОСТИ КОМУНИСТИ ДА МУ ВЯРВАТ НА ЖАН ВОДЕНОВ- ВСЕ ПАК В МОСКВА СА ГО УЧИЛИ НА ТИЯ ПОХВАТИ!

134

на 154

преди 11 години

Уважавам преживяванията ви, но очевидно не сте чул какво разказа Виденов по този повод.Той разказа как са се провалили преговорите с Русия и това е наложило приемането на валутния борд.Бил е сам дори след настървените си съпартийци.Намерете и прочетете. Не дискутирам с хора, употребяващи идеологически лозунги и клишета, без да са запознати с материята.Дразни ви това, че Виденов е близо до идеала за комунист, който моето поколении добре познава и се страхувате от влиянието на личността му.

133

Анонимен

преди 11 години

Кой му го направи бе,***. Той като премиер носи отговорността,а не чистачката в МС. Ако е ***,не е ставал за премиер. Но всички знаем,че той знаеш за фалитите на банките,както неговия финансов министър и шефа на БНБ. Ти за какви взимаш хората тук,да ги лъжеш,че премиерът не е знаел. Това с банките го направиха ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ,КОИТО ВЗЕХА ПАРИТЕ! ЗАЩО ЧЕСТНИЯ ЖАН ВИДЕНОВ ТАКА ЧЕСТНО КУПИ ИМОТИ ЗА 1 МЛН.?

132

БСП идва

преди 11 години

Комунистите отдавна са изтрещели.Виденов дето срина държавата и докара народа до безизходица и мизерия.Да го застреляш е малко те *** глави щели да го връщат.Май управлението е в криза и народа ще си вземе властта като през 1944г.Това виждам.Само че Т.Живков не е жив.ОБЯВА -търси се втори диктатор само това заслужаваме.22 години нищо добро не се случи за народа,затова да се вземе в ръце че белким е за добро.Ама няма да е.

131

До 165

преди 11 години

Колкото и да го повтаряшмкомуняго, вече не 85-та година да го повтаряш по БНТ и да няма кой да ти опонира. Няма кой да ти вярва на комунистическата пропаганда.Толкова елементарна. Жан Виденов забогатя от поста си и не е бил честен. Купува имоти за 1 милион , дали всеки честен човек може да купува имоти за 1 млн.,а?

130

Анонимен

преди 11 години

а бе той не е виновен за банките наро4но го направиха това,за да го свалят бе.Явно 4е неискате да про4етете как е станало,затова на *** език като на Б.Б. ви го казвам,за да разберете.Това с банките го направи Луканов и Костов,за да го свалят и да изпалнат плана на едноокия Ран.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ аман от *** бе той Б.Б. е по умен от вас и той го знае това