18

Анонимен

преди 11 години

ястребе не е ли малко рано за чикаго да висиш по форумите и да драскаш ;)

17

до Ястреб

преди 11 години

Пиле шарено,забелязвам че на няколко пъти вече заплашваш хората,започна да си вярваш,дали извън нета ще ти стиска.И много добре знаем кой си,въпрос на време е да си отнесеш нещо,писателче нещастно.

16

Анонимен

преди 11 години

муахаххайхахахха тоя ястреб , пардон къртица андър ковър ,ме разсмива

15

Анонимен

преди 11 години

Покажи се бе Ястреб :))) Исляма ще ти помогне ! Я бъди мъж и кажи кой си къде си ? Фактите говорят, че си *** платен драскач по форумите за жълти стотинки! Кажи кой си, кой сте ВИЕ ? Поне да има за какво да ни е страх от теб мишко нещастна :)))

14

ттттуууууутт

преди 11 години

Защото почти 90 % от тях са необразовани хора ... и виждат че единствената власт която могат да имат е тази която им дава религията - което е доста ограничено виждане , породено разбира се от ограниченото им мислене за което допринася липсата им на образование.

13

Анонимен

преди 11 години

Ястрибински ади бе ..к'во става ? Света ще превземаш, пък те е страх да кажеш кой си, къде си ? А вярно вие света ще го превземете като се множите :)))) Уникална стратегия и много смела !!! Ханъма имаш ли Ястреб, колко маанета направи да превземеш света ?

12

ФАКТ

преди 11 години

Няма да вземам страна. Само ще отбележа, че гей- парадите процъфтяват в християтските държави и са забранени в ислямските. ФАКТ.

11

Анонимен

преди 11 години

Айде бе мишок, нали ВИЕ сте силни и страшни! Що се криеш в пещерата ? Излез на свелто, покажи се ? Много ни е страх от теб :))) Ще те накарам едно кило сланина да омахаш мишко такава :)

10

Анонимен

преди 11 години

Кажи кой си и къде си Ястреб :) Ще ти излекуваме хемороидите дето си хванал да драскаш по сайтове за жълти стотинки ! Иначе аркадаш умната какво пишеш..да не станеш ханъма ? ;)

9

Анонимен

преди 11 години

До Петьо-ЕвреиПълни глупости си написал. Това - християнин ти го пише!!!

8

Анонимен

преди 11 години

И *** пиши си глупостите, ама ако не спреш да плюеш България и Българите...имаш IP ;) Може да си слагаш бялата салафитска роба, ще те направим булка в панделата!!! Анадък аркадаш..или йок анадък ? :))))

7

Петьо-Евреи

преди 11 години

Много правилно казано от Ловък исламът е чумата на света но както със чумата светът се справи така и със ислама ще се справим братя Българи амин!

6

Анонимен

преди 11 години

Ястреб кой сте ВИЕ компютърна мишко ? :))) Напиши някоя от глупостите си на един плакат и излезе на улицата :))) Ще видиш рая, ония вашия ..ама като девица :) Предполагам си салафит, ама таен..обичаш да жулиш ракия по пости и да набиваш мазни пръжки :) Ами ако те види имама бе Ястреб ? В рая като девица ли ще те пратят ? Колкото до глупостите ти - Щатите, Израел, Русия, Великобритания, Германия и тн.( да не продължавам)..всяка едно от тези бели държави може да ви изличи за седмица ВАС!!

5

-

преди 11 години

За какво са ни религиозни фанатици в БГ като имаме форумни драскачи, дето раздават смъртни присъди като Сталин на допинг.

4

ловък

преди 11 години

Ястребчо,много си ербеп,но на тъмно.Покажи се,обозначи се,и тогава да те видя дали си "АСЛАН",или просто си се н----л.*** мюсюлмански,ако те запитам какво пише в творението за умопомрачените-корана,нищо не можеш да кажеш,но по форумите пишеш глупости.Ще ти кажа нещо-"чумата"на човечеството е исляма,и затова тази болест ще бъде излекувана.Но ще ви излекуваме скоро по най-радикален начин.Много време Ви търпим,но и търпението ни ще се стопи.А тогава господ да ви е на помощ.Аллах го няма никъде.

3

рави Маркузе

преди 11 години

Да бегат в Шабесия Американа(бивши САЩ) ,там има много работа и хляб за гоите!!!

2

Петьо-Евреи

преди 11 години

Мюсюлманите ще подпалят трета световна война и във неините пламаци ще изгорят после което исламът ще бъде забранен като опасна секта амин!

1

Анонимен

преди 11 години

Всеки, хванат да пие алкохол, трябва да бъде осъден на 80 удара с камшик :)удрииии