89

Анонимен

преди 11 години

89 кой те излъга че е така , точно обратното , по голяма част от БВП се създава в София , тук се събират и най-мнго данъци а това с противопоставянето на селото и града е една стара глупост , всеки е необходим , но по необходим е града , защото без него селото се е върнало в първобитнообщинния строй , циливизацията е започнала с раждането на града.

88

Анонимен

преди 11 години

хаха я прочетете Вазов да видище що за "българи" са живели в София :)) Бабите на днешните шопи дето дрънкат тука са стояли по потури пред копторите си си пощили въшките! Гнусна нацията са това шопите и не са българи!

87

Анонимен

преди 11 години

като са били по големи пловдив и русе а и варна що не погледнете етнически състав на населението там СЛЕД освобождението. щото това е един от доводите на Марин Дринов, София да стане столица.

86

Анонимен

преди 11 години

Ако не са останалите градове и България = Шопландия да е изпукала от глад!

85

Анонимен

преди 11 години

87 пълен ***, при това неграмотен и ограничен.

84

АНОНИМЕН

преди 11 години

СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ,СТОЛИЦА,АКО НЕ СА СЕЛЯНИТЕ СОФИЯНЦИ ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД.

83

Анонимен

преди 11 години

79 д-ре има разлика но тъй като не си от София не я схвашаш между шопите и гражданите на София тоест кестените да не говриме за дедцата от жълтите павета , а самите шопи са един много особен народ , тук в шопските села турчин не е смеел да замръкне .

82

Анонимен

преди 11 години

София и преди и сега си е била село, а шопите са само малко по бели *** - дори манталитета им е на ***

81

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера повечето от идващите в София! В родният си град взимал 500,а дошъл тук за 600.Реве,че в неговият град не може да си намери хубава работа,а тук работят по строежи,автомивки,магазини,баничарници,шофьори и тн.Обезлюдяването на провинцията е пагубно за България,хората не могат да се натикат в 2-3 града!

80

Анонимен

преди 11 години

до 80, няма смисъл да обясянваш оно си рупа ли рупа!като цяло "големите" градове в българия след освобождението са били с население не повече от 30хил души. правете си изводи!

79

Сокол

преди 11 години

Вярно, сметките въобще не излизат! А като заговорихте за Варна, по официални данни е 340 000 население, но в града работят и живеят още толкова основно от североизточна България. И наистина е доста по-пренаселена отколкото изглеждат официалните данни:(( За съжаление...

78

Анонимен

преди 11 години

Аве софянците...да въ питъм ена раота ся ... *** "кореняците" дето не аресвали "мекащите" ... ако не е да е разположена националната телевизия там и разните му държавни учреждения, че да ви научат да говорите правилен български и то доле-горе ... сея нямаше да се разбира кво говорите бе ... *** то требе да имаш благодарност и уважение, а не да изпитвате презрение към всички "инакви". ***.

77

Анонимен

преди 11 години

79 прав си че Пловдив и Русе са били по големи безпорно но по полека със селяните , гражданина винаги си остава гражданин незвисимо в колко голям град живее.

76

до д-р 79

преди 11 години

Зле си с историята,пак се информирай колко града е имала България при освобождението,направо ме изумяваш с глупостта си.

75

Анонимен

преди 11 години

74 София никога в последните 2000 години не е била село , макар и много малка с кални улици по време на Особождението тя е била гарнизонен град в който е имало консулства , ако ти говри нещо това на Великите сили в Европа имената на консулите днес носят най-хубавите улици на София.

74

д-р

преди 11 години

Когато София става столица тя е едно кално, мръсно, село населено с неграмотни селяни - това се сегашните кореняци софиянци. През 1878 г. в България има само два града - Пловдив и Русе. Само там има граждани. Населението на подбалканските градчета са основно чобани, занаячии, търговци на кожа и вълна.Така че - споко. България е селска държава, която постепенно се превръща в модерна държава, като най-малка заслуга за това имат местните шопи.

73

до 60

преди 11 години

***, ако ме видиш ще се посереш в гащите 1вото..2рото ЛЕК...личи си за какъв селянин става дума само по поста ти, ясно е че дори и да си от софето, си си по-голям *** от всеки израснал на село..така че отивай да ревеш на майка си в скута че не си от БС

72

Анонимен

преди 11 години

много ми е интересно дали от днес.бг знаят значението на думата "землище"

71

Анонимен

преди 11 години

72-ри въри си пий аповете, че кат ти гледам коментарите ми време е да те проводят на психиатър

70

Нико

преди 11 години

Новият план за геноцида е внесен в парламента