18

USA

преди 11 години

Rusnazite osven da izmisliat niakoia pulna prostotia drugo ne mogat;i vie ste *** da zitirate kakvoto i da bilo ot alkashkata presa

17

...........

преди 11 години

Единствените които мислят за нападение , смърт и война са само САЩ и Израел. Трябва Русия да вземе мерки срещу тези терористи и да им се спре ядрената програма. САЩ и Израел нямат право на ядрено оръжие. Да им се наложи ембарго а Китай да смени валутния си доларов резерв с Евро.

16

Кифладжия

преди 11 години

Е що да разработват ядрено оръжие като могат да си го купят ?

15

dim

преди 11 години

Ало анонимните сложете си поне по един псевдоним за да може човек да знае с колко човека комунимира,щото сега анонимния много често си противоречи.

14

А защо не...

преди 11 години

Какво заглавие само,можеше да бъде и така"Сценарий за развитието на събитията,ако ционисткия режим успее да вкара с лъжите си света в трета световна война"с подзаглавие"Благодарение на колективно полирания мозък на публиката от изключително гледане на шоута и сериали и осведоменост за световните събития изключително от ционистки контролираната световна преса"

13

Анонимен

преди 11 години

Boi po kratunite!Toq ciganior ne misli po civilizovan na4in,kamo li da pravi ne6to civilizovano.

12

Анонимен

преди 11 години

Резултатът ще е скачане цената на петрола и поне 2000 убити американски войници преди изборите. Което ще е пълен провал.

11

Анонимен

преди 11 години

Сценарий 0. След и по време на Американския възвишен удар срещу ирански ядрени обекти, Иран изстрелва наличните противокорабни свръхзвукови руски ракети Яхонт, както и подобни китйски които е купил наскоро. Резултатът е минимум един потопен самолетоносач /един от три налични в Персийския залив/ и още наколко по-марки кораба. Към околните американски бази също политат ракети, но там щетите ще са минимални. Основния проблем ще бъде поставянето на мини в Омурския проток от иранските малки катери.

10

Анонимен

преди 11 години

Росийская газета вие нещо друго ли чквате да напишат .

9

Афган юнак

преди 11 години

Миризлива е цялата работа. Региона е като барутен погреб, а ислямските фанатици само усложняват нещата. А и между другото Иран сякаш сам си проси война точно за да втвърди позициите на арабеските, с които по принцип са на нож, особено Саудитска Арабия и емирствата. А като страна, малко по-напреднала от другите *** в региона и с достъп до руски и китайски технологии, Иран гарантирано ще е лидер сред мюслимите. Друг е въпроса как ще се развият нещата с Израел.

8

анонимен

преди 11 години

Ясенеее..ама много си ни ясен да знаеш

7

Анонимен

преди 11 години

Не си правете майтап даже и само с шеговити коментари по такава сериозна тема.Никой не обича войната,която е ужасно нещо,винаги,навсякъде и по всяко време е ужасно нещо.Но явно ако трябва да избираш между 2 лоши варианта,изборът попада върху по-малко лошия.Ако трябва да избирате между това откаченият ви комшия да си монтира картечница в двора и да стреля за кеф по вас и децата ви,или кварталният полицай да арестува откачения ви съсед,макар и след гонитба,кое ще предпочетете?

6

preminava6t

преди 11 години

maloumna statiq napisana ot ruski kgb-st

5

qsen

преди 11 години

Ясен си, Владислав Воробьов в "Росийская газета"!Сложи фитила!Ами то е ясно, ЩОМ охраната е руско оръжие!На вас май повече ви се иска война, та да има пак "за родину" и евентуално ако може да станат арабските страни социалистически ( този филм е гледан..), а сигурно на помощ (за вас) ще се включи Чавес, страни от латинска Америка- ето ви я ЖЕЛАНАТА война за формиране ОТНОВО на соцлагер....Ех, Владислав Воробьов в "Росийская газета....

4

Анонимен

преди 11 години

Сценарият е ясен... пускаме Дръжки и в резултат на тежка битка завземаме целия иран барабар с нефта и газа и докато се ослушат американците, *** от бг. изнесени в иран а иранските ресурси изнесени в бг.:)))))) *** завличат всичкото желязо на американците барабар с корабите, танковете и самолетите и на скраб в бг. американците остават в иран в следствие на липсата на транспорт и иранците им теглят голия камшик, на американците им харесва и живеят дълго щастливо в мир и любов:)))

3

Blagovest

преди 11 години

На никой не му трябва война точно сега. А и не е сигурно, че Иран разработва ядрена бомба. Ситуацията при една атака на САЩ може да се обърне точно срещу тях- крехкото им икономическо възстановяване да изчезне и да станем свидетели на икономически колапс на Щатите.

2

анонимен

преди 11 години

до като целия свят не скочи срещу Америка за подобни терористични нападения..както и срщеу НАТО..не виждам кой и как ще ги спре..не може някой да напада някого само защото си мислел че някой имал ядрено оръжие..както това се случи в Ирак..коя е Америка? кой и дава това право да напада когото си иска? като са много ербап..да нападнат Русия бе..и те имат ядрено оръжие..ама нещо не им стиска а? едва ли ще мине много време до като нещата се променят..надявам се да е много скоро това

1

Пожар

преди 11 години

Лошото е, че няма да останем само наблюдатели. С този *** комсомолски секретар за външен министър трябва да очакваме "Аз предлагам да нападнем!".