231

млад отчаян българин

преди 11 години

Бечев, "другарю" няма как да ме наричаш, защото съм на 23. Не всички недоволни българи са комунисти. Ти си платен, аз просто съм беден.

230

млад отчаян българин

преди 11 години

НЯМА ДА ЕМИГРИРАМ! Това е моят дом и който ме гони от него е престъпник! Напук на всички, които се опитват да ме унищожат с различни *** политически решения и промени, ще стана лекар. И тогава, някой ден, Дянков ще дойде при мен (защото естествено ще съм вече номер 1:). И ще му го навра отзад толкова здраво, колкото ме е клатил през всичките години, докато завърша.

229

Иван Бечев

преди 11 години

до комуниста под прикритие "млад отчаян човек"Защо да ти помагам? Ти просяк ли си, гадже ли си ми, какъв си ми?Като искаш да учиш и нямаш пари, ходи продавай мартеници по подлезите като Слафчу, вашият трубадур против ГЕРБ. Ама вие комунистите само наготово чакате, някой да ви дава. Още повече, че ти личи от километри, че си платена писарушка на БСП и само влизаш в ролята на "млад отчаян човек", за да провокираш търсена реакция. Прозрачен си другарю, защото не си много умен да ти кажа. И още нещо: целуването н *** си е ваша запазена марка, на БСП, за да се издигате в йерархията. Аз няма нужда да целувам ничий ***, напротив, на мен ми го целуват подмазвачите във фирмата ми. И като успял човек си имам моя гледна точка, и тя е, че от комунистите от БСП по-голямо зло България никога не е виждала. Това че на теб като платен драскач не ти отърва не ме интересува.

228

След Грузия България

преди 11 години

Дянков срина науката и икономиката на Грузия. Заради неговата политика, която Саакашвили провеждаше, сега на изборите Саакашвили загуби и сигурно пак си е изял вратовръзката. Той ги яде пред камерите. У нас Дянков е като частно лице, което Борисов е срещнал на някакво сборище в САЩ, но провежда същата пагубна и гибелна за всяка държава политика и по-точно липса на политика. Според него на всеки Гергьовден и Димитровден все излизахме от кризата. Герб не направиха нищо за създаване на раб. места и

227

Ехпериментатор

преди 11 години

Статистиката е нещо много относително. Аз печеля сравнително добре и от има-няма две години си провеждам един личен ехперимент - стремя се всяка вечер. когато мога, да се храня в различно заведение в София и в провинцията. котато пътувам. Трябва да ви кажа, че баровете, ресторантите, закусвалните и сладкарниците у нас масово се посещават и много рядко забелязвам едни и същи муцуни, тъй че хората като цяло имат парици за хапка-пийка, не ги ожалвайте!

226

млад отчаян човек

преди 11 години

До Иван БечевБечев, като си толкова богат ще ми купиш ли някой друг атлас по анатомия? Защото те са по 100 - 200 лв. Или много мрънкам? Или да се откажа от ученето и да стана честен чистач? В последно време хората с "много стабилна работа" са любимци на определени други хора. Няма начин работата да ти е толкова стабилна, ако не целуваш *** на някой. Като гледам на къде сочи коментарът ти, ясно е чий *** целуваш.

225

светлина

преди 11 години

Някой може ли да хвърли светлина върху това, кой точно публичен дом е спонсорирал герб?

224

Иван Бечев

преди 11 години

Истината е, че гладни в момента са само комунистите, а те не са никак малко. Процента им е твърд на всички избори - 18% от народа. Още повече, че имат трибуна като днес.бг да разгласяват налявои надясно неволите си, но аз не гио жаля. Аз защо не съм гладен и беден и защо не мрънкам против управляващите? Ами много просто, защото си имам дообре платена работа и ако ще и хидролога Доган да дойде на власт малко ще ме бърка. Ще се подразня само като българин с лично мнение че така не е правилно, но няма да огладнея или да остана безработен, както някои другари тук във форума по цели дни и нощи хленчат и се самосъжаляват.

223

България си отива

преди 11 години

Герб орязаха много социални придобивки, които предното правителство даваше на хората. Между тях е майчинството, а сме в демографска катастрофа- на 1-во място в света по отрицателен прираст и бързо намаляване на населението и то при положение, че вече повече от половината от децата и подрастващите са от малцинствата, но на Герб не им пука. Снощи Хърсев бодро заяви, че какво като младите българи отивали в чужбина заради голямата безработица, други щели да дойдат- имало наплив на сирийци!!

222

Една

преди 11 години

Ейййййй, най-сетне някой журналист да се престраши и да напише истината!Правителствата... "хванаха" сивата икономика, не "удържаха" банките, не "сковаха" здрави и железни закони, освен един, за Тютюнопушенето! И толкова! Народа обеднява със всеки ден... ненаказани от предишните правителства няма - но Идат избори, току виж, нещо сегашните властимащи, сътворили на финал...

221

млад отчаян човек

преди 11 години

До yana.belcheva"Айде, разкарай се!" От къде накъде някой ще ме гони от моя дом?! Защо ме съветвате да бягам и да съм сам чужденец в чужда държава?! Това не е решение.

220

млад отчаян човек

преди 11 години

До yana.belchevaНе желая да ходя в чужбина. Не желая да съм емигрант. Тук съм роден. ЗАЩО ДА ПОЗВОЛЯ ДА МЕ ИЗГОНЯТ ОТ РОДИНАТА МИ? Аз съм Българин и ИМАМ ПРАВОТО ДА СЪМ ТУК! Напускането на България не е решение, да не мислите, че в чужбина те чакат с апартамент, кола и работа за 10 000 евро на месец? Далеч не е така, това са илюзии. Българите сме родени в БЪЛГАРИЯ! И бягството е най-грешната стратегия. Бягство от дома! Все едно някой да дойде сега, както си седите на компютъра, и да Ви каже

219

Анонимен

преди 11 години

МУТРИТЕ ВИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА.ЗАЩО ТЪРПИТЕ????!?!!!!

218

yana.belcheva

преди 11 години

До Малко ви е:Хайде се яви, да те видим кай си!!!и да видим какво ще направиш за 4 години!!!! чакам..

217

война срещу българск

преди 11 години

Пожарникарят стяга редиците на СИК, Плевелиев, Маджо, ***, Пашата, братя Галеви, Митьо Пищова, Бендо, Дянков, Митьо Очите, Златко Баретата, бистришките тигри, Цецо Пудела и Маргините за война срещу българския народ!

216

yana.belcheva

преди 11 години

До МАЗЕН КУМОНИС:не знам какво е кумонист!!!има комумисти!!!!научи се да пишеш правилно на български и тогава се изявявай!!!!

215

Малко ви е

преди 11 години

Тоя смотан народ не заслужава да съществува на Земята,затова съм с две ръце за геноцида.Щом търпи и си мълчи, значи го устройва да го рабтят отзад.7 милиона *** податливи *** и чалгари.100 години още такива *** , като ГЕРБ да ви управляват , дано! Тъпо стадо!

214

Герб = криза

преди 11 години

За да се излезе от криза трябва КАДЪРНО правителство. за да се влезе в криза и да не може да се излезе 3,5 години и да се затъва все повече- трябва НЕкадърно правителство- като това на Герб. Как преди Герб, България беше по доходи преди Румъния, Македония, Босна, Албания, а Герб ни срина зад ВСИЧКИ в цяла Европа, не само в ЕС и след много африкански държави. Ами, ако Станишев не беше им оставил 8,5 млрд. фискален резерв, 1,5 млрд. резерв в Здравната каса и 1,5 млрд. в Сребърния фонд? Герб=мафия

213

Анонимен

преди 11 години

първо станах вегетарианец, после суровоядец. нещата отиват към слънцеядство в съчетание с моржуване. а в бурканите ще тъпча парите.

212

вече могат да паркир

преди 11 години

Гербавите вече могат да паркират на места за инвалиди. Защото са умствени инвалиди.