78

riko

преди 11 години

vsi4o e evreiska plitika i BALGARIA triabva da bade smazana do 3000000 miliona

77

Анонимен

преди 11 години

Най добре е визите да не падат. Да въведат такива и за Англия.Това ще споести много страдания на много хора.Ако си имате работа и не гладувате в Бялгария стойте си там докато се пооправят нещата. Иначе Гемания ,Австрия пък дори и Франция са по добрия избор.

76

Анонимен

преди 11 години

след бойко американците ще се опитат да ни набутат тая .вижте и само физиономията.нищо добро не ни чака с тези анатомични аномалии.

75

Анонимен

преди 11 години

а ти за кого работиш нафталинена снахо на бкп? то е ясно че всички работят против българите. ти за коя европейска еврейска фирма работиш?

74

Анонимен

преди 11 години

Кунева работи не за българските, а за американските интереси в случая. И другите арабски страни от региона да приемат сирийци. Техни са си, тук е християнска Европа, има пълно разминаване с език, религия, традиции, обичаи. Този конфликт не е наша бира!!! Нито имаме интерес от него, нито сме в основата му.Изобщо не ме интересуват американските визи...

73

Писна мо

преди 11 години

Айде престанете всеки ден да я бутате тази по-два пъти, като важна новина. Въпросната не е интересна никому, уважаеми днес.бг

72

верно

преди 11 години

В момента Търция моли Газпром за двойни доставки, щото иранския газопровод беше взривен от кюрдите

71

Набутков

преди 11 години

Само най-тъпите *** не са разбрали, че Набуко беше само политика за да дразнят руснаците. Балъмите като Костов, Борисов и Кунева са като шарани на сухо. Докато повтаряха като папагали "диверсификация на всяка цена" прагматичните германци си прокараха директен газопровод от Русия на ниска цена газ, даже са съсобственици. Не чакат потупване по рамото и голямо набутване от САЩ

70

112

преди 11 години

ба си безочливата и чуждолизачка .... кунева ти като беше в европарламента какво направи за българия-нищо,едно ГОЛЯМО НИЩО.

69

revlio

преди 11 години

да оградят София с голяма стена а останалото да го продадат,това става за 22-23 год. на който не му е ясно .....илиНИЕили ТЕ

68

Анонимен

преди 11 години

Госпожа ,,о йес'' с болното си съзнание май се опитва да ни направи всички в емигранти в сащ- но какво да направи като така и е вменено ,а от кой ли?

67

хммм

преди 11 години

на теб пък немогат да ти помогнат и от ,,напълна промяна,,...

66

Анонимен

преди 11 години

опазил ни БОГ тази да ни упраавлява

65

Атака

преди 11 години

Още ли българи трябва да бягат???Вместо да направим така, че да не ни трябва д ходим някъде...

64

Анонимен

преди 11 години

вие незнаете какво изкате ,хем изкате младите да не напускат скапаната държава. апък говорите за везите

63

Чичо

преди 11 години

БЕЗКРАЙНО ПРОТИВНА и скучна, невестата на комунизъма пак лее мозък.. криви превзето муцунката , опитва се да слезе до народа, но не се получава, и е още по жалка, по неадекватна и объркана след всяка своя изява.. Тази полублагородна , възпитана във високомерие и претенциозност, женица е еманация на Комунистическата наглост.

62

поп

преди 11 години

кога всичките тези плазмодии ще разберат, че не е важно дали брюксел е щастлив от нас, сащ махат визите, можем да работим в германия, не ни налагат визи за юк, а е важно как живеем единствения си живот, дали с достойнство, взаимно уважение, човещина и смисъл, наистина като за веднъж. разочарован съм от кунева и станишев - те са толкова прости, колкото и мутрата но говорят малко по-правилен български. жалък популизъм и елементарност по етажите на власта (бивша, настояща, бъдеща).

61

Анонимен

преди 11 години

даите и спешно зелена карта и право в даунтаун лос анджелес.там афроамерикосите ше и изправят джуките.

60

Анонимен

преди 11 години

Я бе я си гледай работата. Да обещаеш е чест, да изпълниш е глупост...ядем ви попарите 20 години!

59

Анонимен

преди 11 години

Тая лелка Нещо е болна до вчера рева за руските паметници днеска за САЩ ,утре на ред е да реве за Турция и други ден за ФИРОМ.