134

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да им се иска на англичаните, броят на робите от източна европа намаля значително.Няма да ги има тези ниско-платени хора готови на всичко само да останат на острова.Който е емигрирал го е направил много по-рано и сега издърпва роднините си.Да не говорим, че значителен брой от емигрантите ни са зад океана - щатите и Канада.Ако пък ще се емигрира в Европа, то с переспективи за бъдещето най-добре е Германия и Франция - символична цена на отлично университетско образование, бъдеще за теб и децата ти.За Англия останаха само *** ни.

133

Анонимен

преди 11 години

Великобритания се превръща в страна от третия свят! Пакистанци, индийци, араби, африканци, ямайци и т.н. ще са основното население във Великобритания до 20-30 години и ефекта от това ще бъде покъртителен за лицемерните англичани.

132

Анонимен

преди 11 години

До ПешоДо сега знаех за Гошо ***, вече има и Пешо ***....

131

Анонимен

преди 11 години

Да си изнесем ***, преди да са въвели визовия режим!

130

Пешо

преди 11 години

Мнго *** тука бе ! Що не забраним на англичаните това,що не им турим визи ...........Вие чувате ли се бе ? Тоя не щял да ходи в Англия ,другия да правели разлика мужду българи,*** и румънци !? Ми първо никой не ви иска и второ-болат ги фаровете англичаните,кой къде нямало да ходи ! Ама това,което направи Костов,да премахне визите за Шенген, с големите си хвалби Боко и Физкултурника се оакаха ! Някой знае ли , как се вадеха визи за тези страни преди 15г-Молби,гъзене,рушвети и още , още....

129

le6tan

преди 11 години

Англичаните са много зле :D Не гледат колко *** и азиатци имат, а проблема им са 20 хил. българина и 200 хил. румънеца, който евентуално ще отидат да бачкат в UK.

128

Николина Младенова

преди 11 години

Моля ви..... не ме псувайте !!!!

127

ТИКВУН

преди 11 години

АБЕ НИЕ ОТ 3 ГОДИНИ СМЕ ЕВРОПЕЙСКОРАЗВИТИ !!! ЕВРОПЕЙСКОТО НИ РАЗВИТИЕ Е НАПИСАНО ОТ ГЕРБ !!! ВИЖТЕ, ЧЕ АНГЛИЧАНИТЕ ЩЕ СЕ СБИЯТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ, А НЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ХОДИМ В АНГЛИЯ.... НА КОЙ МУ ПУКА, ЧЕ ЩЕ ИМА ВИЗИ ЗА БЪЛГАРИ ТАМ ??? ТО БЪЛГАРИ ТАМ НЯМА !!!! ВСИЧКИ СА В СОФИЯ И ВЗИМАТ ПО 5000 ЕВРО ЗАПЛАТА !!! ВИЖТЕ КОЛКО КОЛИ ХОДЯТ ДО ГЪРЦИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА !!! ВИЖТЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ КУПУВА ХРАНИ ЗА КУЧЕТА... В БЪЛГАРИЯ КУЧЕТАТА ЯДАТ ПЪРЖОЛКИ....ЦЕЛУВАЙТЕ МИ КРАКАТА ..А БАРЕКА ДА МИ ***

126

Анонимен

преди 11 години

Външното министърче,къде се крие ? Да не е минал в нелегалност или пак събира на спявка лидерите на Сирийската съпротива ? Ба си държавата..............

125

Анонимен

преди 11 години

Оп па, дискриминация ли подушвам или нещата са като в оня виц с по - *** човечета. Когато трябваше да си изключим реакторите, да си съсипем земеделието, животновъдството, тежката и оръжейната промишленост или да изпращаме български войници да се бият за интересите на САЩ и Виликобритания, тогава бяхме европейци и трябваше да им спазваме законите и директивите, а сега визов режим. Питам се няма ли отговорен български политик да зададе тези въпроси, пък дори и не чак толкова остро?!?!?!

124

Анонимен

преди 11 години

Англичаните да вземат да правят разлика между българи и ***, после да правят визов режим.Нали в повечето им градове има цели улици с педалоподобни. Явно ние трябва също да въведем визов режим за английските "такива" и алкохолиците им.

123

Анонимен

преди 11 години

САЩ и Англия са една държава, както и Австралия. САЩ няма интерес от силна Европа, и за това от време на време когато се налага впрягат по-малкия брат от Англия да дърпа Европа надолу. Според мен ако отново ни въведат визи англичаните, ние немедленно трябва да въведем визи и за тях.

122

До Магдалена

преди 11 години

Какво казваш Маги,нещо за правЕписни грешки и канал,така де,и аз като видя правЕписни грешки се отказвам да чета...

121

дагое

преди 11 години

Бе що не им откажем продажбата на земи, къщи и паланки в България, напълнихме се с всякаква *** и ***. Алкажници, дошли на евтиния и градински домати, а ние им берем гъбите. Както искат визи за нас, така и ние трябва да спрем да продаваме България под формата на имоти на тоя и оня.

120

За съжаление:

преди 11 години

За съжаление:Като ти кажат, че сестра ти е к*рва, отивай да доказваш после, че изобщо нямаш сестра!Като ти кажат "крадливо племе сте вие",отивай да им доказваш,че сме от тракийски произход!

119

Магдалена

преди 11 години

До ТРАКИЕ Имате превописни грешки!Колкото и възвишено да е мнението Ви,като видим неграмотността-всичко пада в ,,канала,,!

118

Анонимен

преди 11 години

тотален бойкот на ингилизките стоки и тур оператори!

117

До ТРАКИЕЦ:

преди 11 години

Млък ***!Заради такива *** като теб и сектата ви, България е на това дередже.

116

Анонимен

преди 11 години

За съжаление, когато в Англия чуят "българи", си представят нашите сънародници от ромски произход. А за румънците- те и без това си приличат на ***, тях не може да ги различи нетрениран човек

115

Анонимен

преди 11 години

Ама правилно бе.Ни също трябва да въведем визов контрол за англичани,германци,французи...и мита за стоките им и....нали разбирате.хипермаркетите им - ВЪН,банките им - ВЪН,разните смукачески фирми и кантори - ВЪН,износа на стратегически суровини и храни лимитиран.....обръщане към Япония,Китай,Русия и отчасти Америка.Тесни връзки с Бразилия,Венецуела и т.н.