476

Vic

преди 11 години

Стойнев, - защото бащите ви смело раздадоха милиардите на политическите си приятели Кадафи, Саддам, Куба, и други знайни и незнайни диктатори, които не ни върнаха почти нищо.-Защото стопираха приватизацията и източиха държавните предприятия през 90-те години. А наличните парички продължиха да наливат после с милиарди в Цанков камък, Белене и ного други практически без възвращаемост.-Защото чрез заменки станишко раздаде държавна собственост струваща милиарди - за жълти стотинки.

475

до 591

преди 11 години

Тия "турци и ***" да не са те обидили нещо, че толкова мразиш казармата?

474

Здравко

преди 11 години

Ей само ревете.... ако стане война пак ли ще бягате... Я се стегнете!

473

Анонимен

преди 11 години

587Аз бяха в ЖП войски и там имаше и българи освен турци и ***. Освен това, расовата и националната принадлежност не е повод да бъдеш третиран като роб.Веднага ти давам контрапредложение. Заплатите на всички младежи сега ще бъдат храна и вода за 2.5 години (две години + задръжката). Ще получат професия ! Какво лошо има !

472

Анонимен

преди 11 години

Всички статии имат негативно отношение. Подържат ниско самочустиве на българите. Този сайт е антибългарски. Никога не е казал добра дума за България. Разбира се, че хората са нихилисти и комплексари. Това с помоща на писаниците в днес.бг. Антибългарска медия, която допуска нарушения на собствените си правила. Във форума се псува и обижда. Няма как да не остане незабелязано.

471

Vic

преди 11 години

Стойнев, защото твоята партия натовари със заеми, фалира и декапитализира България на няколко пъти през тези 50 години когато беше на власт. Продадоха на безценица златния резерв. Сринаха доходите до смешните 10-15 долара. Доведоха до емиграцията на поне 1 милион българи, вероято най работливите и предприемчивите. През това време другите страни вървяха напред.

470

Анонимен

преди 11 години

Virtualnite revoliucii osigurqvat virtualni blaga.Forumite si pishat, kervanyt si vyrvi...

469

До 571

преди 11 години

Не знам дали е било експлоатация,но всичките *** и помачета излизаха от казармата с професии!! След което работиха и имаха хляб,а и си плащаха сметките!!!Много си сбъркал с тази "експлоатация"....това си беше чиста проба интеграция!!!

468

Анонимен

преди 11 години

Минималната заплата у нас трябва да е 1 000 евро, за учителите -2 000 евро, за инженерите - 4 000 евро, за лекарите -5 000 евро и т.н. В момента ни обират съвсем законно.

467

Vic

преди 11 години

Стойнев, защото бащите ви комунисти унищожиха частния бизнес - дребен, среден и едър, и въведоха азиатски тоталитаризъм. Завзеха властта с преврат, експроприираха частната собственост, заграбиха земята, животни, инвентар и машини, наричайки го колективизация, а мениджърите и техническата интелигенция прогониха или вкараха в затворите. Вкарваха в затвора за дребен бизнес, наречен СПЕКУЛА. Унищожиха стимулите за предприемачество, изкореняваха и убиха предприемаческия дух на поколения българи

466

до 571

преди 11 години

!Сетих се какво беше социалното - робският труд на строителни и транспортни войски. Срещу една коричка хляб, построиха половин България !"И какво лошо има в това? 90% бяха *** без образование. В казармата получаваха професия, разряд и най-важно умения и трудови навици.

465

Анонимен

преди 11 години

580:)))) Начи, бачкаш като *** всеки ден, получаваш едни 10 лв на месец войнишки, ядеш кюфтаците и всичко е наред :))) Ти си *** !

464

Истината

преди 11 години

Да ама имаме половин магистрала! Да им е хак на мароканците.

463

Vic

преди 11 години

1. Правило е там, където са управлявали комунисти икономиката да е съсипана и доходите по-ниски от страни, където червените не са били допускани до властта, т.е. първи отговор: защото ни управляваха 50 години комунисти, после нарекли се социалисти. Дори Източна Германия, в която обмениха източните марки за западни при свръх изгодния курс 1:1, без инфлация, при бързо и ефективно приключила приватизацията и налети стотици милиарди, все oще е далеч по доходи и производителност от Западна.

462

549 ДО 565

преди 11 години

Въпросното лято бях на бригада в строителството(в съседен град пътувах всеки ден, само командироките и лошите битови бяха по 5лв. на ден). А спомни си, какви заплати вземаха миньорите, които бяха под земята и тогава си дай отговор за другите заплати. За производството на ДЗУ тогава, можеш да провериш и да си дадеш отговор за заплатите там. А тогава в цялата ни държава имаше производство, което умишленно беше унищожено, за да ходим сега да слугуваме в чужбина, а тук да мизеруват останалите.

461

Анонимен

преди 11 години

Умножиброят на работниците вГермания посредната имзаплата и това госравни с БВП то им - колко процентаполучаватработниците вГермания спрямоБВП. Може и заБългария да го направиш.

460

Анонимен

преди 11 години

576Няма как да е по висок. Достатъчно е да погленшен милионите коли по улиците и статистиките за почиващите българи извън България.

459

до 565

преди 11 години

Поставих ти минус, защото съм на 57 години и също помня какво е било. Ти залиташ в едната крайност и 549 в другата. Истината е по средата. Вярно, не всичко при соца беше цвете, но и това не е никаква демокрация. Въпреки изминалите години, мисля, че по татово време имахме къде-къде по-висок стандарт.

458

Анонимен

преди 11 години

"56 до 539 0 1 преди8минути Стойнев нищо не сее объркал.Пореднотожонглиране сцифри накомунистите като теб. И четете БАНкакто дяволаЕвангелието."Едва30% от ОБЩАТАдобавенастойност....." Че то работника аковзима 70 % отобщата добавенастойност всички сафалирали бре!"В Германия що не са фалирали?Умножи работниците в Германия по средната им заплата и това го страни с БВП то им - колко процента получават работниците в Германия спрямо БВП. Може и за България да го направиш.

457

!!!

преди 11 години

Не е вярно това!!! Някой да е излязъл,защото му е малка заплатата!?!?Не,не е!!Значи всичко си ни е наред!!!!Ако заплатите ни бяха ниски,ако цените ни бяха високи,ако не ни беше добре-щяхме да протестираме!Но ние си траем - ЗНАЧИ ВСИЧКО СИ НИ Е НАРЕД!!!!