40

Анонимен

преди 11 години

Абе интересно как 15 годишната й дъщеря е потвърдила пред полицията че е знаела какво готви майка й и че знае за убийството.Защо тогава не е подала сигнал в полицията или да каже на някой друг за плана на майка си.Това автматично я прави съучастник, щом си е траела.А можеби 15 годишната дъщеря е поръчителя на убийството, но просто по удобен начин са се стекли обстоятелствата и доказателствата сочат в друга посока, така че някой друг да обере вината.

39

До Русева

преди 11 години

"Напълно я оправдавам женицата - в днешно време, кой не се стреми към единия имот..."Аз щи ти кажа един имот... сега приказваш ама ти като взе апартамента не рева за справедливост нали.

38

Анонимен

преди 11 години

Признава, не признава ... доживотен и това е.

37

Анонимен

преди 11 години

"според показанията по делото 15-годишната Даниела е била в течение с намеренията на майка си да поръча убийството на племенницата си."И? Защо не е казала/направила нещо?

36

Анонимен

преди 11 години

"Женя е била единствен наследник на двуетажната къща".Как е станало това, не е ясно,може би бабата и дядото са я приписали на момичето.Защо не е била разделена на двамата/бащата и лелята/,пак не знам.Много родители приживе прехвърлят на едното дете/любимото/,а на другото- нищо.Когато някой има повече от 1дете,трябва да разделя всичко по равно,и бонбоните и шамарите, за да не растат озлобени *** като тази леля.14 е прав за "Гераците".Въпреки това за двамата *** няма оправдание,затова -макс.

35

Анонимен

преди 11 години

Жалко за невинното младо момиче. Каквото и да са кроели двамата изверги, е пълна лудост.

34

Gost

преди 11 години

Русева, не е трябвало да те пускат от лудницата!

33

Анонимен

преди 11 години

Лелята явно е споделила с наркомана за възможността да наследят всичко, ако елиминират племеницата и закърнелия наркомански мозък е решил да действа. Но и двамата не са отчели, че собствеността е на родителите, или ако е прехвърлен на дъщерята, те я наследяват отново.

32

Русева

преди 11 години

Напълно я оправдавам женицата - в днешно време, кой не се стреми към единия имот...

31

@

преди 11 години

Какви доживотни?!?!Животът е подарък,трябва да се цени,тези не заслужават това право!

30

Анонимен

преди 11 години

В България и детска градина да взривиш,пак не е сигурно ,че ще получиш ефективна присъда.

29

Анонимен

преди 11 години

"Прокурорът Владимир Чавдаров днес уточни, че с Даниела работят психолози и все още не може да се каже дали тя е знаела за намеренията на Петър да убие Женя по поръчител."....

28

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС.БГ, ... ако искате коментари - ДВЕ са темите:- ГЕРБ срещу БСП (капитализъм срещу комунизъм)- България - Русия (капитализъм срещу комунизъм)

27

A1

преди 11 години

Чалгата,дрогата и алкохолът не прощават!Расте младо поколение,без никакви морални ценности и устои!Кукловоди на прехода,доволни ли сте от мутантите,които сами отгледохте и създадохте?

26

Анонимен

преди 11 години

От тази може всичко да се очаква. Оставила трите си деца в социални домове. Приела в дома си криминално проявения наркоман - приятел на малолетната си дъщеря. И ни чула, ни видяла.

25

Тюхчев

преди 11 години

Като едното нищо този иска да разкара бъдещата си тъща в затвора, да се договори с прокурора и да сложи ръка на 15 годишната пикла, заради която е цялата тази грозна история. Това са лични предположения и не искам да ангажирам никого с тях.

24

!

преди 11 години

Само като я гледам и схемата ми е ясна-наследява къщата,кооперацийка,3-4 апартамента -я продажба,я наемче!Еххх,пуста алчност!

23

fswf

преди 11 години

Хора това и по американските психо филми не съм го гледалМизерия

22

Бо

преди 11 години

Боже, Боже! На къде върви този свят!

21

До 22

преди 11 години

***, научи се да пишеш!!!!!