183

Aнонимен

преди 11 години

До ВивианМного точно казано!Поздрав от мен!Вместо да се изправим и да кажем,че цялата помия в която плуваме вече десетилетия са довели до тук-като започнем от ниското ниво на възпитание,липсата на адекватно образование,липсата на респект към закон, полиция и съд! И не, не са виновни нито комунисти,нито демократим,нито беднотията и Бойко.НИЕ СМЕ ВИНОВНИ, че мълчим и търпим!Всеки един от нас,който се самоопределя,като разумен е виновен!Нашето бездействие подпомага чалгализацията и профанизация!

182

нищо

преди 11 години

Нищо не се е променило от времето на Елин Пелин....!!!!

181

РУМИ

преди 11 години

Може да е напръскал с нещо родителите докато са спели и затова да не са чули нищо.

180

Анонимен

преди 11 години

Требе си смъртно наказание. Каква е файдата да го хрантутиш доживот!!!?

179

батбоклукойко

преди 11 години

случка огледало на пропадналия ни и *** народ. няма образование, няма морал и възпитание, общество без ценности - това е бъдещето ни!!!

178

...

преди 11 години

До всички,които са против смъртно наказание за тези две същества-в случаи като този човечността трябва да бъде загърбена,не може да си човечен след като срещу теб е нечовек,такива *** заслужават да бъдат изтезавани и да умрат в мъки,това не са хора.Цъкайте минуси на воля!

177

МИМА

преди 11 години

След като 21-годишният килър приключил с клането и избягал от мястото на кървавата баня, Женя се опитала да излезе от стаята. Силите на слабичкото момиче обаче стигнали едва до вратата, където тя се строполила и в пълно съзнание изчакала своята смърт...

176

Мордехай

преди 11 години

Егати лелята ! Сега да върви да доказва че не е тя ! А ! Така работи МеВеРе !

175

МИМА

преди 11 години

На практика жертвата е издъхнала от острата кръвозагуба и последвалата анемия на организма. Това е не по-малко жестоко. Да не говорим за множеството прорезни рани по лицето на това клето момиче ГОСПОДИ...:((((

174

Анонимен

преди 11 години

лельо,лельо уреди се с доживотен имот сега ,нали

173

Свободни ли сте?

преди 11 години

Така е,като пост комунистическата система превърна хората в алчни консуматори,угаждащи на ***-печалбари.

172

Анонимен

преди 11 години

ТЯ ЧЕ Е *** *** Е,АМИ ПО-ИНТЕРЕСНОТО Е ТОЯ *** УБИЕЦА,ЗАЩО ВМЕСТО ДА Я ИЗДАДЕ СЕ Е СЪГЛАСИЛ С ВСИЧКИЯ СИ АКЪЛ НА ТАКОВА ЧУДОВИЩНО НЕЩО???ХОРАТА ВЕЧЕ СЪВСЕМ СЕ СБЪРКАХА В ТЯ ДЪРЖАВА

171

Анонимен

преди 11 години

Gladna Tatarka deyba...

170

Анонимен

преди 11 години

Настанаха години да се е*ът роднини

169

Анонимен

преди 11 години

Всяко стадо си има черна овца и е по добре да се отдели на време отколкото да се изчакат прошарените агнета. Полицията да решава проблемите на гражданите по бързо. Мислите ли, че току и щукнало на лелята и е решила да убие племенницата си???Не ги оправдавам, но тук е правен план от доста преди да се извърши убийството. Споделяно е говорено е уговорено е и е направено.

168

Анонимен

преди 11 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ,ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ РОДНИНИ!ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е ЧОВЕК ПРОСТО.ТОЗИ УБИЕЦ СЪЩО!ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА!

167

писна ми

преди 11 години

Аз ако съм на мястото на бащата ще предпиша къщата на лелята и ще я запаля, докато тя е вътре вързана за парното.

166

писна ми

преди 11 години

След като близки роднини се трепят за парче земя или етаж от къща, не ми се мисли какво бъдеще ни очаква. Българинът така и не разбра, че материалните придобивки не носят здраве и пълноценен живот.

165

.

преди 11 години

До член на БСП: Леле колко си грамотен, като истински комунист!

164

.

преди 11 години

Автора прочети моля те НК в раздел Убийство. Там ще намериш и наказания като доживотен и доживотен без право на замяна, които в случая са много на място.