10

до 9

преди 11 години

Не съди по себе си за другите. Постоянно има хора готови да си закупят жилище на кредит. Ако имах добре платена работа и аз бих постъпил така. Предпочитам да плащам за нещо което след време може да стане мое, а не да плащам чужда ипотека

9

Анонимен

преди 11 години

Това е глупаво! Аз не живея под наем защото нямам пари а защото спестените ми пари с правилна инвестиция могат да ми плащат наема без да ме тежи на бюджета!

8

аз

преди 11 години

Поредната платена статия!!! Хората едва се изхранват, те за заеми говорят!!!

7

Ицо

преди 11 години

както да го въртим и сучем, ема само еди печеливш при всички обстоятелства - Н.В. Банката. И ще е така поне докато не приключи ерата на fiat currency & Fractional reserve banking. И при се, че в СФ населенито ще се увеличва, не е сигурно ,че цените ще се покачват, в България цените на жилища все още са много скъпи спрямо доходите, не може да струват колкото в Германия например.

6

коко

преди 11 години

Най-добре нормални заплати и за 5 години ще си събереш пари за дом, по скоро депутатски заплати за всички, те дали теглят кредит за апартамент или за един мандат си купуват 10 апартамента! Но това няма как да стане!

5

Сашо

преди 11 години

Под наем !Който иска да е роб да взима кредит !

4

???

преди 11 години

"...когато сегашните пенсионери се връщат в родните си села и градове, оставяйки апартаментите си в София и другите големи градове на децата и внуците си. ..." това не е вярно, като се има предвид че вдигнаха отново пенсионната възраст, селата все повече се обезлюдяват. Много млади семейства живеят с родители си, поради липсата на собствено жилище или непосилни наеми.

3

Анонимен

преди 11 години

А защо не на село в къщичка за 15 000 лв, със спестени пари от 15 години работа на запад, със соларни панели, евтина икономична храна и пълна градина със плодове и зеленчуци?

2

optimist

преди 11 години

Някакси не ми се виси с 150-200 хилки на банката...

1

S DUMI PRIOSTI

преди 11 години

I V DVATA VARIANTA SME NAGYZENI! Koito ne misli da myrda nikyde i e tvyrdo reshen 4e tova mu e mqstoto, nai-dobre e da si istegli zaem i da si kupi jilishte...zashtoto mladinite byrzo otminavat. Ako pyk koito ne e siguren i mu se pytuva.....hi4 i da ne si pomislq za takyv kredit - tova e kamyk do grob!