50

ЛОР

преди 11 години

Не съм в бил в Белене и незнам какво има там НЕК , но е неоспорим факт , че България има многооооо *** ПРЕМИЕР. Факт.

49

ядосан

преди 11 години

Това е Лобизъм бе тикво!! Предаваш национални активи и ресурси в чужди корпоративни Еврейски ръце, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ !!!!!!!!!!!!

48

Голям смях

преди 11 години

Намерения има тоя, който може да мисли, а като знаем , че на Тиквоний тиквата е празна...

47

do 74

преди 11 години

Ами нали ТОВА се опитвам да ви кажа : Създайте си СВОЕ мнение по този (и всички останали) въпроси, което не се влияе от политическа конюнктура.Интересите на България са по-важни от това кой е на власт в момента.

46

До 68

преди 11 години

Е защо поддържаш Бойко бе, пич. ПОДДЪРБАЙ ДИРЕКТРНО БСП; НАЛИ НАШ ВИНЕТУ ОЩЕ КЪТА ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ ДО СЪРЦЕТО СИ- ДА ВИ ЦИТИРАМ ЛИ ПАК ЗАЩО НАПУСНА ПОЖАРНАТА?

45

?

преди 11 години

a чекне ханъм нямали,да напраим акпатка,баш гьол гьобек сеир.

44

Анонимен

преди 11 години

В момента имаме един гьол и едни намерения и една Тиква.Е-ати държавата нещастна

43

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Няма отърване от нашите сърпове и чукове.Тях и СПИН не ги лови,по простата причина ,че отдавна са приключили със секса.Остава им утехата ,да лаят по цял ден из форумите.

42

Спонги

преди 11 години

До gomorЗа ББ е правилно, но няма такава добра идея всички да бъдат равни. Равенството унищожава амбицията и прогреса във всяка една област.Всъщност хубаво е да има АЕЦ, но защо трябва да е на опасно място. След като са похарчени толкова пари, всяко забавяне е загуба. От всякъде сме губещи - и да се построи и да не се построи.

41

Анонимен

преди 11 години

Браво Днес.бг! Отличен завършек на деня!Осигурихте спокойна нощ на БСП.Триете коментарите против тях.Оставихте само тях, да плюят на воля премиера и да си въобразяват, че изказват мнението на всички нас/

40

gomor

преди 11 години

До ЛамбуровНещо се объркаха коментарите явно го махнаха.Напълнсо съм съгласен с теб.

39

Анонимен

преди 11 години

Потдържам Бойко, НО ... съм категорично против нова Аец.Няма значение руснаци ли са или американци - този проект трябва окончателно да се спре !!!

38

До 63

преди 11 години

И ти ще скачаш- ама от студ- и само след 2 месеца, нещастнико заслепен!Само ГЕРБ $! Гладни, ама с Бойко!

37

Селянин

преди 11 години

Как е гьол на английски, Бойко?

36

Реално

преди 11 години

За какво ни е американска централа? Трябва да е само държавна или никаква.Иначе печалбата е за тях, рисковете са за нас.Не става.

35

Мързел

преди 11 години

Схемата беше ясна от началото. Борисов отказва Белене, БСП в ролята на спасители събират подписи за референдум, след това каубойко се съгласява да я възобнови в името на народа и я дава на някой братчед за без пари и българина се заробва за 50 - 60 години да го храни този братчед и него и децата и внуците му. Колец!

34

мат"рял

преди 11 години

не знам с какво ЗАСЛУЖИХМЕ всички Българи толкова *** премиер..........за него.......гласоподавател е...."мат"рял"...лекар борещ се за ЖИВОТ е...."касапин".....Българския интерес е........"гьол".......мноооооого *** е човека но??? идват избори........дано "мат"ряла"- е осъзнал, че б.б. е МНООООГО проста личност........

33

а

преди 11 години

Брей, колко е важен нашият пожарникар!

32

МДАААА

преди 11 години

КОГАТО НЯКОЙ ПОВТАРЯ НЕЩО ДЕСЕТКИ ПЪТИ КАТО ТОВА,ЧЕ БЕЛЕНЕ Е ГЬОЛ,ТА Е ГЬОЛ, НЯМА НАЧИН ДА НЕ ЗАТЪПЕЕ. ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ МНОГОКРАТНОТО ПОВТАРЯНЕ КАТО ИЗТЪРКАНА ПЛОЧА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ ВСЕ ГЛУПОСТИ, ИЗМИСЛИЦИ,ПЛИТКОУМНИ И БЕЗОБРАЗНИ ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ, ВЕЧЕ ТОТАЛНО Е ОГЛУПЯЛ. ТА ТОЗИ ОГЛУПЯЛ ТИП С "ПРЕКРАСНО" МИНАЛО СЕ ПРАВИ НА МНОГОЗНАЕЩ И С ПРЕТЕНЦИИ ДА УПРАВЛЯВА,ПОУЧАВА,ДА Е "КОМПЕТЕНТЕН"ПО ВСИЧКИ ТЕМИ И ВЪПРОСИ.ИСТИНСКИ ГЛАДКОМОЗЪЧЕН ХВАЛИПРЪЦ.

31

Анонимен

преди 11 години

ще ти дам аз на тебе 200 000...ама не евро или долари а шамари по голото дупе!!!