281

Анонимен

преди 11 години

troll.bg/pdata/t/l-6137.jpg

280

Анонимен

преди 11 години

Чудя се прецаквателя, дали е прочел днес какво каза *** Кук :)))

279

Анонимен

преди 11 години

BUFF Labs представи високотехнологично фолио, което може да защити екрана на смартфон или таблет не просто от драскотини, а от удар с чук или тухла. Материалът се състои от няколко слоя, които неутрализират и разсейват кинетичната енергия и съхраняват стъклото. Фолиото може да се купи в eBay на цена между $20 и $30.

278

Анонимен

преди 11 години

Sharp стартират доставките на дисплеите за iPhone 5

277

Xa Xa Xa

преди 11 години

Моделиране на фрактали и атрактори с Aros Fractals.Без помощта на съвременната компютърна графика математиците от миналия век не са имали възможността да визуализират откритите от тях Android'ни обекти. :-))))))

276

Смартфон

преди 11 години

Модела на Сътворението Е Всъщност Логото на Apple!Предлагам Ви Нова Тема.В Темата относно Тороидалния Модел за Енергията и Вселената ЛЕСНО може да се види Логото на Apple!Затова (НЕ) Сме Секта, а естество-изпитатели! Тороидалния Модел за Вселената Е Имплементиран в Логото на Apple!

275

Bbb

преди 11 години

Кой не знае за iPhone, кой не е чувал за него! Само за пет години Apple сапродали над 250 милиона iPhone-а. Това прави устройството най-продаваният смартфон към днешна дата в света. Анализаторите смятат, чеiPhone е генерирал около $ 150 милиарда приходи за Apple отвъвеждането му на пазара през юни 2007 година

274

Кисела Ябълка

преди 11 години

До Анонимен Ако незнаш да ти кажа, че най-продавания телефон на всички времена е iPhone, ако не ми вярваш питай чичо Google :-)

273

Анонимен

преди 11 години

Да, бе :) Как ли пък няма да затворят 50% заради няколкото бройки на някаква фирмичка, дето вади по един модел на десетилетие.

272

Pistolero

преди 11 години

До Кисела Ябълка нещо такова, ще си правят и телефони но понеже няма да имат достъп до високо технологични разработки ще западнат много бързо и в последствие ще изпаднат от този пазар. Аз затова от фирма която прави прахосмукачки високотехнологичен телефон не си купувам, защото така подкрепям печалбарството а не една наистина отдадена на каузата иновативна компания каквато е Apple. Затова трябва да си купуваме и програмите които ни харесват вместо да ги сваляме от тракерите,за да стават по-добри

271

Кисела Ябълка

преди 11 години

Ха ха това ми хареса не го знаех това за Apple и Samsung, ми те са като стара двойка немогат един без друг но не се понасят :-)) , значи ако Apple се разсърди на Samsung и си изтегли поръчките Samsung ще си останат пак да си правят прахосмукачки, микровълнови фурни, перални и TV'та.

270

Pistolero

преди 11 години

Затова Samsung в момента са страшно зависими от Apple защото ако Apple ги смени с друг под изпълнител ще трябва да затварят около 50% от мощностите си за производство на компоненти за телефони, като започнем от дисплеите, и стигнем до чиповете може да се досетите какви загуби ще претърпят корейците и със сигурност няма да могат да се съвземат от такъв шок.Затова си мълчат когато Apple ги осъди за кражба на технология. Те затова и се опитват да крадат за да избегнат тази зависимост.....

269

Pistolero

преди 11 години

До Анонимен Да те просветля на Apple чиповете си правят в заводите на Samsung само че разликата е че Samsung работят за Apple на ишлеме ако ме разбираш те им правят само силициевата обвивка, защото Apple са умни хора и са си outsource'нали производството на хардуерни компоненти много много отдавна, голямата работа в един чип е микрокода който се качва в чиповете от Apple,това е голямата разлика всичко в един iPhone до най-малкия елемент си е създадено от Apple само се ползва външенподизпълнител

268

Анонимен

преди 11 години

Що? На Apple чиповеде да не би NASA да ги прави?Поне корейския целофан е по-здрав

267

Pistolero

преди 11 години

MediaTek ще прави мощни чипове за евтини смартфони,Китайския производител на чипове MediaTek, известен със захранването на нискобюджетни смартфони, възнамерява да направи първите си стъпки сред големите играчи. Първите клиенти на евтините чипове, ще са най-продаваните смартфони използващи операционната система Android. Сега разбрахте ли голЕмите разбирачи, какво представляват джапанките които ни хвалите тук, аз да ви улесня *** в целюфан :-)))

266

Pistolero

преди 11 години

Няма как едно менте каквото е Android дори да се доближи до iOS, камо ли да е с нещо по-добро, всъщност по-добро е само в едно .....в кражбите и копирането

265

Прогледнал Android

преди 11 години

Не спорете пичове, iPhone си е най-доброто........:-))))), Само iPhone може да излекува човек от Android'ната му зависимост и да му даде шанс да опознае и добрите страни на съвременната ера на мобилни комуникации..... :-))))

264

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 326:Не изпитвам удоволствие от това да издевателствам над по-слабите от мен, особено, като започнат да ми се оправдават и хленчат, напровтивЗатова си остани със здраве, не забелязвам да си особено IQ-развит, но с четене и старание може да се окажеш удобен емулатор за някой тебеподобен :-)

263

Guiness

преди 11 години

Съгласен съм колега тези Android'ни пичове са много заблудени овце то си личи че не са помирисвали iPone горките, това значи че пропагандата на Google работи много ефикасно,даже единия от коментаторите чета е написал: напиши в Google най-добър телефон за да видиш какво ще излезе, след известно време може да очакваме да излезе като резултат Motorola,нали вече са собственост на Google :-)))

262

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ 328: Разбирам ги напълно моите събеседници, и им се радвам на умствените способности и на прогреса им, когато го има!Всичко, което правя тук, го правя доброволно за собствено си удоволствие :-)