84

Анонимен

преди 11 години

"Не е необходимо човек да има специален достъп до документи, за да види,"...че Овчаров & Co отдавна трябваше да са в затвора !

83

Анонимен

преди 11 години

110Благодарение на тази дружба, след ВСВ България си остана бедна и изостанала страна за разлика от всяка друга страна в западна европа въпреки равния старт през 1945 г ( след края на ВСВ).

82

обективен

преди 11 години

Не съм гербер, обаче точно заради Белене, догодина целата фамилия ще накарам да гласуват за БОРИСОВ!

81

Анонимен

преди 11 години

Като искаш братство с Русия и Хизбула, измитай се от тука... Е8ати отпадъците! Значи не искате газопровода, с който САЩ иска да заобиколи Русия, а искате да угодите на *** Башар, на Хизбула и на Путин, да няма конкуренция и да може да ни дере по-качествено. Куршум за вас, това е!

80

Анонимен

преди 11 години

до 101Другата пролет ще сложа и 2 слънчеви панела за бойлера и парното. След няколко години ще се изплати напълно вложението.

79

обективен

преди 11 години

За руските мекерета дори отходната канализация на русия е по- блага от всичко останало. Само как нагло и настоятелно ЗАГРОБВАТ Бг. и цял народ насила да ПЛАЩА за руската централа.

78

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене - пример за това какво означава "братска дружба" по комунистически !

77

Анонимен

преди 11 години

101Аз го правя. Другите си отговарят за себе си.Всичките ми лампи са енергоспестяващи и където мога съм сложил диодни. Където е удачно съм сложил диодни лампи със сензори за движение. Всичките ми уреди са клас А поне.

76

до 100

преди 11 години

я попитай някой тук , като му вдигат цената на тока дали си сменя домакинските уреди с по икономични ?

75

Анонимен

преди 11 години

96Много е лесно. Увеличава се цената на промишления ток.

74

Анонимен

преди 11 години

Какво си мислите, че като се отървете от Русия ще плащате по евтин газ или ток?! ---------------- А ти какво си мислиш, че като си дадеш *** на Путин, ще плащаш евтин ток ли? Не стига, че ще се набутаме за стрителство на АЕЦ, а после ще ни съдират и кожата от гърба, защото ще бъдат МОНОПОЛИСТИ. Това не го ли проумявате, че никой няма да ви дава тока евтино, ако може да ви го продаде скъпо?

73

от 90

преди 11 години

продължение Средната интензивност на енергопотребление в 27-те страни членки на Европейския съюз е 167.99 кг. нефтен еквивалент

72

до 87

преди 11 години

и как ще накараш едно предприятие да си смени напр. двигателите с други които харчат 3-4% по-малко. Или да накараш домакинствата които се отопляват на ток да си направят изолации, или те да си сменят хладилниците с нови.Слушал си някакви работи но не си наясно въобще с нещата

71

Анонимен

преди 11 години

88цената на газта в САЩ в момента е 77 долара ! Не е като 600$ в България.

70

Iuzgiur

преди 11 години

4ok giuzel!

69

Анонимен

преди 11 години

Защо да ти вдигнат доходите? Защото 45 години влачихте безропотно комунистическия хомот и много добре знаехте, че изоставаме от цивилизацията и сега като комунистите ви вкараха в блатото, някой ви е длъжен да ви спасява? Ами като нямаш пари, ще потребяваш за колкото имаш, няма да ме тровиш с глупавите си аециве, които на всичко отгоре няма да дадат никакъв евтин ток.

68

Анонимен

преди 11 години

по данни на Евростат за 2010 г., които EnergyOnline онагледи, страната ни потребява 853.774 кг. нефтен еквивалент за 1 000 евро БВП. За сравнение енергийната интензивност датската икономика например е 104.05 кг. нефтен еквивалент за единица БВП. И докато страните отличнички от гледна точна на енергийното потребление Дания, Ирландия (112.367 кг.) и Великобритания (115.469 кг.) и се вместват в около 100 кг. нефтен еквивалент

67

обективен

преди 11 години

до 81Абе всъщност тъпака си ти, но не прави и милионите българи на такива. Щом искаш да ФИНАНСИРАШ русия немаш проблеми, давай си СОБСТВЕНИТЕ пари, но не набутвай в *** "проекти" всички българи, дето хабер си нямат в какво се забъркват, барабар с децата си!

66

Анонимен

преди 11 години

Домакинствата и бизнеса в България потребяват от 5 до 8 пъти повече средно спрямо средното за ЕС. Това е неоспорим факт! Това е енергийна неефективност.

65

възмутен

преди 11 години

Колкото повече ми говорят колко лош проект е БЕЛЕНЕ, толкова по-малко им вярвам или вече изобщо на нищо не им вярвам! Не показаха доклада, оказа се, че договори и споразумения има по този проект, последните две от които подписани от ГЕРБ, което отричаха, най-различни лъжи се леят по медиите, даже вече не се и чуват какво приказват и т.н С всички действия все повече се убеждавам, че си правят далаверите с американците и ще им плащаме безотговорността и некадърността на ГЕРБ!