66

Иван

преди 11 години

Мартин, не знам какъв човек е бил, но си е получил заслуженото! Неговият автомобил и още един Корвет за една бройка да ме закачат на Околовръсното днес точно около 12.30. Аз бях в нарушение с около100км в час а тези двамата се промъкнаха от най-дясна до най-лява лента пресичайки пътя без да се съобразяват с никого! Не искм да злорадствам, но каквото почукало, такова се обадило!

65

Миро

преди 11 години

Спрете да коментирате по-добре.В момента си избивате комплексите ,че някои нямат възможност да карат такива коли ,а други просто се правя на интересни !!!Това бе един много отдаден човек на драга и други автомобилни спортове в България.И ако си мислите ,че всички ще празнуват ,че има по-малко некадърници на пътя НЕ ,най-малкото се провали Събирането на фенове и собственици на американските автомобили и вместо да се празнува закриването на сезона сега стотици хора скърбят.Почивай в Мир Светльо.

64

Анонимен

преди 11 години

Занимавал се е с тунинг, драг рейсинг.

63

Мартин

преди 11 години

става въпрос за Светлин Пеев. Още не мога да го проумея и че няма да е сред нас :(. Но отива на едно по-добро място където са добрите хора. А плювачите в този форум се пържат в ада

62

Иван

преди 11 години

За този Корвет и още един сигнализирах на 112 тъй като създаваха предпоставка за ПТП на околовръстното. Явно полицията не е взела мерки! Сега ще е хубаво да пуснат кадрите от катастрофата ако са намерили камерите. Тъй като този и един червен с него бяха с камери за екстремни снимки закрепени на покривите.

61

Анонимен

преди 11 години

Ако беше убил някой невинен, не знам как щяхте да обясните на роднините на загиналия колко добър човек е бил. Ама, на - карало му се бързо. Днес един такъв, вероятно много добър човек щеше да ме отнесе на пешеходна пътека. Мен и още 4 човека.

60

Анонимен

преди 11 години

не качествен материял е този форум

59

Асен Теофилов

преди 11 години

До Българин: Наричаш се българин и се радваш на края на един такъв....... ?! ...а може би неговото "имане" е осигурило нещо за теб или други ?! но това няма значение за теб нали :) сигурно има хора с пари , на които се радваш и са ти близки защото познаваш или си зависим .... И за тях ли ще напишеш същото недай Боже ????

58

Анонимен

преди 11 години

Свободният човек обича, а робът мрази! Много жалко за човека...дано оживее спътникът му!

57

до мартин

преди 11 години

пич кайи за кой Светлио става дума *** му майката на тойа балък каде та дразни

56

matsumi

преди 11 години

Куха лейка. Дрифтове се правят само с японки..Да му е за урок!

55

Инспектор Костов

преди 11 години

Мдааа, така се получава, когато гей се прави на мъж. Колата може да е 800 коня, ама спирачките не са 800 дувара.

54

Анонимен

преди 11 години

момчета за кой светлио става дума

53

Алов

преди 11 години

А втория кога да го чакаме?

52

Стоят

преди 11 години

До МартинКакъв "човек" е "починал" бе???Сигурно му още стоят размазани по ламарините!!!Добре, че се е УБИЛ, спестил е маса пари на околните да го очистят!!!

51

Мартин

преди 11 години

Стоят,хайде излез от мишата дупка, в която си се наврял и се покажи. Нещастници как не ви е срам човек почина а вие едва ли не се радвате

50

Анонимен

преди 11 години

Този пък защо си е купил Шевролет? Че тук "плеймейтките само на немски машини кълват.

49

Стоят

преди 11 години

До МартинШа намериш на майка си дупката, ама такова *** вече не може да влезе и там.

48

Мартин

преди 11 години

До Стояткопеленце долно, не познаваш Светльо, за да говориш глупости, че ше те намера заклевам се

47

читател

преди 11 години

Еее, цяла вечер коментари за едно . Няма смисъл, вече дъжда го отми.