30

****

преди 11 години

АЙДЕ *** СЕ ОТ НОВА С ТОЗИ НИКИ КЪНЧЕВ И ПРОСТОТИИТЕ МУ ПО АДРЕС НА ПАМЕЛА. ПОНЕ ДА БЯХА МАХНАЛИ СТЪПАЛОТО ПРЕДИ ВХОДА В КЪЩАТА. ПАМЕЛА МОЖЕ И ДА ГИ СЪДИ ЗАЕДНО С КОЛТУКЛИЕВА, ЧЕ СЕ СПЪНАХА ЗДРАВО ТАМ НО.... БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА ПАК. ШОУТО СТАНА БЕЗЛИЧНО И НЯМА ДА СЕ ГЛЕДА. Е ТОВА Е !

29

Анонимен

преди 11 години

самите продуценти са и*иоти.Точно !!!И бих добавил -алчни и*иоти !!Които обаче този път ще останат прецакани от много алчност!!

28

Анонимен

преди 11 години

Тоя ВИП ще се запомни с липсата на ВИПове

27

Анонимен

преди 11 години

Памелка си взе пачката и се изнесе ..., а тука и водещи, и редактори и продуценти, и участници сякаш НАРОчНО се постараха да се покажем по най-идиотския възможен начин.Или подценяват българския зрител, мислейки ни за тотални *** или ...самите продуценти са ***.

26

Анонимен

преди 11 години

от къде им знаеш рейтига бе ? И до са имали някакъв рейтинг той е бил за един ден -а с това няма как дори да си избият масрафа ,като разходи и хонорари на разни лигльовци и лигли в това предаване!!!Кой нормален човек ще им пуска SMSси ?????

25

Анонимен

преди 11 години

Разочарован съм. Нищо не показа в къщата.

24

Анонимен

преди 11 години

Абе, на фона на Златкините изпълнения, Памела беше забравена на мига.... само дето си дадоха парите, пък тя се поизмъчи няколко дена...:-)

23

Памела

преди 11 години

Свършвам работа и дим да ме нямаГрабвам хонорара и дим да ме нямаСтягам багажа и дим да ме нямаНе ме търсете известно времее

22

mlad6ito

преди 11 години

Кво е разбрала бе мърди? Тя е участвала 5-6 пъти в Биг Брадър цялата работа е заради пари, не щото било "пошло предаване" (в което тя е участвала не веднъж) и тя била много възмутена и си тръгнала. Тоя Вип Брадър е тотален провал, заделили са повече пари за реклама отколкото за вип съквартиранти и резултата е повече от жалък - шизофреник който обикаля бос и се мисли за исус ("звезда" тип "сина на еди кой си) *** Бони, Златка, Патрашкова и некви такива умреляци...

21

Анонимен

преди 11 години

...изнесла се и брадъра свърши -то не че с тази перхидролена кифла щеше да има кой знае какъв рейтинг но сега пък хептен ще е под нулата -кой и за какво да го гледа - как някакви *** които нямат и елементарни познания по география каквато имат второкласниците да се излагат,или да гледам Къци Вапцаров как прави йога- аре чупка!!!

20

До До 9

преди 11 години

Епа един Ес Ем Ес няма да пусна!

19

Анонимен

преди 11 години

И да викате и пишете, Нова Телевизия си изпълни задачата, а именно висок рейтинг. Кухата Златка, Памела и компания явно са заковали бая народ пред телевизорите и като гледам колко хора пишат през последните три дни явно мисията им е успешна.

18

хихихи

преди 11 години

А Ники Пънчев, дали я изпратил както я посрещна?

17

Шмешко

преди 11 години

Права е - това е просташко предаване !

16

ой

преди 11 години

Много шум за нищо !

15

Оп-са

преди 11 години

24 часа викате?!? Браво! Ей тва е! Че за какво идва въобще? Не трябваше ли поне 3-4 дни да изкара? Или са и превели географските познания на Златето и си е тръгнала преди Калифорния да стане столица на Мозамбик? Абе баси пародията! Че те трейлърите за идването и общо са над 24 часа сигурно! И сега оня изпадняк Кънчев до нова година ще разправя за безличното участие за един ден! Че то излагацията на водещия беше много по-запомняща се... Абе пълен смях е това риалити, дано фалира!

14

Бай Цало

преди 11 години

До 1- Много и здраве пък цъкайте смс и после, де..а и глупаците му.

13

Анонимен

преди 11 години

Сигурно Фънки и е казал................. Сетих се, виждал съм те в един филм за възрастни с Томии Лий ;)

12

Анонимен

преди 11 години

Николетка много-много да не коментира, че да не се окаже, че само тя и Златката нямат представа ни от държави, ни от столици, ни от реки, ни планини....и Бонка ще ги удари и двете безмозъчни тъпачки в земята - да не забравяме, че тя снощи знаеше столиците!

11

до 9

преди 11 години

311 000 лева за 24 часа официално, но според мен хонорара и е бил поне 500 000 лева.