26

Killuminati

преди 11 години

Не бих се съгласил с изказалите се 14 & 15 - аз се чуствам реализирал се в моята сфера (това пак е относително), тук ства въпрос за обективни факти за този човек Хампарцумян - той е бил палач на българския народ по времето на Костов е разпродавал народните блага на безценица и бухал комисионни в джоба - ти ся какво искаш да ме убедиш, че трябва да му целувам ръка на този престъпник ли? тия хора *** мамицата на народа и на държавата и трябва да са в затвора.

25

Анонимен

преди 11 години

Не е нормално след като банката е взела цялото имущество на един клиент, той да продължава да е длъжник. В крайна сметка трябва да има една граница от където всеки може да почне живота си поне от нула, а не от минус!

24

Банкеръ

преди 11 години

До visaКолко години още ти остават, докато си изплатиш кредита?

23

Анонимен

преди 11 години

Искам да видя сега с коментарите си колко дребнави, злобни и комплексирани човечета настъпих. Колко ще изревете сега "ама то такова...", "ама то онакова..."Колко минуса можете да дадете ?! Целта на вашето мизерно съществуване ?! Да давате минуси и плюсове в днес.бг ?

22

ФАКТ

преди 11 години

Всяка година в САЩ фалират по 2-3 банки!А в Бг икономиката е много "силна'',и за това ''НЯМА'' ДА ФАЛИРА НИТО ЕДНА .......?! Левоне,Левоне ,и твоите лъжи излязоха на СВЕТЛО!?

21

Чиновник

преди 11 години

Регистър на фалиралите физически лица има и в момента, ама крадливия арменец го мързи да чете. Иначе и за банките, от които хората се оплакват, също ще има регистър.Абе хората явно не помнят, как крадеше Хампарцумян, когато беше началник на агенцията за приватизация по времето на Костов. Поста в Уникредит му е награда за тогавашните усилия за съсипеане на БГ икономиката,.

20

до 14

преди 11 години

Абе Умньо, опитай се да развиеш някакъв бизнес преди да се наредиш в редичката на глупците мазнещи се на всяка власт.Изтегли кредит, плащай лихви, издържай рекета на таквиз като дянкООФ - некадърни счетоводителчета, вържи се с НАП, плати заплати от това което си успял да спечелиш, осигуровки и такси И ТОГАЗ ЕЛА ДА МИ КАЖЕШ, ЧЕ САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ.ДА ВИНОВНИ СМЕ, ЧЕ ТЪРПИМ!НЕ СЛУЧАЙНО НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ Е БИЗНЕСА И ЛИХВАРСТВОТО.

19

Анонимен

преди 11 години

Единствената фалирала банка е така фалирана нарочно от собствениците и.

18

Анонимен

преди 11 години

от 14Щом се чувствате по-добри от един химик докажете го, вместо 24/7 да плюете и злорадствате в днес.бг.Станете нещо повече от него или от който и да било и му натриите носа. Едва ли ще стане, нали ?! Винаги е било по-лесно да се крие човек в черупката си и все друг да му е виновен.ЖИВОТА СИ Е ВАШ. ВИЕ И ЕДИНСТВЕНО ВИЕ СИ ГО ПРАВИТЕ. ЗА ВСЕКИ ЕДИН ИЗБОР В НЕГО САМО ВИЕ СИ ИМАТЕ ОТГОВОРНОСТ, А НЕ 3 ПОКОЛЕНИЯ НАЗАД.

17

Анонимен

преди 11 години

Този още ли не е в затвора, бившият другар -шеф от Агенцията по приватизация на Костов и знаема какви бяха приватизационните сделки от времето на Костов. Ако и аз взмах 90 000 лв месечно, акто този мазен *** и аз щях да протестирам и искат списъци и т.н.

16

visa

преди 11 години

Е този ако е банкер аз съм извънземна :)Разпродаде Сл. Бряг за жълти стотинки и после му дадоха добра работа като на заслужил доносник.Виза Николова

15

yashinaki

преди 11 години

Левон и Булбанк въведоха незаконна компонента "премия" по десетки хиляди ипотечни кредити, за да могат да си фиксират печалбата. Алчността е основен двигател за тези хора и ме е гнус да гледам кривата му мутра да се опитва да дава акъл.

14

...

преди 11 години

Малки душици сте вие...На мен не ми точат кръвчицата защото нямам кредити, просто е. Като си взел и си твърде *** какво за да разбереш какво ти пише в договора проблемът си е твой. А иначе кафето ли си пиете с него или сте личния му счетоводител, че да знаете под какъв фиш се подписва ?Иначе по темата естествено, че трябва да има регистър на фалиралите, за да не се окаже, че ще има хора, които ще заработват по този начин, защото в нашата абсурдна държава това е напълно възможно

13

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден все повече и повече, че българския народ не го затриват некадърни управници. Затривате се сами от тая злоба, която е във вас. От комплексите. Вечната опозиция. Вечно мрънкащи. Вечно някой друг ви е виновен за вашите неизгоди във ВАШИЯТ живот. И понеже сте супер горди(чудя се от какво) не искате да приемете, че вината си е изцяло ваша и на никой друг ... трябва да обвинявате целия свят.Жалка история...

12

мюмюн

преди 11 години

До мазньо много много

11

мазньо

преди 11 години

Много ми е мазен бе.

10

Наблюдател

преди 11 години

Ако ГЕРБ вземат още един мандат ще е по-лесно да се направи РЕГИСТЪР НА ОЦЕЛЕЛИТЕ СЛЕД ГЕНОЦИДА ФИРМИ.Има няма десетина ще са ... приближени на властта.

9

хуй бай

преди 11 години

И в допълнение получава 30000лв, за представителни разходи , а пък годишната му премия при определени резултати е в размер на 2 годишни заплати!!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Прав е.Всеки трябва да носи отговорност за действията си. Не може шофьор на такси и фризьорка да са взели 70-80 000 евро кредит за кутийка в Манастирски клоаки и след като спрат да го обслужват, държавата законово да ги спасява с давност на задълженията им.

7

Анонимен

преди 11 години

По принцип е прав. Безплатен обяд няма. В случая обяда ще се плати пак от добросъвестните длъжници. Ще плащаме пак задълженията на *** и кредитните милионери. Кои ли интереси обгрижва предложението на Радев? Нищо не се прави за обикновенните хова! Никой не мисли за тях.