190

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

Много са ми интересни тези обратни ,дискриминирани били ?! Не ги приемали на работа или ги гонели защото били обратни! Абе как нито един работодател досега не ме е попитал са сексуалната ми ориентация?! Обратните навсякъде се стремят да покажат патологията в сексуалната си ориентация ,дори и на работното място ! Абе кой ви пита кой номер *** носите бе ,защо на работа трябва да се самоизтъквате ,че сте обратни?! Работете си и толкова ,кво сте станали навсякъде да си показвате пороците?!

189

Анонимен

преди 12 години

До 215A taka!

188

Анонимен

преди 12 години

До АнонименA taka

187

Анонимен

преди 12 години

Сърби,дето правихте *** по Морето-турям ви го у дупе!

186

Торбалан

преди 12 години

До Чети малкоА Българската Укономика ЦЪФНАЛА Та Чак ЗАВЪРЗАЛА)))Си Ми Много СМЕШЕН

185

Чети малко

преди 12 години

До LoLТова сънува ли го, я прочети каква глупост си написал?Външният дълг достигна над 15,2млрд.евро, 55% от БВП, надвишавайки законовия праг от 45% от БВП. През април, от когато са последните статистически данни, официалната безработица в Сърбия достигна 25,5% Финансовият министъроще призна тази седмица, че сръбската икономика се е свила с 1.3% през първото тримесечие и вероятно с още 0.6% през второто тримесечие.Рецесията се определя след две последователни тримесечия на свиване

184

Торбалан

преди 12 години

До LoLНе само магистралите.И заплати по-висики (с малко ,но по-висики) ...и потрбителски цени по-ниски ... о по-добра градска инфраструктура...Уф...спирам веч

183

Logika

преди 12 години

Hora, homoseksualnossta e izmislena ot djavola, za da ne se razmnojavat horata. Decata sa blagoslovenie, a djavola zavijda.Tova si e grjah i chovek s Bojiqta pomosht moje da se osvobodi, kakto ot vseki dryg!!! I neka se zamislim nad ochevidnoto: kak sa sazdadeni polovite organi na maja i jenata i zashto??? I da kaja, ne mrazja geyovete, imam takiva priqteli, milsq, che imat nujda ot pomosht, tova e!

182

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

До До ГУРБЕТЧИЯ 202 "По улиците имало деца.... А не се ли притесняваш за тези деца ,на които им е позволено от родителите..."? Ти си напълно ненормален /ненормална/ не само в сексуалната си ориентация ,а и в мозъка ! Ти не правиш ли разлика ,че гей парадите вече са политика на извратеняците и това е вече кауза и мисия ,с обществени паради !!! Кво ме интересува дали някой разлешавал на дъщеря си да се гримира ,това си е частен /личен/ случай ,и не занимава обществото с глупостите си !

181

Торбалан

преди 12 години

Ми откак "цопнахме" в този ЕС...Само проблеми и безумия ни сполетяха ,гарнирани с всекидевна Неземна ПРОСТОТИЯ...Ужас!!!

180

LoL

преди 12 години

Абе вие си направете извода за Сърбия след 2 войни с пътища като на държава в ЕС, със заплати като държава в ЕС, а при нас без пушка да е гръмнала, все едно потоп...Летяли си двама пилоти натовски пилоти за Косово през 1999-та и минават над България. Единия попитал - приятелю тука да не сме пускали бомби преди. А другия казал - не, тука си така.

179

Анонимен

преди 12 години

ЕС има нужда от евтина работна ръка, евтина земя, евтини суровини - това и е нужно от България на Европата.Никой не мисли за добруването на българите.Бачкайте там за 250 евро на месец в европейските компании в България.

178

do 201

преди 12 години

Tova e nai pravilniat komentar koito ssm prochel do sega a zasho vkarvat cherni v evropa sami se doseyete

177

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

До виолета. Мила ,много си права ! Но ми е много тъжно ,че и деца за осиновяване трябва да им осигуряваме ! Нали и за тази глупост претендират ,да им се дава право да осиновяват деца ! Тея п*едали ще е.... майката на нормалния свят !

176

Анонимен

преди 12 години

"Майната му на такъв ЕС, за който гей парад е входен билет"

175

Bongo

преди 12 години

До виолетаСъгласен

174

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

По улиците има деца....А не се ли притесняваш за тези деца които гледат други деца-момиченца на 12,13,14 години които им е позволено от техните родители да се гримирват и разголват и подражават на некадърните чалгарски силиконови "попфолк" певачки?

173

виолета

преди 12 години

Потрес!!Но това е така понеже в ЕП на ЕС е пълно с геьове . Уж Евродепутат, ккомисар - това онова а се оказже най-обикновен *ерс. Света се управлява от тях. Навсякъде са. В Европейската и Световна банка - лидерските позиции се заемат от гейове. В ООН - също. Така че ние нормалните сме под техен контрол и няма накъде. За шоу-бизнеса и медиите има ли нужда да говорим?Там е фул. Уорлик за Вас уважаеми какво беше? Кой нормален мъж би се нагримирал в 7 сутринта и да обикаля телевизиите?

172

до 178

преди 12 години

Така ли мислиш, само дето фактите говорят друго - и в двете войни се включваме след известно чакане, да видим кой ще почне да надделява, а в началото това е Германия. Сърбите не са ни виновни, те си защитават собствения интерес, а тогава нашите ,,анализатори,, е трябвало да защитат българския, но са се подвели по-бързия келяпир, както е и днес. Чърчил друго не е и очаквал, ако му бяхме толкова нужни щеше да намери начин да ни привлече към Антантата.

171

БАЧКАТОР

преди 12 години

Вие ,които ближете *** на ЕС , проумейте че те никога няма да допуснат България да стигне нивото им. Никога няма да допуснат да имаме мощна икономика и малка безработица. Мога и да ви го докажа но пак ще си бъдете промити мозъци, вие нямате разум да разберете истината.