83

Анонимен

преди 11 години

ами права си е жената, така си е

82

2343

преди 11 години

Много от световната музиката прилича на порно но самото и звучене е много по добро от това на чалгата.Дори човек като си каже рок се сеща за секс,наркотици и рокендрол .Музиката отдавна не е просто пеене или свирене .Тя провокира младите.

81

Анонимен

преди 11 години

Днес много хора се правят на българи, кой те знае и ти каква си всъщност. Сигурно е бил голям шок за Райна Кабаиванска след 20тина години да види какво чудо се случва тука. Ама пусти кеф... Най-големият довод на *** е "къде те сърби" (фърли си един душ като те сърби, аз ли да те уча), до вчера твърдеше че бил поет. Нямам думи.

80

Иванова

преди 11 години

До Анонимен!Преди демокрацията се изпълняваха в кръчмите -"кръчмарски песни" с неприлични текстове- тип "Чалга",но се слушаха само от пиендетата,а сега няма задръжки никъде в публичното пространство

79

Анонимен

преди 11 години

азис - ***.. Поздрав за всички коментиращи

78

До 94

преди 11 години

Не, не правя разлика и сигурно съм *** /според теб/, но съм толерантна и уважавам различните вкусове.Какво всъщност е "Традиционна бг музика". Според мен всяка музика ако е писана от българин е българска.А, и не съм озлобена като теб!

77

Анонимен

преди 11 години

толкова чалга, толкова секс, поне деца да правехте,,, к - и

76

Пародия и Порно

преди 11 години

Все едно да питат Мадона,какво мисли за Хиподил....по голяма пародия и простотия не бях чувала днес.

75

Анонимен

преди 11 години

тъпите журналисти непрестанаха да наричат тая пумия фолк и поп фолк , това лаене няма нищо общо с фолка на българите който така усърдно заличават

74

242

преди 11 години

Стига с тази чалгаНе разбрахте ли че тази година няма турне на пайнерИ защоСлаб интерес

73

Анонимен

преди 11 години

До Честна:Може да си честна, но си и ***. Правиш ли изобщо разлика между традиционна българска музика и чалга?Ако не - те съжалявам. Както и всички други като теб.

72

Анонимен

преди 11 години

Всички като се напием като просета и слушаме чалга, следователно който харесва чалга на трезво е прасе.

71

със запек

преди 11 години

Аз пък като чуя песните на Кабаиванска,нещо бързо ми се придрисква и тичам в ***,като губя всякакво желание за секс и от стрес неща да гледам и порно !

70

АЗ !

преди 11 години

Усещате ли как ни поднасят полека Истината за Извънземните? Събудете се злобни човечета за Излъчването!

69

Честна

преди 11 години

Най-много ме отвращават хората които не разбират нищо от класическа музика, но отричат чалгата за да изглеждат изискани. Истинските ценители на класиката не парадират с нищо, просто си слушат музиката и не натрапват на никого вкусовете си.Аз също се прекланям пред световно признати таланти като г-жа Кабаиванска и се прекланям.Но си признавам чистосърдечно че когато ми е весело и чуя някаква чалга от сърце ми е гот.Еми тези ритми са ни в кръвта, който не го усеща е ***.

68

дедо

преди 11 години

А ГЕРБ е политическо порно.

67

Анонимен

преди 11 години

Ако са и изпадали зъбите богати минети ще върти баба ви Райна.

66

Мен

преди 11 години

До 72. Никой не ме кара да купувам чалгията. Просто ни заливат отвсякъде с нея, независимо че не искаме. Налага се агресивно, като начин на поведение и стил. А всъщност е изключително ефтина и глупава музика. Билет за чалга концерт струва 5 лв, а за концерт на Металика или Мадона - 80-150 лв. Защо е така ? Защото въпросните Металика и Мадона влагат много усилия, време и пари за да направят нещо стойностно и със смисъл. Колко чалга певици знаеш, които са се задържали през времето ?

65

Анонимен

преди 11 години

Цялата държава е едно порно...и то от най-долнокачественото!!!

64

Анонимен

преди 11 години

завист,нея не слуша никой