64

Анонимен

преди 11 години

***.

63

Тая

преди 11 години

Пръдня пак се разнася из ефира.....аман от нея....явно нещо се е нато4ила за власт като лисица пред курник.

62

Анонимен

преди 11 години

Статията и Кунева я разбирам по следния начин:При най-малкия проблем,несправедливо решение,нещо което не ми е в ползаЩЕ ГОВОРЯ ПО ЦЯЛ СВЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯи ще създавам впечатлението че сме най най- лоши и незаслужили...И после се чудим защо по света имат лошо мнение за нас.И тази е решила да управлява.Обикновена *** долна клюкарка

61

КАКЪВ ЖЕСТ!

преди 11 години

Гражданката Кунева, се опитва да спасява селско училище!

60

По Хемингуей

преди 11 години

Има двукраки екземпляри, наричащи себя също хора, но толкова атблъскващи с паведение си и необуздания свой нагон да изпъкнат и да захапят големия кокал, че пораждают най-неподозирана агресия в нас. Та, тая надо собраться да се покрие нанякъде, потому что има и по-действующие натуры. Но да не вкарваме себя в беля де.

59

Анонимен

преди 11 години

Тапанарите са си *** те са тъпани тъпири безцелни както и да им го обясниш а то е нещо елементаррно. Водеща е промишленноста при всяко едно основание, ако обичате не спорете без повикване.

58

Иван

преди 11 години

Ехееее - заемал този пост от 1990 година.И иска с подкрепата на политическа сила да си умре на този пост.А Кунева сега се сети за образованието на българите.Нагуши се и сега иска да се пенсионира в парламента.Ех тези деца,снахи и внуци на бившето политбюро.

57

Анонимен

преди 11 години

И най-тъпата тъпотия като се напечата черно на бяло и почне да бие тъпан по медиите, непременно се намират и *** да повярват във "високата" й стойност. Така е и с 90 на сто от бг ТАКА НАРЕЧЕНИ политици, в т.ч., ъв корс, о йес, о йес, о йес, и гореизфотографисаната персона. Все още, сори, има кой да точи лиги от оФФФФчо умиление по такива. По лигите ще ги познаеш, бе Уили. Остави ги да си ги точат да ти е по-лесно да видиш кой кой е. А тая персона горе си е чиста проба ***. 100%-ов.

56

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИзползвай и буквата "Щ". Много е удобно, ако знаеш, че има такава. И във книгата Винету , превод на български я използват.

55

Анонимен

преди 11 години

ОЛАФ няма да разследва АЕЦ "Белене". С решението си европейската служба за борба с измамите попари надеждите на българския премиер Бойко Борисов да получи европейско рамо в спора с "Атомстройекспорт"."ОЛАФ няма да разследва сделката за АЕЦ "Белене", тъй като проверка на ядрения проект е извън делегираните й права", съобщи бТВ..Причината е, че ОЛАФ разследва нередности с европейски средства и не се занимава с харчове от националните бюджети. Разходите по Втора атомна са с изцяло български ресурс - осигурен от държавната НЕК и бюджета.По-рано българският премиер Бойко Борисов обяви, че е решил да сезира ОЛАФ за възможни злоупотреби с финансирането на проекта "Белене".На 11 септември "Атомстройекспорт" съобщи, че е увеличила иска си спрямо НЕК до 1 млрд. евро по проекта за изграждане на двата енергоблока на АЕЦ "Белене"."Увеличението на иска е във връзка с това, че в настоящия момент проектът беше прекратен предсрочно от правителството на България, изтече срокът на действие на Споразумението от 29.11.2006, а НЕК ЕАД продължава да отказва да компенсира ЗАО "Атомстройекспорт" за понесените загуби и щети", се казва в съобщение на руската компания, занимаваща се със строителството на атомни централи по руски модел в чужбина.Делото ще се гледа от Международния арбитраж в Париж.

54

Спонги

преди 11 години

До до 12 46 8 53 4 и теКакво значи наноструктури в обществото? Знам какво е във физиката, но ти какво искаш да кажеш с твоята, очевидно специална интелигентност. Въпросът ми не е заяждане. Просто искам да знам какво имаш в предвид.

53

Анонимен

преди 11 години

и тая като Станишко почна да се хвашта за всичко ,хахаха ништо не става и от нея

52

Анонимен

преди 11 години

Кунева Пръмова скрии се народа те мрази - народа осъзна че единствения шанс да заживее по добре е да гласува за обединената партия АТАКА и ВМРО -всички други сте за затвора

51

до 12 46 8 53 4 и те

преди 11 години

Казва се наноструктура, но какво може да се обясни на ***. Ще гласувам за Кунева с двете си ръце за да подкрепя наноструктурите като цяло, и интелитентният и цивилизованият избор.

50

Анонимен

преди 11 години

Куневица кикерица,на крадците си кралица,царедворска си певица и шпионка от левица!

49

перо

преди 11 години

Наистина съм изумен от тъпотичта , която се шири в нета. Един ученик се оплаква , че е работил/или помагал/ в училището си. Оплаквал се е от труд.Що ли пък не си започнал да се друсаш с наркотик , бе ***.Учили са те на труд.Тук ще те научат да седиш по цял ден пред компютъра.да пишеш глупости и да те хранят вашите. Тп прецени какво предпочиташ!!

48

Анонимен

преди 11 години

*** народ слаба държава това сме ние българите с хората, които прославят България ние в собствената ни държава ги плюем

47

Анонимен

преди 11 години

вирус "Пръмова" - ПАЗЕТЕ СЕ !

46

Анонимен

преди 11 години

С игнорирането на Царя, мислехме че сме се излекували от жълтеницата, но нов вирус в момента пълзи в България и първо е заразил СДС - това е пръмовата "Жълта гостенка" !

45

Анонимен

преди 11 години

Oh, i az shte izrigna kato ja gledam !!Molja vi redaktori, ne ja pokazvaite poveche, i ne pishete za tazi......!!