91

притеснен

преди 12 години

Вярно ли Путин,вкарал в затвора Евреи-олигарси и им е взел парите?

90

до 126

преди 12 години

126: "Един Е Бог и Роналд Рейгън е неговият Пророк.Поклонете се три пъти. Ударете три пъти земята с глава от към тила. И три пъти му целунете д..ка."Айде без нас тоя път наслушали сме се на тия простотии и измислици :))).То всичко вече се видя, кой какъв е. Абе вие от еврейската пропаганда, още не може да включите, че светът се промени и не е същия. Знаете си едни номера и се с тях излизате. Смешни сте вече :))

89

до 93

преди 12 години

Руснаците бяха тук 45 години. И защо ли не ни асимилираха. Дори и ня проявиха интерес. Само местните г..лизци им се натягаха и създаваха такова впечатление. Те искаха съюзник на Балканите и това им беше достатъчно. А и доста ползи видяхме от тях.

88

Анонимен

преди 12 години

до 125 мили ми смехурко още ли не си научил че Империята злото е Русия или по точно беше СССР по думите на Роналд Рейгън едва ли си бил роден тогава , май ти е псростено.

87

да 103

преди 12 години

Благодаря, че ме подсети за другите два еврейски номера. Като си ги настъпил. обявяват те за луд. А другия, писват че си антисемит и трябва да влезеш в затвора. Децибелите са още по-силни, ако си ги хванал да крадат. Но признание и извинение няма да има. Да се краде от гой е нормално :))).

86

Анонимен

преди 12 години

До Анонимен 118"станИол" се пише

85

притеснен

преди 12 години

110 Пише от мое име!Аз искам информация.

84

Зигмунд Фройд

преди 12 години

Ако лудият полковник беше на власт и жив, тези нямаше да могат даже да си пуснат бради.

83

Анонимен

преди 12 години

До асдДа бе и един мармот завиваше шоколад в станьол ;)Ти наясно ли си колко филмови продукции се бълват ежегодно в САЩ и как въобще всичко това може да се подложи на цензура :)Ислямистки *** !

82

до 107

преди 12 години

горко ти. Сам ще се опариш и сам ще си натрупаш опит. Наслушал съм се на техни изпълнения. Дано пък да си случил на някои мутирали и станали свестни хора :)).Но си пази паричките и проверявай всичко.

81

асд

преди 12 години

До Анонимен"И какво общо има държавата със създаването на някакъв си филм ???"Ххахахахах в САЩ няма филм, който да не минава през цензура! Ама ти от къде да ги знаеш тия работи...

80

до 102

преди 12 години

Ето това е евреина. Когато нещо не ми изнася, веднага започва да го дискредитира: или е глупост. или простотия, или теория на конспирацията. Последното много го обичат, като ги хванеш на тясно.Посочените статии са много, много малка част от всичко. Но добре са го събрали авторите, за това ги препоръчвам. Има и много други. Има и много факти от историята. В самите статии има достатъчно факти. Когато фактите говорят, дори Боговете мълчат. Говорят само евреите. В типичния си арогантен и нагъл стил

79

Анонимен

преди 12 години

И какво общо има държавата със създаването на някакъв си филм ???Мюслитата хептен са изтрещяли, все едно гърците да се дразнят на САШ за филма на Александър велики, щото е представен като гей ;) е дразнещо е, ама чак пък до погроми, тия хора не са в ред :)

78

Анонимен

преди 12 години

От 98 По нищо не се различавате от онези които палят послствата същите неграмотни *** сте , омразарта към другия се ражда най-вече от неосведомеността . Днес повтаряха един филм по канал1 за проф.Иван Шишманов на практика първия българин европеец станал съучредител 1926 на Паневропейския когрес предтечата на ЕС , в този филм говореха други хора не *** като вас , апропо сина са го разтреляли комунагите след 9 защото е бил външен министър , вече такива българи няма или са много кът.

77

Антимюслем

преди 12 години

Аре д**ба и мюслитата му , какво толкова има да палят за 1 филм. А се сърдят ако ги наречеш диваци или фанатици. Точно такива са а техният ш**ан пророк е мръсно прасе.

76

притеснен

преди 12 години

Православен християнин съм.Част от клиентите са ми Евреи.Всяка информация ми е добре дошла!

75

Анонимен

преди 12 години

Дали филма е циничен или не няма никакво значение, това е само един филм :)А действията на мюслитата. доказват че са далеч от съвременната цивилизция. Нали не очаквате правителството, на която и да е демократична държава да се занимава или цензурира някакъв филм.

74

Анонимен

преди 12 години

давайте усмирителните ризи , лудите 101 са във форума

73

Анонимен

преди 12 години

До 100 а кой мислиш е качил в чичко ти гугъл тази статия ако не някой болен като Волен.

72

муспи

преди 12 години

Кагато евреи говорят, всичко им е лъжа - от А до Я. Правителството на сащ нямало нищо общо с филма?? Първо правителството не е американско, а еврейско, второ, всичко каквото става по света става чрез него, включително и българския геноцид и българските заплати, а и диваците не им е толкоз до пророка, а до бунт. Второ, този пророк моамет е измислен от евреите за да им служи във войната с бялата раса, и крещят според нуждата на момента - слава на пророка! или да се кефи в майка си този пророк.