170

ФАКТ

преди 11 години

ИСТИНАТА ДНЕС Е САМО ТАЗИ....ГЕРБ НИ МРАЗИ!

169

Анонимен

преди 11 години

Ако бях на мястото на Станишев,да съм заминал на някое спокойно място,както направи Виденов и никой да не чуе повече за това име.Как може цялата държава да те псува и да ти плюе откровено в очите,а тия двамата да ми се правят че не го виждат.

168

ХАЙДЕ

преди 11 години

БЪЛГАРИ,ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ АКО УТРЕ СМЕ НАД 100 000 ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ,НА *** ЩЕ ИМ СТАНЕ ТЪЖНО.НЕКА ПОНЕ ВЕДНЪЖ ДА ИМ ПОКАЖЕМ КОИ Е ГОСПОДАР НА ТЕЗИ ЗЕМИ-А НЕ МУТРИТЕ И ОЛИГОФРЕНЯСАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ.САМО СИ ПОМИСЛЕТЕ АКО СТАНЕ ТОВА ТЕЗИ ЩЕ СЕ НААКАТ ОТ СТРАХ,НО ИМАЛИ ОЩЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ.

167

Анонимен

преди 11 години

Р.Овч. иска да плащаме само на него, така беше сввкнал горкия :(

166

Анонимен

преди 11 години

Аз ще върна 5,500 лева като редови гражданин, ама Р.Овч. трябва да върне десетките милиони рушвет, които е взел Иначе с тази централа киловатчаса щеше да стане 50 стотинки.

165

Анонимен

преди 11 години

Проспериращата фирма "ДАЛАВЕРИМПЕКС"- БСП, беше официално ликвидирана от ГЕРБ.

164

брендо

преди 11 години

всеки може да си иска каквото и колкото си пожелае,ама дали ще му се даде това е друга работа...а на тия двамцата от снимката с удоволствие бих им пуснал по 1 кршум в челото,пък после ще ги излежа ...ама поне ще отърва България от 2 големи *** !

163

Анонимен

преди 11 години

Овчаров и Станишев за пореден път в спор с ГЕРБ за "Белене" ---------------Господа от БСП, Бойко Борисов Ви го каза в прав текст, вие бяхте 4 години на власт и бе нужен само един подпис на Сергея за АЕЦ Белене и както каза Бойко - Сергей Станишев е имал причини за да не си даде подписа ....

162

ОТ ИСТИНАТА

преди 11 години

ТОГАВА СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА,НЕКА ВИ МАЧКАТ.ОНЕЗИ В СИРИЯ СИ ЗАГУБИХА ЖИВОТА.МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ СТРАХЛИВ НАРОД НЯМА БЪДЕЩЕ.

161

До 241

преди 11 години

Няма губеща електроцентрала по света! Ти *** ли си или да? Информирай се малко и тогава ръси глупости! Като ви гледам интелектуалното ниво на някои коментиращи - май се очертава да не се оправим никога в тази държава! Бегайте в Зимбабве и си правете ток с бензинови генератори!!!

160

До 238

преди 11 години

Да бе, баш па тоя рендосан *** ще им обърка корупцията... Не може две приказки на кръст да върже - ти за объркване на планове ми говориш... хахаха

159

ББ

преди 11 години

Като не ви харесва да плащате - марш от България. Тук трябва да остане само добрия, роболепен, плащаш всичко матр'ял.

158

Анонимен

преди 11 години

OVCHAROV-KAZI ZA KOMISIONNITE ......?.......

157

Анонимен

преди 11 години

...и 2 милиарда, които ще трябва да се изплатят на "Атомстройекспор".Да, Сергейчо, ще ги платим, но само тях. Ако построим Белене, ще плащаме цял живот. Откъде ще идва горивото за АЕЦ Белене? Ако е толкова печелившо, що съседните страни, на които уж ще продаваме електроенергия не си направят АЕЦ? Нямат възможност ли? Хайде де, Турция няма възможност да си построи АЕЦ и ще чака България да построи такава, че да внася ток от нас?Да живее бекапе и сесесер!

156

Пипи

преди 11 години

Както написа форумец - няма губеща атомна централа - има *** управляващи.За сегашните може да с каже, че щом няма далавера за тях - няма за всички. Ще плащаме скъп ток и това е. Ама ние сме си ги избрали. Следващият път внимавайте за кого гласувате.

155

Анонимен

преди 11 години

До АнкетаДа бе - за това го преправят по 3 пъти - щото са строили качествено и комисионните са отишли в къщите по Бояна, а не в асфалта на магистралите :)

154

Анонимен

преди 11 години

Положението е напечено, друзья!Руските братя не обичат ку.венски номера.Кой каквито рушвети е вземал, да връща докато е навреме. И тъй като Белене няма да се строи - Станишковци треска ги тресе. Га лапахте , добре ви беше,а? Ама за беда дойде тоя Бойко и Ви обърка корупционните планове.

153

До 232

преди 11 години

Явно осъзнаваш колко са ***, заблуден и манипулативен народ има в България, за съжаление... Така реваха неистово и за шистовия газ, но като ги попиташ за технологията и защо реват - всички вдигат рамене и гледат малоумно... :)

152

ИСТИНАТА

преди 11 години

ХОРА,НАДИГНЕТЕ СЕ,ТОЛКО ЛИ ВИ Е СТРАХ.ЕДИН ПЪТ СЕ ЖИВЕЕ,НЕКА ГИ ИЗБИЕМ ТЕЗИ ***,КОИТО НИ ТОРМОЗЯТ ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ

151

До 223

преди 11 години

В Украйна гръмна заради човешка грешка, а в Япония освен грешки и цунамито и заради амер. технологии, които са по-остарели, несигурни и ненадеждни и никой не ги купува. В Япония ги ползват заради собствеността на Тошиба. Тука няма изгледи да има цунами по Дунав, а и никой в Европа не ползва амер. ядрени технологии.