230

Нещастници

преди 11 години

"Империята на злото", да правиш иск, че си взимал кредити с оглед бъдещо подписване на договор и да смяташ, че ще издържи в съда -- вероятно изкуфелите глави в Кремъл очакват, че шантажите ще провървят. Ех, Русия, Русия оставаш си Азиатска страна управлявана от азиатски сатрапи.

229

Nabuco

преди 11 години

Като знам модус операндито на "компетентното" ни правителство ми става ясно, че и повече от 1 милиард ще им платим накрая и ще останем и без централа.

228

анонимен

преди 11 години

много ни траяха даже Руснаците ...и то 25 години вече..ЩЕ ИМА БЕЛЕНЕ...НЯМА ДА ИМА БЕЛЕНЕ..та до днес така..не може всички да ползват темата предизборно..и когато вземат властта ..да забравят..последни ГЕРБ постъпиха така..а после Борисов твърдо отрече какъвто и да е проект за Белене..копалдаци са всички ако питате мен

227

?!!!

преди 11 години

КОЙ СЕ Е ПОДВЕЛ ПО АМЕРИКАНСКИ АКЪЛ, ВСЕ Е ИЗЯЛ ДЪРВОТО.ЯВНО Е ДОШЪЛ И НАШИЯ РЕД.КАТО СМЕ АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОЛИ*НИЦИ, КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАМЕ?

226

Анонимен

преди 11 години

До dragunov7.62 KOI KOMYNISTI ... STAZRITE ILI NOVITE

225

За да сме наясно

преди 11 години

Преди 7 години си поръчваме АЕЦ. Хората проучили и предложили площадка (Белене). После възложили проучвания за лицензиране на площадката и получили всички необходими документи от международно признати институции. После пак се срещаме с руските фирми и подписваме документите за производство на 2 реактора и инфраструктурата към тях. После се оказва, че нямаме пари и казваме при вече произведени реактори, че не ги щем. Ха сега да видим кой крив и кой прав. Не е толкова сложно.

224

Анонимен

преди 11 години

Аз живея в Америка и точно бях в София , когато Хилъри Клинтън дойде в София . Знаех за какво дойде : военната политика и базите , скъсване търговските връзки с Русия , Мястото на БГ в една бъдеща война , на страната на Израел , Турция. 1 ..Последва посещение на Борисов в Анкара . 2. Отказ АЕЦ. 3. Съмнителните договори със задна дата 11% ?-къде са ? 4 . Продажба на земя , изселване на българите и т. н. БЪЛГАРИТЕ-АМЕРИКАНЦИ не харесване Американската политика на Балканите .

223

Делянчов съгражданин

преди 11 години

До HOLOKOSTA: и не само :) по всичко личи, че освен bachelor of arts, човека е изкусен майстор на международния търговски арбитраж =)

222

Анонимен

преди 11 години

Втората атомна е едно на ръка ами вие обърнете внимание какъв човек назначиха за директор на "Козлодуй" .В компенетциите му влизат договори за планови ремонти,покупка и складиране на гориво и.тн.На тия хора им нямам доверие

221

HOLOKOSTA

преди 11 години

DILIAN4O, IMASH SENKI OKOLO O4ITE....4ETESH MNOGO MEJDINARODNO PRAVO B R A V O.

220

Обективен

преди 11 години

ИСТИНАТА Е, ЧЕ СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ.КАКВОТО КАЖАТ ТЕРОРИСТИТЕ, НИЕ ТОВА ПРАВИМ.А ЗА НАРОДА НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА...НАЙ МАЛКО ПЪК НА ГЕРБ.

219

Делянчов съгражданин

преди 11 години

Яапма ва Деляне - " най-добрата адвокатска кантора в света за дела срещу Русия " от къде я изкара ва артик!!

218

dragunov7.62

преди 11 години

Честито на всички българи ! и да благодарим на братята комунисти че ни го вкарват отзад вече 68 години. и затова ще си плащаме ние и нашите деца ,внуци и правнуци .

217

киловатчас

преди 11 години

Дилянчо, твойто мнение не интересува никого, какво мислиш ти , не е важно - важно е какво мисли арбитража в Париж, а там калташки номера от рода "днес ще строя - утре не" , не минават.. Да сте мислили с Тикваря преди да спирате обекта.. Сега ще плащате като попове..Пък ние след изборите ще се погрижим да прекарате доста време в Белене , да ви дойде акъла..

216

Анонимен

преди 11 години

Румен Овчаров мнение на ядрен физикyoutube/watch?v=QC9PMDSKBCU

215

Анонимен

преди 11 години

До ДанъкоплтецТо на народа не му пука,щом ги търпи тия отгоре ,ти искаш на управниците да им пука.Не са виновни управляващите,че ни крадат по всеки възможен и невъзможен начин,виновни сме ние,че ги търпим и им позволяваме да се гаврят с нас!

214

Данъкоплтец

преди 11 години

Познайте до един път за чия сметка са "най-добрите адвокати" и евентуално за чия сметка ще е милиардът ако България изгуби делото ..... За НАША - моя, твоя, на съседа, на родителите, на пенсионерите, на болните, на всеки за който тези пари са въпрос на оцеляване. На кой ли от управниците му пука .... нали

213

до 227

преди 11 години

Само ден след като вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков заяви, че проектът за АЕЦ "Белене" може да види бял свят министър Трайчо Трайков заяви във вторник, че при липса на подобен инвеститор България ще настоява за мажоритарен дял в централата, като Русия получи не повече от 20% и изплаща руския заем с електроенергия от бъдещите мощности. Не се знае кой са ***, май тия дето се отмятат през 5 мин а ???? И тия дето им вярват !!!

212

Българин

преди 11 години

Най - страшното е ,че този "момък" се взема на сериозно. . Да му мисли този ,който го е направил министър.

211

Анализатор

преди 11 години

Защо ли не вярвам на този "бебчо" и имам сериозни резерви относно юридическата му компетенция, а не дай Боже на познанията му по международен арбитраж. Освен това някак не ми се връзва, че руснаците са някакъв вид ***, които са решили да пръскат пари на вятъра за изгубени каузи. Нещата намирисват на здраво стригане на българския данъкоплатец за да плаща за въпиющата некомпетентност на некадърните си управници.