93

123

преди 11 години

и що в болницата, че и ги хоспитализирали?Би звучало по-добре-запрели гиу кучешкия приют на Янко Станев...

92

до 97

преди 11 години

Ромите вървят заедно с --политиците ,нали имат еднакви ценности ---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ,само лъжат ,крадът и КОНСУМИРАТ,на гърбът на народа *** ,че още ги търпи!През 1934-1942г., са били ЗАБРАНЕНИ всички политически партии в Бг,не са имали право на глас ---НЕГРАМОТНИТЕ И ЛИЦА ПОД ---21годишна възраст!за това Бг е била най-добре по това време!Сега зависи от народа ,да направи СЪЩОТО ,но той си стои в къщи и не си помредва --***.!Т

91

До Ивайло

преди 11 години

Бат` Бойко да им прати хеликоптер или правителствения самолет да ги закара

90

Ивайло

преди 11 години

Да ги заведат за лечение в Правителствена Болница ще е най-добре май !

89

bibi

преди 11 години

лекувайте ги вашта ****а , дръжте ги под лекарско наблюдение, пратете ги в санаториум, отпуснете им инвалидна пенсия, безплатни лекарства и ги наградете с орден Стара Планина!!!

88

до 77

преди 11 години

Според закона, всеки който отговаря на условията да получава помощи, бива осигуряван със здравни вноски БЕЗПЛАТНО за сметка на държавният бюджет (справка - сайта на НЗОК, секция "често задавани въпроси")

87

КИКИ

преди 11 години

Може пък да им се увредят половите атрибути ...

86

Николов

преди 11 години

Сигурно са го откраднали да си платят сметките и осигуровките.Горките ***.

85

Държавата е виновна

преди 11 години

Държавата е виновна, че освен политически и в следствие от него - полицейски, енергиен и пр. чадър, не име е осигурила и защитни облекла! Ми нали утре в АЕЦ Козлодуй ще влязат да разфасоват реакторите - няма да се излагат хората на риск я!За това от утре на всички - екип за радиационна защита, огнеупорно облекло и противогази за да могат хората да си крадат на спокойствие!

84

DDD

преди 11 години

Хем откраднали, пък ги хванали, а сега на лечение. А кога ще ги съдят :) Това е новина от снощи, гледах ги по ТВ, че те не могат да говорят на български....

83

Баба Гица

преди 11 години

3 седмици изследвания и наблюдения,а след това най-вероятно лечение и то в столицата! 100 % не са осигурени,ето защо моите лекарства струват десеторно повече отколкото във всяка Европейска държава и здравната каса ми покрива няма и половината от цената им !

82

Бг-ПОЛИТИК

преди 11 години

*** ,...това ни е наЙ-новият ,модерен ЕЛЕКТОРАТ в Бг,ТЕ СА нашите работници ,които имат ПРАВА !За останалите в Бг .....има само ЗАДЪЛЖЕНИЯ !Айде със здраве....,спете още ---23г.,или си пишете по форумите , в къщи ....от е все същото!

81

Анонимен

преди 11 години

Кога ще се оправи България?Когато се появи заглавие :" Самоуби се и последния ром "

80

mein kampf

преди 11 години

dobre de ....Koi im plashta lechenieto be koi be shibanqci......koi......ostavete gi da umrat be....az ako beh shteh te da mi tursite osigurovkite nali? ako ne treashe da hoda gi plashtam za 1godina nazad i togava da me priemeh te...a mama vi dewa....eii kakvi jalkari ste tuka bate.....vidish li rom boii dokato pochne da izdava zvuci che e prebit do smurt

79

Юриевич

преди 11 години

Тия магали и в Чернобил да ги пуснат пак ще останат живи.Тва е *** напастта!

78

ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ

преди 11 години

АКЪЛ НЯМАТ ТЕЗИ *** ! АЗ ВИНАГИ СИ ОТМЪКВАМ ПО НЯКОЯ ХИЛЯДАРКА ОТ ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТ НА УЧИЛИЩЕТО И ОТ ДРУГИ ПАРИ ОТПУСНАТИ ЗА УЧИЛИЩЕТО !

77

Николов

преди 11 години

До гурбетчия.Не обиждаи.Може в твоята ценносна система това да не крадеш да е глупаво но лично аз не крада и се засягам.

76

имигрант

преди 11 години

Те ще останат под лекарско наблюдение за три седмици. "Experiments with dogs showed that a single dose of 3800 μCi/kg (140 MBq/kg, or approximately 44 μg/kg) is lethal within three weeks."Това ще рече, експерименти с кучета показали че единична доза която е посочена в цитата е смъртоносна до три седмици. Следователно - и лекарското наблюдение е толкова.Или ще ги бъде или не.

75

siderov

преди 11 години

ако нямат осигуровки веднага вън от болницата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Лечение в столицата"АБЕ ТАЯ ДЪРЖАВА Е БОЛНА БЕ ЕИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

74

Rommel

преди 11 години

Представяте ли си колко добре би се получило, ако военни камиони натоварени с боеприпаси съвсем случайно се взривят в центъра на *** махали, минавайки от там съвсем случайно към някой полигон. Това мисля е най-доброто и смислено утилизиране на стари боеприпаси. Ще го пишем транспортно произшествие, защото "аржентинците" са откраднали спирачните дискове на камионите в движение да ги предадат за вторични суровини. Красота ... фойерверки ...