28

пфу

преди 11 години

На вас пък какво ви става чак ще се сражавате срещу незнам си кой, храбри сте само пред компа , *** *** преди 200г си бил такъв и след 2000г ще си същия "храбър" на думи .Ако сте толкова храбри спасете си родината недейте бърза да се биете за други,които за вас и пръста си няма да мръднат ,но как да го разбере ганьото

27

бг турчин до 26

преди 11 години

Победиха благодарение на руснаците. Победиха като избиха над 600 цивилни включително жени и деца и повече от 1000 души изчезнаха безследно. Избиха мирни хора. Изкормиха бременни жени, скалпираха мъже, избиха деца и отрязаха главите на убитите и играха футбол с тях. При една война отивам доброволец без да се замислям.

26

До гражданин

преди 11 години

Аз война може да не съм виждал на живо, но ти със сигурност не си виждал училище и не си се ограмотил, неграмотнико.

25

гражданин

преди 11 години

Не мога да разбера тези "деца "които пишат коментарите за/против армения/азербайджан,че чак турция намесват както винаги .разбирам че сте видяли война само на игра ,кънтарстрайк или нещо подобно абе "хлапета" малко мозък бе поне малко ню ню бе.

24

Анонимен

преди 11 години

Бг турчин, потурнако, аз знам кой победи във войната между Армения и *** за Карабах- това бяха арменците, които смляха прехвалената, по- многобройна и по- добре въоръжена азерска армия. Дебелия ще го ядеш ти и *** като теб.

23

Анонимен

преди 11 години

Арменците са зверове и убийци. Също така големи манипулатори и лицемери:serbestforumu.blogspot/2012/07/hocaligenocidebulgarian.html

22

Анонимен

преди 11 години

Конфликта е заслуга на ***,а те си правят пас!

21

huk

преди 11 години

..Gnusna armenska ***, azerite shte vi natikat otnovo v peshterite! Azeri, samo taka, boy po divata armenska paplach! Bravo na Ungariya!!

20

бг турчин

преди 11 години

Арменските космати черни зверове убийци на азерски деца да не се обаждат много да не ядат дебелия. Да Живее Азербайджан!

19

Анонимен

преди 11 години

Смелият и храбър братски арменски народ ще бъде подкрепен от българите във войната срещу ***! Така, както им дадохме убежище и ги посрещнахме като братя през 1915 след арменския геноцид, извършен от едни други ***- турците, така ще ги подкрепим и сега.

18

Анонимен

преди 11 години

Само комплексираните първосигнални *** воюват за щяло нещяло. И под такива нека се разбира - САЩ и Израел на първо място, после и останалите готвещи се за война с тоя и оня.

17

до 3

преди 11 години

Аз българи не атакувам. + това само слабаци си решават проблемите със сила. Ерудирани и интелигентни наций го правят с дипломация. Нека не доказваме, че сме бай *** за пореден път.

16

Анонимен

преди 11 години

До ПатриотКонфликтът между двете държави въобще не се ограничава до един човек. Има териториални претенции, напрежение, мръсни номера и постоянно подстрекаване. Моля провери преди да твърдиш такива неща. Войната не е решение на нищо и води само до немислим ужас за всички. Но за жалост понякога народите са насъсквани от политици и откачени мании за власт, медии, мизерия и т.н. Силно се надявам да няма война.

15

Борн

преди 11 години

Арменците пият кафе с /макък/

14

Анонимен

преди 11 години

VIVA ARMENIA !

13

Военен

преди 11 години

Бях на същия курс през 2006 г. На унгарците още им държеше влага случая. А за македонските колеги по този вид курсове мога да кажа, че въпреки изявленията на техните *** политически водачи са като скачени съдове с българските военни (и за чаша питие и за разговор и за учебен процес). Странно ли е това???

12

патриот

преди 11 години

Да подкрепим храбрия арменски народ срещу азерите !!!

11

Анонимен

преди 11 години

муслимите са болни мозъци трябва да се унищожават както хитлер унищожаваше еврейте

10

Венелин

преди 11 години

За какво да ги почваме макетата, като албанците ще ги довършат?!

9

Turkey

преди 11 години

Македонци, Евреи и Арменци ....