101

Killuminati

преди 11 години

Защо не се говори по медиите за златото на Българиа - 4-та страна в Европа сме по добив, по 2/3 милиарда лева излизат от страната в злато, *** от Дъндис Прешъс Метълс (с грижа за обществото хахахаха) ни ограбват.

100

Анонимен

преди 11 години

До 127Ти маи си от платените,защото половината от тоя асфалт го плащаме ние от нашия джоб,стига писахте глупости ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ТЕАТЪР НО ЗА НАША СМЕТКА

99

Анонимен

преди 11 години

Голям ще е майтам, ако го изберат тоя мафийот за второ мандат да видим колко нещо ще построи.То лесно да ти подготвят документи, търгове, и т.н и да резнеш лентата като при зала Армеец ит там за АМ тракия, метрото .......

98

Анонимен

преди 11 години

За сетен път амфетката става за резил след като това е първото правителство което за 3г няма една стотинка чужди инвестиции,ако невярвате проверете.

97

Анонимен

преди 11 години

Чета и се чудя, от къде се появиха толкова глупави хора в България? Още има вярващи на лъжите на Борисов. Само един пример. Когато се кандидатира за кмет ОБЕЩА завод да *** до 2 години. Къде е той след 12 години?

96

Анонимен

преди 11 години

Сиреч, миреч, ходи си в Банкя, ***... Там си яж филии с маС и си сиречи колкото си искаш!

95

брадваро

преди 11 години

дай си собствени и това се обаждай

94

50 cent

преди 11 години

Сиреч, живи пари сме спестили...е не мога :))))) но тиквата се изказва доста добре за електората от бакшиши и ***...поне при коалицията имаше схемички и хората имаха кеш а сега ***...

93

Анонимен

преди 11 години

В най-ясно - Делян Добрев - ***.

92

Go

преди 11 години

Ако кога ще сложат една нормална карта с актуалните спирки и маршрути на сайта си? Както е в белите държави! На всякъде пише - ББ каза това, Барозу онова, Плевнелиев трето, Метицата Пето!

91

Оптимист

преди 11 години

Евала на Бойко! Не може да кажеш на бялото- черно! Единствено при неговото управление за първи оът се усеща развитие на нещата и подобряване на ситуацията! И по-добре ще става!

90

Еlektra

преди 11 години

При тия цени на бензина кой ще кара по тези пътища ? Спортни зали ? За кого? Децата не могат да припарят до тях. Всички са с такси. Кой и защо прибира парите? Няма смисъл да се коментира повече. Кучетата си лаят-керванът си върви.

89

Анонимен

преди 11 години

Всички спинаджии вън от форума

88

kkk.

преди 11 години

Само един човек ли разпределя парите?За какво са тогава другите министри,депутати и комисии?незабавно уволнение на всички.

87

Унуфри

преди 11 години

До 100Консултации не се правят на място, пишат се някъде си, където си и обядват, най вероятно ще е някъде в Щатите. Проучването за газ е в Черно море, прави се от кораби или платформи, на които си обядват и вечерят екипажите и проучвателните екипи.Преди да започваш да фантазираш как кварталното ти кръчме ще приютява консултанти и проучващи екипи се позапознай с реалностите, а реалностите не са много розови пред кварталните кръчмари и за касиерите в минимаркети.

86

До 121

преди 11 години

Пътища криво лява се дострояват а не се строят.Училище да се строи някъде не съм чул /може и да греша/,а зали,еееееееех зали.Училищата нямат физкултурни салони а те ще ми строят скъпи зали - това е само да може да се крадне.Скоро ББ откри една такава зала и каза,че ще се ползва по график и от други училища - смеееееееех.Представете си учениците от другия квартал тръгват за часа по физическо - и колко време ще им трябва?Безумие / освен за комисионата от залата/.

85

Анонимен

преди 11 години

Абе какви спортни зали, бе? Я вижте какво има на сайта на зала Армеец - само концерти. За мен спортна зала е място, където мога да изпратя детето си да тренира. Нещо. Всеки, който се чуди какво да прави с детето си през лятото, знае че няма такава "спортна зала". Благодаря за построеното частно място, където да се провеждат концерти, от които някой си прибира не малко пари.

84

Анонимен

преди 11 години

лелелел 40 мил за пътиша, залиии.Че те за 3км от околовръсното го сметнаха 60 мил.СМешници !!!

83

Анонимен

преди 11 години

Браво на ББ пак ще гласувам за него !!!! Той е като хан Омуртаг!!! И стига сте ревали "асфалт ли ще ядем" тези пари ги дава Европа за инфраструктура, ако не искаме няма да не ги дадат за заплати !!!

82

147

преди 11 години

Защо навсякъде мълчат,че Брюксел разследва тоя *** за бандитското му минало.Поне заключението на комисията да ни стане известно.