74

Анонимен

преди 11 години

Тя че нестава не става, а цената и е като за високо качество във Варна е 2 лв и нещо кубика.А в язовира от където идва се изхвърлят всевъзможни неща включително коли и трупове на хора, както стана ясно преди известно време.

73

Лъчу Мoзъка

преди 11 години

Да бяхте турили долу в ъгъла един баркод и надпис "платен репортаж" :DПластмасова бутилка с най-обикновена вода вече гони левче! Айде у лево! Ще си пия вода от чешмата или в най добрия случай от изворна чешмичка със свободен достъп!

72

много сте зле

преди 11 години

През 21 век нямате стотинки да си пупувате минерална вода ,а пиете от чешмата ! После не се чудете защо 80 % от населението е с хронични заболявания на бъбреците , пикочните канали и др.!

71

22г.

преди 11 години

до 74 при теб водата може да е добра ама при мен е 2.24 кубика + водата е бяла като разтворен тебешир в нея + вкус на застояло + ако я оставиш в шише за 3 дни става зелена ... според теб това става ли за пиене?германеца в САЩ хранителните продукти са дори по евтини от вашите, ама като отгризнеш домата от вътре е кух, сух, твърд и за капак с вкус като пластмаса ... има си разлика между ГМО между качеството . е сега аз продавам картофи за 0.30лв ама са надупчени от тупалана като швейцарско сирене

70

Корпорация

преди 11 години

А вие взехте ли си дневната доза флуор? Ако не сте, може да компенсирате със ГМО и консерванти (в магазина до вас)! И да не забравите да си ударите ваксините, и да си вземете профилактичните хапчета срещу 1352632 потенциални болести!

69

Анонимен

преди 11 години

До 1От де пари за такива екстри... :D

68

Анонимен

преди 11 години

Доста откровен и злеприкрит ПР :(

67

22г.

преди 11 години

до 67 епа в *** вода каквото и да сложиш все ще е гадно. аз пия зеолит вече от 7 месеца и мога да кажа че не намирам разлика в вкуса на водата, а за сметка на това се чуствам по добре.

66

Анонимен

преди 11 години

Тия говорят глупости на търкалета. Когато бях студент и имахме демонстрация за работа с атомен спектрофотометър, тествахме една минерална вода. Нищо общо нямаха резултатите със стойностите на етикета. И тогава преподавателя по аналитична химия каза - "Печатат се веднъж етикетите и се лепят без да се правят редовни анализи". Да се проведе количестевен и качестван анализ за един елемент, това струва 300лв. мин. Е как искате те правят анализи всеки път.

65

Анонимен

преди 11 години

Ей *** смачкани! Не съм спирал да пия чешмяна вода. Кой лъжете ве шматки? Нали тоз дето слага "тежките метали" и хлора и детето му може да пие! Дрънкате на поразия, никакъв морал братче! ***!!! А си изтрил, а съм го поствал цял ден.

64

от 56 до 65

преди 11 години

"Медицината помага на бавната смърт" - Плутарх . .. после всички се чудат защо расте поколение от ***..пълно химическо затъпяване..всички знаят че алуминий е един от най-опасните елементи за човешкият организъм и въпреки това всички се наливат със безалкохолни и бира в "кенчета" от алуминий

63

gsdgd

преди 11 години

Аз съм от Благоевград, но живея в чужбина. Половината част от Благоевград пие вода от Струма, а другата половина от Рила. Водата от Рила е превъзходна иникъде по света не съм пил такава вода. В чужбина чешмяната вода става за пиене, но няма този вкус. Това е нещото, което няма как да си донеса или поръчам тук - рилската вода.

62

1

преди 11 години

Някой запознат да каже дали третират чешмяната вода с флуор и флуориди в България?

61

Анонимен

преди 11 години

Явна реклама е това.Цял живот пия от чешмата и ми няма абсолютно нищо

60

$$$$$$$$$$$$$$$

преди 11 години

Чиста гола вода на "ДОБРА" ЦЕНА! Гарантирано от САЩ и ЕС!

59

Анонимен

преди 11 години

Такущо пих вода с престоял клиноптилолит (зеолит). Еми има вкус на тебешир.

58

?

преди 11 години

"твърдят експерти от Пловдив"а тези експерти колко получиха за тази реклама?

57

ГУРБЕТЧИЯ ДО 53

преди 11 години

"Да вие там в Германия не пиете от чешмата" . Ами казвам самата истина ,и мисля че не само в Германия е така ,ами и в Италия ,Фр. и всяка развита страна ! Ако имаш приятели в тези страни ,попитай ги ! Пак казвам ,водата ни в чешмите е по-чиста от вашата , но пак не пием ,купуваме си минерална вода ! Просто водата от чешмата според мнението на живеещите в развитите страни , е само за миене на чинии и пране ,независимо че е чиста! Е виж днес купихме свинско без кокал за 3,5 евро/кг! В Бг. колко е?

56

Анонимен

преди 11 години

лошото е когато човек е *** и непросветен тогава може да се пие и от локвите

55

Анонимен

преди 11 години

Флор? Флуор се пише бе кратуно..."НЯМА ЖИВО СЪЩЕСТВО, освен човека, което да пие филтрирана вода. Замислете се върху това, като смятате, че водопроводната вода е негодна. " - в природата всичката вода се филтрира естествено, когато попива в почвата и се превръща в подпочвена вода, и после извира вече филтрирана. В природата водата е била неимоверно по чиста преди появата на хора от тая БЪЛВОЧ, която днес събират в гьоловете за чешмяна, в която ринат хлор и е пълно с ръжда и ***.