9

Анонимен

преди 11 години

Е, сега ББ да обясни какво му "специалното" на спец.съда. Подобни изводи въз основа на така представените доказателства щеше да направи и обикновения съд. Но нали в крайна сметка се изхарчиха едни крупни суми за оборудване на сграда, създаване на условия за работа за магистратите и служителите, а и разбира се... в спец.съда се получават най- високите заплати. почти колкото във ВКС и ВКП.

8

Тиквуна

преди 11 години

Ние ги пускаме...

7

Елена

преди 11 години

Значи какво стана- виновните тук - на свобода , невинните в Испания - в затвора. Пълен абсурд!

6

САЛЮТ

преди 11 години

От ЕС и Брюксел пак ще ни 'ПОЗДРАВЯТ' за силно 'СПРАВЕДЛИВ' процес :)))

5

Анонимен

преди 11 години

Нима това е новина??? Всички знаем, че прокуратурата и съда са се превърнали в адвокатура на мафията и измамниците. Колкото е по-богат престъпника, толкова по-бързо намират начин да НЕ го съдят, или ако някой съвестен прокурор все пак е повдигнал обвинение, тогава съдиите имат множество гадни номера, включително пълното незачитане на закона, чрез които да оневинят престъпника. Тази организирана корупция се нарича българско правосъдие. ***!!!!!Надявам някога и тях да ги застигне възмездието.

4

Анонимен

преди 11 години

Щом тия са на свобода,означева , че и моряците най-вероятно са невинни ! Щото не е нормално босовете да са чисти от всякъде , а мишките да го отнесат ! В най-лошия случай капитанът може да е сгафил нещо , особено щом са били заключени в склада с въжета !

3

мим

преди 11 години

Естествено,някой да очакваше нещо по-различно?Все пак сме в БГ.

2

МБУХАХАХАХА

преди 11 години

Добре дошли в АБСУРДИСТАН!!! Шефа на сделките с тонове кока е на свобода, но нищо - моряците му ще изперат пишкира :)))) Хахахахахаха

1

Марто

преди 11 години

Не го очакваше никой това!!!