161

God

преди 11 години

Ето това се казва принципна политическа позиция: "Ще подкрепяме, който е на власт - няма значение десен и ли ляв е той!" Как всички милионери у нас са все "социални" хора. Всички милеят за бедният и слабият и всички правят пари на техен гръб. Явно от *** не са го подковали добре идеологически.

160

от 179 ДО 182

преди 11 години

НЕ карам кола за 18 бона, а за 9 и не живея в панелка, а в тухла, а имам и още два....и не съм беден...не е нужно да си беден, за да плюваш управляващите, достатъчно е да имаш малко повече акъл, за да помислиш на къде върви държавата и след 20-30 години какво чака децата ти, а не моментното ти състояние, но кух *** като тебе как да го разбере???

159

до 186

преди 11 години

То като гледам по улиците хората масово мязат на дебеловрати мутри и фолкпевици вече, затова не се очудвай, че има кой да гласува за тях.

158

Йосифова

преди 11 години

Смятайте за какъв човек иде реч в тази статия щом на кметските избори варненци предпочетоха да изберат един дългогодишен престъпник, крадец и мошеник пред този! Незнам дали ни затриха или ние във Варна ще се се затрием сами обаче. Бог да пази България! Това преди 3 седмици написах пак за същата мутра под друга статия.Вчера статия за Алея Първа/Кирчо/***, днес за този....Варна гине!

157

Анонимен

преди 11 години

Този е по-грозен и по-*** дори от Тиквата.Това е "НОВАТА" визия на бг политиците:***,Дебеловрати и Нагли.На простите *** такива им харесват.

156

до 178

преди 11 години

Не харесвам никоя партия, но смятам, че след 89-та при Костов и Царя като че ли беше най-добре. Далеч не беше идеално, но от колкото при Виденов, Станишев и Борисов беше по-хубаво.

155

Анонимен

преди 11 години

не знам защо се връзва на приказките на Б.Б сигурно му е казал да намали цените на лекарствата и ше влезе в парламента и после да го подкрепи за 2 мин го е обедил за отбора в плд чудно ми е човек с толкова голям бизнес ще се връзва на такива приказки

154

до 179

преди 11 години

стига се вайка бе, кой ти е виновен че караш кола за 18 бона и живееш в панелка. аре без тия.

153

наблюдател

преди 11 години

И тоя човечец ще оттече в канала на историята........въпросът е колко други такива ще примами?

152

Анонимен

преди 11 години

в мутристан всяка мутра пробива и се нарежда в История до Левски и Ботев! Трактора президент, Галеви кметове, Боко премиер мама мия....ние не сме народ, а сме помия...

151

до ГЕРБУТЧИЯ

преди 11 години

То хубаво, и аз искам да избягам, но ти като си се спасил от *** защо посещаваш бг сайтове?Аз ако се уредя в чужбина изобщо няма да влизам в български сайтове, че да се дразня колко още по-западнала е държавата.

150

Анонимен

преди 11 години

Като нямаме материал за политици, по-добре да си внесем. Само че този път да не ги търсим по кръчмите или затворите моля!

149

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Много наивни хора сте вие булгарите ей ! Мислите ,че с гласуване и избори ще ви оправят ! Вече 25 г. гласувате и не ви дойде акъла ,че избирате ,но не хора които ще ви оправят ,а които ще ви крадат ! Т.е. всичките ви кандидат управници са крадци ,ДНК му казваме на това явление ! Дето се казва : имала глава да пати ! Много ще си патите и ще мизерувате ! Който има мозък бяга от Бг. !Който разбира в България не се спира !!!!

148

Тиквена република

преди 11 години

Я още една от Мутрите на Борисов се мисли за господ-олигарх,ама не знае,че тази титла е единствено за великата Тиква!

147

Хасму

преди 11 години

Тц тц, много мераклии за тоз оглозган кокал, бре!

146

?!?

преди 11 години

Забележете следната реплика, която е и най-важната тук " Ще подкрепяме първата политическа сила ГЕРБ или БСП". Така действат олигарсите от край време, винаги на страната на печелившия, където стават големите игри.

145

Анонимен

преди 11 години

този по страшен и от Бойко изглеждаоткъде я намерихте тая снимка сутринта по ТВ то изглеждаше нормално

144

radioprestilka

преди 11 години

Ако се поразровите само във североисточна България колко олигарси има! те винаги могат да си спретнат партия, а и да не я спрятат те имат ресурсите и те са икономическите лостове! ***, Марешки, Братя Домусчиеви, "Делфин 1" , тези само ви стигат, сметнете колко пари има концентрирани само в техни ръце, това само за североистока! А не са само те! Защо да не си спретнат партия, за размиване на вота и после пак те да си ни клатят!

143

123

преди 11 години

с мутренски истории не ни се занимава

142

bg

преди 11 години

naistina nai eftinite 4adiri i 6ezlongi sa na negoviqt plajj tova e fakt